5 sugestii de cazare in Mamaia

Mamaia

Aleksandar Todorovic / Shutterstock

Dintre toate statiunile de pe litoralul romanesc, Mamaia este cea mai cunoscuta si, de cele mai multe ori, aflata in topul preferintelor turistilor romani. Nici nu-i de mirare de ce atrage asa un numar mare de vizitatori o statiune care ofera si viata de noapte, distractie si divertisment, o multime de spatii de cazare (pentru toate gusturile si toate buzunarele), camping, restaurante si …cam tot ce iti poti dori intr-o vacanta la malul marii.


Iata de ce iti propunem astazi 5 sugestii de cazare in Mamaia, selectate de Traveminit si pentru cei cu dare de mana si pretentii pe masura, dar si pentru cei cu buget limitat.

Pensiunea Briza Marii***

Situata in zona complexului Vega din Mamaia, la numai 20 de metri de plaja cu nisip fin, pensiunea Briza Marii este locul ideal pentru petrecerea vacantelor pe litoral atat pentru familiile cu copii, cat si pentru tinerii care vor sa se distreze. Cele mai renumite cluburi ale statiunii sunt in imediata apropiere a complexului, parcul acvatic Aqua Magic – la 4km distanta de hotel, iar Lacul Siutghiol la numai 650 de metri.
Pensiunea pune la dispozitia oaspetilor sai 16 camere spatioase, cu facilitati moderne, pentru satisfacerea oricarei nevoi: aer conditionat, TV LCD cu programe prin cablu, minibar, baie privata cu cada sau dus si uscator de par, internet WiFi gratuit.
La ultimul etaj exista o terasa unde puteti savura cafeaua de dimineata sau racori cu un cocktail la ceas de seara, in briza marii. Pentru cei ce nu vor sa-si neglijeze conditia fizica nici macar in vacanta, exista o sala cu aparate de fitness, iar pentru copii – un loc de joaca amenajat.
Tarif*: 100 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Caraiman***

Este amplasat intr-o zona superba, la numai 100 de metri distanta de Lacul Siutghiol si la 200 de metri de plaja cu nisip fin a statiunii Mamaia. Hotelul ofera oaspetilor 100 de spatii de cazare moderne si confortabile, dotate cu aer conditionat, balcon cu vedere la gradina interioara a hotelului, la lac sau la piscina, TV LCD cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit, minibar, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, articole de toaleta gratuite.
Copiii se pot distra intreaga zi la piscina exterioara sau la locul de joaca amenajat, iar pentru parinti exista diverse oportunitati: inot, excursii in imprejurimi si inchirieri de biciclete. De asemenea, complexul dispune de un restaurant traditional romanesc cu terasa si de parcare. Centrul istoric al orasului Constanta se afla la 3 km de hotel, parcul acvatic Aqua Magic Park – la 3 km, iar Delfinariul (renovat si redeschis recent) se afla la 7 km de proprietate. Pana la gara din Constanta sunt 13 km.
Tarif*: 232 de lei camera dubla/noapte (cu demipensiune)

Studio Mov***

Ce-ati zice daca ati schimba putin vechile obiceiuri de a va petrece vacanta pe litoral intr-un hotel cu o locatie care ofera spatii de cazare in sistem self-catering? Este cea mai buna idee pentru cei care vor intimitate si toate conditiile. Studioul este situat la 300 de metri distanta de plaja Kudos din Mamaia si ofera terasa cu vedere superba la lacul Siutghiol si parcare gratuita. Apartamentul dispune de aer conditionat, baie privata cu cada, prosoape, uscator de par, articole de toaleta gratuite, internet WiFi gratuit, frigider, chicineta complet echipata. Cel mai apropiat magazin alimentar se afla la 100 de metri de locatie, iar pentru cei care nu doresc sa gateasca, este bine de stiut ca la 20 de metri distanta este un restaurant chinezesc. Parcul acvatic Aqua Magic se afla la 4,5km de complex.
Tarif*: 245 de lei apartament deluxe pentru 2 persoane/noapte

Hotel Malibu****

Daca vreti sa va petreceti vacanta la mare intr-o locatie excelenta, atunci hotelul Malibu este alegerea perfecta. Situat chiar langa plaja, complexul de 4* cu arhitectura moderna are o piscina deosebita, centru Spa&Wellness, un loc de joaca pentru copii, restaurant cu terasa (care serveste preparate traditionale si fusion) si internet WiFi gratuit. Cele 128 de camere oferite oaspetilor au balcoane cu vederi superbe la Marea Neagra si facilitati deosebite: aer conditionat, baie privata cu dus, uscator de par, halate de baie si papuci, articole de toaleta gratuite, minibar, seif, telefon, TV LCD cu programe prin cablu. Centrul istoric al orasului Constanta se afla la mai putin de 5km de hotel, iar gara din Constanta, la 10km distanta.
Tarif*: 280 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Hotel Splendid****

Inainte de toate, ar trebui sa stiti ca acest hotel este destinat persoanelor cu varste de peste 16 ani. Amplasat in nordul statiunii Mamaia, complexul ofera cadrul perfect pentru relaxare si confort in vacanta, dar si pentru intalnirile de afaceri, fiind deschis pe tot parcursul anului. Hotelul este situat chiar pe malul lacului Siutghiol si la numai 100 de metri de plaja. Dispune de 33 de camere dotate cu aer conditionat, baie privata cu dus sau cada, uscator de par, halat de baie si papuci, articole de toaleta gratuite, seif, minibar, birou, TV LCD cu programe prin cablu.
Tarif*: 423 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Nota: *tarifele sunt valabile in perioada 6-7 septembrie 2016