5 unități de cazare cu vedere la munte sub 50 de euro/2 nopți/cameră

Te numeri printre persoanele care iubesc verile petrecute la munte? Imaginează-ți aerul proaspăt, ești în armonie cu natura și lași grijile în urmă. Astfel, ne-am gândit la iubitorii de munte și am pregătit o listă cu 5 unități de cazare aproape de munte și de natură.

Căsuțele Suhardul Mic, Lacu Roșu

Căsuțele sunt situate în stațiunea Lacu Roșu, într-un mediu pitoresc retras care oferă liniștea de care ai nevoie în vacanță. Pe malul pârâului Bicaz, lângă șoseaua principală, la 400 de metri de centrul stațiunii, găsești cele 8 căsuțe dotate cu baie proprie și terasă într-o curte spațioasă. Căsuțele oferă tot confortul chiar în mijlocul naturii, departe de orașele mari și de zumzetul aglomerației. Zona este perfectă pentru drumeții montante, pescuit și plimbări cu barca.

Rezervă fără avans și cu anulare gratuită oricând, dacă planurile tale se schimbă: https://travelminit.ro/casutele-suhardulmic   

Pensiunea Georgiana, Măguri-Răcătău

În județul Cluj, Pensiunea Georgiana te întâmpină chiar în mijlocul naturii, unde liniștea de cuprinde, te îmbie să rămâi și te cheamă să revii. Pensiunea este rustică, cu mobilier din lemn, picturi și țesături cu motive tradiționale, care te duc cu gândul la casele țărănești de odinioară. Gazdele oferă musafirilor trasee lejere de urcat pe munte și plimbări pe potecile din zonă, dar și focuri de tabără. Curtea spațioasă te invită să-ți savurezi cafeaua caldă în diminețile răcoroase la munte și să te relaxezi citind în timp ce asculți ciripitul păsărelelor. Curtea oferă și acces la râul Someșul Rece unde poți sta să asculți sunetul apei și să te răcorești în zilele călduroase de vară. Pensiunea dispune de 17 camere spațioase dotate cu un pat dublu și un pat suplimentar, ideale pentru familiile cu copii.

Poți plăti cu tichetele de vacanță, rezervi fără avans și cu anulare oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-georgiana

Casa Brazilor, Gârda de Sus

Cabana este situată la poalele munților Arieșeni, în comuna Gârda de Sus. Zona are multe obiective turistice, pe lângă traseele montane, iar pârtia Vârtop și Piatra Grăitoare se află în apropiere. De asemenea, în zonă se pot vizita Peșterile Poarta lui Ionele, Ghețarul Vârtop, Scărișoara și Poiana Călineasa, Izbucul Tauz și Coiba Mică și Mare. Cabana are 3 camere, o cameră cu 2 paturi duble și două camere cu un pat dublu și unul de o persoană, fiecare cameră cu baie proprie și poate acomoda până la 10 persoane.

Poți plăti cu tichete de vacanță, rezervi fără avans și anulezi gratuit oricând: https://travelminit.ro/casa-brazilor

Pensiunea Bangala Elena, Moieciu de Sus

Stațiunile Moieciu sunt cunoscute pentru peisajele superbe montane văzute din orice colț al stațiunii. Pensiunea este situată la 2.5 kilometri de Cheile Grădiștei, la 12 kilometri de Castelul Bran, într-o zonă liniștită și dispune de o curte spațioasă, cu suficient spațiu de relaxare. Pensiunea oferă cazare în 10 camere cu băi proprii, foișor în curte și 2 grătare.

Poți plăti cu tichete de vacanță, rezervi fără avans și anulezi oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-bangala-elena

Casa Farkas, Varsag

Situată în mijlocul naturii și izolată de aglomerația orașelor, Casa Farkas îți oferă un spațiu generos de relaxare și de detașare de cotidian, acolo unde timpul stă în loc și zilele sunt mai liniștite. În zonă te bucuri de pescuit sau drumeții și tot felul de activități în natură. Casa de oaspeți oferă 3 camere care pot acomoda până la 8 persoane și poate fi rezervată doar integral.

Rezervă cu doar 10% avans: https://travelminit.ro/casa-farkas