5 unităţi de cazare potrivite să scapi de burnout în vacanţă

cazare la Gheorghieni

Perioada ce tocmai a trecut a lăsat urme vizibile asupra stării noastre, iar dacă şi tu simţi că eşti aproape de epuizare, e timpul să evadezi într-un loc liniştit, cu peisaje frumoase, în care să-ţi reîncarci bateriile şi să scapi de burnout. 

Sperăm să te inspirăm cu acest articol pentru a-ţi găsi cazarea perfectă. Iar dacă mai ai nevoie de câteva opţiuni să decizi, intră şi pe travelminit.ro şi găseşte acolo o listă completă de pensiuni, hoteluri şi apartamente tocmai bune pentru deconectare.

Apartament Kaliv, Constanţa

cazare la Mamaia Nord

Apartamentul din Mamaia Nord cu două camere şi o baie dispune de toate facilităţile care să te ajute să te relaxezi. Se află într-un bloc nou şi este mobilat modern. Are chiar şi o terasă la soare potrivită pentru dupa-amieze de lenevit şi contemplat peisajul din jur şi revenit după burnout. 

Aqua Magic Mamaia, cu toboganele distractive şi şezlongurile ademenitoare se află la 8 kilometri distanţă, iar în apropiere poţi vizita Limanul Siutghiol.

Preţul unei nopţi de cazare pentru 4 persoane începe de la 300 lei. 

Vila Panos, Constanţa

cazare la 2 mai

Dacă tot la mare cauţi să te relaxezi, ia în calcul şi Vila Panos, aflată în centrul localității 2 Mai, la numai 150 metri la plajă. Reperul principal? Este localizată la doar 50 metri de primăria satului, la DN, pe partea cu marea.

Toate camerele sunt dotate cu frigider, cu TV plat și cu cană fierbător. Băile cu duș includ produse speciale pentru baie, șampon și gel de dus, săpun și uscător de păr. Serviciul de curăţenie se plăteşte suplimentar, nu este inclus în preţul standard. Pentru loc de parcare, contactează proprietarul pentru a verifica disponibilitatea.

Preţul unei nopţi de cazare pentru 2 persoane începe de la 250 lei. 

Hostel Foxxin, Bihor

cazare la Oradea

Ştii ce-ar putea să te anime? O ieşire din oraşul tău, cu grupul de prieteni. Dacă vreţi o cazare jucăuşă, colorată şi în centrul oraşului Oradea, descoperă acest hostel în care poţi închiria şi un apartament de 2 persoane, dar şi o cameră de 8, pentru o experienţă intensă de socializare şi revenit după burnout.

Hostelul are 2 camere cu 8 locuri şi un apartament separat cu 2 paturi şi baie proprie. Pun la dispoziţia turiştilor o bucătărie complet utilată, camera de zi spaţioasă, terasă mare, grătar, şezlonguri, verdeaţă, dar şi saună.

Preţul unei nopţi de cazare pentru 2 persoane începe de la 160 lei. 

Pensiunea Szász&Szász, Harghita

Găseşti cazare departe de forfota oraşului la Gheorgheni, unde poţi rezerva una dintre cele 8 camere cu 8 băi. Iar dacă te pasionează să găteşti sau crezi că o friptură bună în curte îţi poate şterge oboseala, ai libertatea să foloseşti atât ceaunul, cât şi grătarul.

De acolo, poţi pleca să vizitezi Lacul Roşu aflat la 17 kilometri, Cheile Bicazului aflate la 20 de kilometri sau Băile Suseni, la doar 7 kilometri.

Preţul unei nopţi de cazare pentru 2 persoane începe de la 160 lei. 

Vila Elena, Constanţa

Datorită vegetaţiei din curte, te poţi bucura aici de seri de vară răcoroase şi liniştite. Fix ce-ţi trebuie! Iar dacă vrei să adaugi şi micul dejun, ai de ales între brânzeturi, iaurturi, mezeluri, cereale, bufet cald, dar cel mai important este faptul că nu lipsesc legumele şi fructele proaspete, de sezon. Desertul este de asemenea variat: orez cu lapte, griş cu lapte, prăjiturele, fursecuri pentru cafea. Suc de fructe, ceai, cafea.

Pentru cei care doresc o bucătărie în apartament, proprietarii au disponibile 2 apartamente cu bucătărie proprie. Bucătăria este dotată cu plită electrică, cuptor cu microunde, cană fierbător, chiuveta, veselă şi tacâmuri. Atât camerele cât şi apartamentele includ o cană fierbător pentru ceai sau cafea. 

Preţul unei nopţi de cazare pentru 2 persoane începe de la 207 lei. 

Ţi-ai identificat deja cazarea preferată? Sperăm că doar gândul la viitoarea vacanţă să te mai relaxeze şi să te scape de burnout şi să-ţi dea forţe noi până când îţi vei lua concediu. Oricare dintre cazările selectate de pe travelminit.ro poate fi alegerea ideală pentru tine.

*Articol sponsorizat