5 unități de cazare situate în inima naturii

Evenimentele recente ne-au adus mai aproape de natură, iar anul acesta ne-am orientat spre vacanțele în inima naturii, spre unități de cazare care au o curte generoasă și spațioasă. Ți-am pregătit o listă cu 5 unități de cazare unde să mergi cu prietenii sau familia aproape de natură, fie că vrei să închiriezi o cameră sau întreaga unitate de cazare.

Hotel Posada Vidraru, Arefu

Situat pe malul lacului Vidraru, în mijlocul pădurii, Hotel Posada Vidraru se află departe de tumultul orașelor, fiind o oază de liniște amplasată într-un decor impresionant ce îți permite să vezi Lacul Vidraru și Munții Făgăraș. Hotelul a fost modernizat integral în septembrie 2016 cu finisaje moderne și minimaliste, camerele fiind dotate cu balcoane și băi proprii. Prețul unei camere pentru 2 persoane pornește de la 350 de lei/noapte cu mic dejun inclus și poți achita cu tichete de vacanță. În cazul în care planurile tale se schimbă, poți anula gratuit cu până la 2 zile înainte de check-in.

Casa la cheie Nagy Lak III-VII, Sub Cetate

Dacă ești în căutarea unei case pentru o vacanță cu prietenii, Casa la cheie Nagy Lak din județul Harghita este varianta potrivită. Casa poate acomoda până la 6 persoane, se află pe malul râului Târnava Mare, la doar 500 de metri de lacul de acumulare Baraj Zetea. Casa este dotată cu toate utilitățile necesare pentru o vacanță în mijlocul naturii: mașină de spălat vase, frigider, plită electrică, cuptor cu microunde și filtru de cafea. Camerele duble de la etaj sunt dotate cu un pat dublu și balcon, cu posibilitatea introducerii unui pat extra. Tot aici ai la dispoziție contracost și un ciubăr, denumit și „jacuzzi secuiec”, care poate fi folosit și după lăsarea serii, fiind iluminat. Prețul casei pornește de la 575 de lei/noapte și poți achita cu tichete de vacanță.

Cabana Africa, Vama

Situată în județul Suceava, în localitatea Vama, Cabana Africa este o cabană retrasă în inima Bucovinei. Peisajul pitoresc de munte și posibilitatea de agroturism în zonă te vor cuceri pe loc. Cabana îți oferă un mediu intim pentru o vacanță cu familia sau prietenii într-un spațiu de 4.000 de metri pătrați de spațiu verde și o cabana de 280 de metri pătrați, care se închiriază integral. Animalele de companie sunt binevenite și se pot bucura de curtea generoasă.  Cabana este potrivită pentru un grup de 17 persoane și poate fi închiriată începând de la 800 de lei/noapte.

Pensiunea Bella Vista, Sighișoara

Deși aproape de oraș, Pensiunea Bella Vista se află la 2 kilometri de centrul Sighișoarei, având o vedere panoramică asupra orașului, fiind aproape de natură. Camerele au un aspect plăcut, îmbinând stilul rustic cu cel modern, având baie proprie. La dispoziția turiștilor, pensiunea oferă biciclete gratuit și parcare privată. Prețul unei camere de 2 persoane pornește de la 220 de lei/noapte și poți rezerva fără avans cu anulare oricând.

Pensiunea Moara de Piatră, Cârța

În inima județului Sibiu, într-un mediu intim și retras, Pensiunea Moara de Piatră oferă cazare în 9 camere, fiecare cu baie proprie, cu 2, 3 sau 4 locuri. Pensiunea se află la 45 de kilometri de Sibiu, fiind inaugurată în 2008, în locația vechii mori a satului, la numai 50 de metri de malul stâng al Oltului. Pensiunea pune la dispoziția turiștilor o curte spațioasă pentru relaxare, dar și masă tradițională, agrement la pescuit și excursii în zonă, la cerere. Prețul unei camere de 2 persoane pornește de la 160 de lei/noapte și poți rezerva fără avans cu anulare oricând.