6 unități de cazare deosebite pe care le poți rezerva cu voucherele de vacanță

Ți-ai făcut planuri de vacanță? Fie că vrei să o petreci pe litoral, la munte sau în deltă, la Travelminit găsești cazarea perfectă pentru sejurul tău în România. Ți-am pregătit o listă cu 6 unități din portofoliul nostru, pe care le poți rezerva cu voucherele de vacanță. Iată care sunt propunerile noastre.

Pensiunea Agroturistică Mara*** din Mărișel

Petrece un sejur în Apuseni la Pensiunea Agroturistică Mara! Cabana dispune de 11 locuri de cazare, cuprinzând 5 camere cu 4 băi, și este opțiunea perfectă pentru o escapadă alături de cei dragi. Cât timp ești acolo, îți recomandăm să uiți de orice griji și să te bucuri de natură, căci pensiunea este dotată cu toate cele necesare unei șederi confortabile, cum ar fi bucătăria complet utilată (cu plită electrică, frigider, mașină de spălat vase, aparat cafea etc.), așternuturi confecționate din 100% bumbac și perne și saltele hipoalergenice. 

Citește și: Ce nu trebuie să-ți lipsească din rucsacul pentru o drumeție pe munte

Grand Hotel Balvanyos****, Băile Balvanyos

Grand Hotel Balvanyos se găsește pe DN 11C, între Băile Tuşnad şi Târgu Secuiesc, în apropiere de Sfânta Ana, singurul lac de origine vulcanică de la noi din țară. Vei fi impresionat cu siguranță de aspectul elegant și de facilitățile moderne pe care le vei avea la dispoziție. Un sejur la Grand Hotel Balvanyos include mic dejun gratuit în fiecare dimineață și acces la zona de spa cu piscină, jacuzzi, saună și sală de fitness.

Hotel Majestic*** din Olimp

Visezi la o vacanță pe litoral? Hotel Majestic din stațiunea Olimp este alegerea ideală pentru familia ta. Hotelul dispune de o sală de joacă pentru cei mici, un teren de joacă și un spațiu de relaxare. Micul dejun este inclus în prețul unei rezervări, la fel și accesul la una dintre piscinele hotelului (de adulți și de copii). Împreună vă veți bucura de spectacolele de muzică live și de programele cu animatori pentru copii. 

Complex Balneo & Spa Sirena Saturn

Complex Balneo & Spa Sirena se află în nordul stațiunii Saturn, la doar 10 metri distanță de mare,  pe care o vei putea admira chiar de la fereastra camerei de hotel! Cele 283 de apartamente și camere duble, au balcon cu vedere spre mare și sunt dotate cu aer condiționat, baie proprie, TV și minibar. 

Lebăda Luxury Resort and Spa*****, Crișan

Relaxează-te într-un sejur de 5 stele în Delta Dunării la Lebăda Luxury Resort and Spa, Crișan! Hotelul este situat chiar pe malul Dunării, într-un cadru natural deosebit, și poți ajunge la el într-o plimbare cu barca, pornind din localitatea Murighiol. Camerele au un design modernt și sunt dotate cu baie proprie, TV, fierbător, duș, uscător de păr și birou. Un sejur la Lebăda Luxury Resort and Spa include acces la zona de wellness, cu piscină exterioară, piscină pentru copii, saună uscată, saună cu sare, jacuzzi și sală de fitness.

Ana Hotels Sport**** din Poiana Brașov

Poiana Brașov este una dintre cele mai populare stațiuni montane din țară, indiferent de sezon. Dacă plănuiești o escapadă la munte, îți recomandăm o vacanță la Ana Hotels Sport. Hotelul de 4 stele se află la doar câțiva pași distanță de pârtia de ski și oferă oaspeților o priveliște impresionantă asupra stațiunii și a pădurii din apropiere. Unitatea de cazare dispune de o zonă de SPA, care cuprinde o sală de fitness, jacuzzi, ciubăr și piscină interioară, la care vei avea acces gratuit. De asemenea, vei începe fiecare zi cu un mic dejun delicios, inclus în prețul rezervării. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.