7 unități de cazare în mijlocul naturii pentru o vacanță liniștită

Vrei să ieși pentru câteva zile din orașul aglomerat? Ascultă vântul șoptind printre pini în timp ce îți citești cartea preferată pe veranda uneia dintre unitățile de cazare prezentate în acest articol. 

Ți-am pregătit 7 unități de cazare inedite, atent decorate și plasate în mijlocul naturii, unde cu siguranță te vei simți ca-n rai! Situate în zone turistice, dar nu aglomerate, cele 7 unități de cazare sunt alegerea perfectă pentru o mini-vacanță în mijlocul naturii:

Casa Moșului, Cârțișoara

Casa Moșului fost construită într-un sat vechi și plin de povești, Cârțișoara. Acesta este locul de unde celebrul călător-țăran, Badea Cârțan, a plecat să vadă lumea asta mare. E făcută din lemn și piatră de-ale locului și e decorată cu obiecte vechi adunate de pe văile Făgărașului .Casa Moșului nu e mare, pentru că e o casă de oaspeți, nu de turiști. 

Unitatea de cazare are șase camere mari și luminoase, cu podele lucioase și paturi moi, numai bune de odihnă și leneveală. În ele se ajunge urcând o scară de bușteni din pădurile Făgărașului. În sufragerie, adesea mocnește focul în șemineu și e-ntinsă o masă mare și bogată, cu cele mai gustoase mâncăruri, gătite de tanti Mariana.

Casa Moșului te așteaptă cu o grădină înflorită, de primăvara devreme până toamna târziu. O grădină în care te poți lungi seara la vorbă sau la grătare ori pur și simplu poți sta în leagăn și asculta greierii. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 220 de lei/cameră.

Hanul Șimon, Bran

Hanul Șimon, o oază de liniște si relaxare, este locul unde trebuie să poposești dacă ajungi la munte în zona Bran, locul unde îți încarci bateriile, unde te vei simți ca acasă.

Situat la numai 2 km de Castelul Bran, unul dintre cele mai impresionante obiective turistice și probabil cel mai căutat al țării noastre. Înconjurat de Munții Bucegi, cu o priveliste care îți taie respirația, Hanul Simon te invită să-ți petreci unele dintre cele mai frumoase momente.

Hanul are dotări de o calitate superioară, fiecare cameră fiind dotată cu cosmetice de baie (săpunuri, șampoane, pastă și periuțe de dinți, gel de duș), papuci de unică folosință, prosoape albe de o calitate superioară, lenjerie albă de calitate.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 237 de lei/cameră.

Pensiunea Mountain King, Sâmbăta de Sus

Situată în Sâmbăta de Sus, Pensiunea Mountain King are un restaurant, bar şi oferă acces gratuit la internet Wi-Fi în întreaga proprietate. La pensiune există un loc de joacă pentru copii, un grătar şi un restaurant. Este disponibilă o parcare privată.

Toate camerele au TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Anumite unităţi de cazare au zonă de relaxare. Există şi televizor.

Recepţia este deschisă nonstop. Prețul unei nopți de cazare pornește de la 150 de lei/cameră

Forest Corner in Silver Mountain, Poiana Brașov

Situat în Braşov, Forest Corner in Silver Mountain of Poiana Braşov oferă cazare cu balcon, vedere la grădină și piscină privată. Acest apartament cu acces gratuit la internet Wi-Fi este situat la 5 km de Turnul Negru și Strada Sforii.

Apartamentul are 1 dormitor, TV cu ecran plat și bucătărie. Turnul Alb și Piața Sfatului se află la 6 km de apartament.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 322 lei/apartament pentru 4 persoane. 

Cabana Green House, Gheorgheni

Casa de vacanță Green House este amplasată într-un cadru natural mirific, într-o zonă liniștită, înconjurată de brazi la doar 100m de pârtia olimpică Păpușa. Interiorul vilei este amenajat într-o combinație între rustic și modern, încercând să ofere o ambianță plăcută.

Unitatea de cazare dispune de 6 camere și un apartament, living cu TV, sală de mese cu 20 de locuri, bucătărie utilată complet cu aragaz, combină frigorifică, cuptor cu microunde, espressor de cafea și veselă din porțelan.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 500 de lei/întreaga unitate.

Pensiunea Felix, Băile Govora

Pensiunea Felix te invită la Govora, în ținutul legendar al Olteniei, locul poveștilor cu puteri tămăduitoare.

Simbol al rafinamentului și al aristocrației, Govora a fost destinația favorită a marilor familii boierești în frunte cu Brătienii. În perioada interbelică, Govora era considerată perla turismului aristocratic românesc. Stațiunea este pe cale să își recapete strălucirea de altădată, într-un spațiu miraculos, dominat de puterea vindecatoare a naturii și a apelor minerale, dezmierdat de lumina soarelui, înconjurat de păduri umbroase care fac din Govora locul cu cel mai curat aer din România.

Pensiunea Felix oferă argumentul rafinamentului și a bunului gust în materie de arhitectură, armonie a spațiului. Este locul ideal de vacanță pentru cei care își doresc să regăsească odihna, relaxarea, viața sănătoasă și spiritul aristocratic.

Prețul unei nopți de cazare pornește de la 441 de lei/cameră.

*Articol sponsorizat