8 unități de cazare pentru un revelion cu toată gașca de prieteni

Te invităm să descoperi 8 unități de cazare pentru un revelion pe care să-l petreci cu toată gașcă de prieteni.

Printre valurile mării și razele de soare din ultimele luni, iată că vara trecut foarte repede și a venit momentul să ne facem deja planuri pentru sărbătorile de iarnă. De aceea, Travelminit îți prezintă în rândurile ce urmează 8 unități de cazare pentru un revelion de vis pe care să-l petreci alături de cei mai buni prieteni.

La Casuta Art***Ciocănești

La Căsuța Art din Ciocănești, după cum îi spune și numele, este căsuța din lemn pe care o regăsești în povești. Dealurile și cadrul natural în care este amplasată pensiunea oferă spațiul idilic pentru a-ți petrece sărbătorile de iarnă alături de prieteni și de familie. Fiind complet utilată, cu bucătărie proprie, terasă și curte, nu vei avea nevoie de nimic în plus, decât să închizi ochii și să te bucuri de peisaj. Bonus, pachetul conține și o plimbare cu trăsura, ca să puteți face cele mai frumoase poze de revelion.   

Casa Firuța*** Borșa 

O altă locație de poveste în care să-ți petreci sfârșitul de an se află în Borșa, Maramureș, un loc cu peisaje de vis, cu priveliști spre Masivul Toroioaga și Pietrosul Rodnei. Dacă te cazezi la Casa Firuța, o pensiune rustică, foarte cochetă, vei putea petrece un revelion autentic alături de absolut toți prietenii, deoarece unitatea are 23 de locuri de cazare. Ca să trăiești experiența unui final de an cu adevărat autentic, pachetul oferă posibilitatea îmbrăcării portului popular și un program tradițional cu muzică, joc și voie bună, ca să îți începi noul an cât mai vesel.   

Vila Chambersn Charm *****Brașov

Vila Chambers’n Charm este situată chiar în apropiere de Poiana Brașov, având o vedere splendidă către Tâmpa și către orașul Brașov. Această destinație idilică de iarnă oferă spațiu de cazare pentru 18 persoane, plus petrecere de revelion la una din locațiile: Club Mood, Brasserie Luther sau Restaurant Casa Hirscher, alături de brunch în prima zi din an. În plus, curtea acestei pensiuni este locul ideal în care să faci poze în zăpadă.   

Casa din Plai*** Provița de Sus

Dacă ești una dintre persoanele care preferă să-și petreacă revelionul în zona Valea Prahovei, Travelminit îți recomandă Casa din Plai, din Provița de Sus. Această pensiune îți oferă tot confortul unei case moderne, fiind însă decorată și cu o serie de elemente rustice. Este locul ideal pentru un grup de 12 prieteni care vor avea posibilitatea ca, în noaptea dintre ani, să se bucure de biliard, tenis de masă și diverse jocuri de societate.    

Agropensiunea Răzvan ** Secaș

Secaș este o zonă de deal, foarte liniștită, ideală pentru a-ți petrece sărbătorile de iarnă atât datorită peisajelor cât și a facilităților pe care ți le oferă de revelion Agropensiunea Răzvan. Aceasta are interioare extrem de cozy și o capacitate de cazare de 8 persoane. Posibilitatea de închiriere ATV-uri și mașină 4×4 pentru off-road, dar și locul de grătar și ceaun transformă locația într-un loc perfect în care să-ți petreci revelionul alături de prieteni. 

Pensiunea Poiana Vlădesei Rogojel

Dacă vrei să-ți petreci începutul de an într-o cabană tradițională, cochetă, cu aer boieresc, Travelminit îți recomandă Pensiunea Poiana Vlădesei din Rogojel. Aspectul tradițional al acesteia, cu balcon de lemn și acoperiș din șiță, te duce cu gândul la casele boierilor și la sărbătorile petrecute cu ștaif. Și elementele tradițional românești din interiorul acestei cabane sunt deosebite: barul și coloanele din lemn sau mobilierul din lemn masiv. De asemenea, în curte, prepararea și servirea unui grătar se pot face într-o căsuță de poveste, într-un decor specific finlandez

Camere de închiriat IO-MARA Vatra Dornei 

Dacă ceea ce cauți pentru seara de anul nou este un loc care să-ți ofere experiența unui început de an tradițional, conform datinilor și obiceiurilor, vino la IO-MARA din Vatra Dornei. Unitatea oferă cazare pentru maximum 16 persoane, parcare, bucătărie, sală de mese, salon cu masă de tenis și grătar. Să nu te mire când, la ușă, în noaptea dintre ani, vor suna colindătorii cu sorcova, ca în vremurile când erai copil.

Forest House Zăbala

Într-un cadru parcă de poveste, la Zăbala, în județul Covasna, chiar lângă pădure, se află una dintre cele mai frumoase locații în care să-ți petreci revelionul. Forest House oferă turiștilor cazare pentru 12 persoane, loc de grătar, ceaun, dar și atracțiile principale – saună și ciubăr. Pensiunea este atât de frumoasă și datorită poziționării sale în inima naturii.   

Cauți mai multe idei pentru revelion? Descoperă mai multe recomandări în articolul: Unde să-ți petreci revelionul în România?  

Pentru a găsi cele mai bune opțiuni de cazare pentru petrecerea dintre ani, intră pe www.travelminit.ro și lasă-te inspirat de ofertele noastre.