Cele mai frumoase cabane de închiriat pentru sărbătorile de iarnă

Nimic nu se compară cu frumusețea sezonului rece! Dacă vrei să te bucuri din plin de sărbători, îți recomandăm să îi aduni pe cei dragi și să vă bucurați de peisaje de vis la cabană! Iată care sunt propunerile noastre.

Cabana Prive Nest Susenii Bârgăului

Cabana Prive Nest este situată în localitatea Susenii Bârgăului din județul Bistrița Năsăud, într-o zonă liniștită. Așadar, vei fi cât mai aproape de natură, fără să renunți la confort. Unitatea de cazare poate acomoda până la 6 oaspeți și dispune de bucătărie complet echipată, de jacuzzi, dar și de un șemineu unde puteți savura o băutură caldă!

Citește și: Turismul balnear în România: top 5 stațiuni în care te poți bucura de beneficiile sale asupra sănătății

Cabana A Toplița

Cabana A din Toplița, județul Harghita, este alegerea ideală pentru amatorii sporturilor de iarnă. Are 3 camere, 2 băi și capacitatea de a găzdui până la 6 persoane. De asemenea, vei beneficia de parcare gratuită, wi-fi, șemineu în aer liber și ciubăr (contra cost). Iar dacă dorești să schiezi, acest lucru este posibil (contra cost)!

Cabana Fântânele Ceahlău

Cabana Fântânele se află într-un cadru natural de vis din Masivul Ceahlău, județul Neamț, și dispune de 11 camere, pentru 30 de vizitatori. Cât timp ești acolo, vei avea parte de un sejur cu adevărat relaxant, căci cazarea include paturi cu saltele cu memorie, mini-bar și smart TV. 

Mai mult decât atât, vei gusta cele mai bune preparate de la restaurantul cabanei, iar cele 3 mese principale ale zilei sunt incluse în preț!

Cabana Hartagu Gura Siriului

Cabana din Gura Siriului, județul Buzău, este situată în Munții Buzăului. Clădirea este construită în stil tradițional transilvănean, cu elemente bavareze, și încorporează piese de mobilier deosebite, pictate manual.  Unitatea de cazare dispune de 20 de camere care pot găzdui până la 52 de oaspeți. Vei începe fiecare zi cu micul dejun inclus, iar dacă vrei să te bucuri de momente de relaxare, cabana include o zonă de wellness (contra cost), cu ciubăr și saună finlandeză.

Cabana Hétvezér I Sub Cetate

Localitatea Sub Cetate se află la 18 kilometri de Odorheiul Secuiesc, la poalele muntelui Harghita Mădăraș din județul Harghita. Cabana Hétvezér are 4 camere pentru 10 vizitatori și este ideală pentru cei care vor să aibă parte de o ședere relaxantă. Vei avea acces gratuit la zona de wellness, care cuprinde piscină exterioară încălzită, ciubăr și saună finlandeză.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.