8 pensiuni şi case de vacanţă pentru o aniversare în natură

aniversare în natură - Covasna

Orice ai avea de sărbătorit, sărbătoreşte în natură! Plăcerea de a te bucura de aerul curat, de a admira priveliştea din jur şi de a te simţi liber pe-o pajişte unde vecinii sunt doar cerul şi firele de iarbă, asta da bucurie de împărţit cu cineva drag. De aceea, te invităm să descoperi 8 pensiuni şi case de vacanţă pentru o aniversare în natură, care-ţi oferă cele mai frumoase peisaje, la doar o aruncătură de băţ. La propriu.

Aruncă o privire peste fiecare propunere, alege-ţi compania care să-ţi împărtăşească entuziasmul pentru drumeţii, poze cu munţi sau picnic în mijlocul naturii, şi rezervă acum unitatea de cazare care ţi se potriveşte:

Pensiunea Comfort, Mureş

aniversare în natură - Mures

Prima noastră propunere se află la Sovata, la doar 5-10 minute de atracția principală a zonei, „Lacul Ursu”. În plus, distanţa faţă de ștrandul și baza de tratament Lacul Negru este de doar 100 de metri. Fie că vrei să te răcoreşti în apă sau să faci un traseu prin pădure, la Sovata vei avea parte de cele mai frumoase peisaje naturale.

Pensiunea Comfort are 14 camere şi 15 băi, iar la recepţie se vorbeşte în maghiară, română sau engleză. Camerele sunt dotate cu pat matrimonial sau cu două paturi individuale, grup sanitar propriu, televizor LCD, aer condiționat, frigider mic, balcon, conexiune la internet gratuit, uscător de păr şi încălzire centrală. Există posibilitatea de a aduce un pat suplimentar pentru copii. În plus, beneficiază de o sală de mese spațioasă și de o bucătărie complet echipată. Poţi parca în curtea pensiunii, fără probleme.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 180 lei pentru 2 persoane.

Pensiunea Casa Afetelor, Neamţ

aniversare în natură - Neamt

Cu 7 camere şi 6 băi, Pensiunea Casa Afetelor te poate găzdui în oricare perioadă a anului pentru a-ţi aniversa orice ocazie de bucurie într-un cadru vesel, aproape de minunile naturii. Pensiunea include şi un restaurant cu mese festive, perfect pentru o atmosferă de sărbătoare, demnă de o aniversare în afara oraşului.

Dacă te cazezi în această unitate de cazare, vei fi la doi paşi de Munţii Rarău şi Munţii Stânişoarei, la 21 de kilometri de Cetatea Neamţ şi la 22 de kilometri de Lacul Bicaz. Dacă vrei să conduci puţin mai mult, merită să vezi în zonă şi Cascada Duruitoarea, la 31 de kilometri de cazare.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 170 de lei pentru 2 persoane.

Casa de oaspeți Gizella, Harghita

aniversare în natură - Harghita

Intimă şi cu o curte ofertantă, casa de vacanţă Gizella a fost construită în anul 2019 şi dispune de toate facilităţile moderne de care ai avea nevoie, inclusiv de maşină de spălat vase în bucătăria comună. Cele trei camere cu băi separate pot fi folosite de un grup mai mare care să ocupe toată unitatea de cazare sau de turişti ajunşi separat. Fiecare cameră dispune de Wifi gratuit, televizor plat şi mini frigider.

Aproape de casă de oaspeţi se află parcul de aventura Balu, Salina Praid, ştrandul Praid, Cetatea Rupea, Vulcanul Racoş şi satul Viscri, unde poţi admira biserica fortificată sau poţi lua masa la cafeneaua satului, unde se servesc şi meniuri cu tematică locală.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 160 de lei pentru 2 persoane.

Cabana Terra Ski, Gorj

aniversare în natură - Gorj

Perfectă pentru ski iarna şi tocmai bună pentru drumeţii vara, Cabana Terra Ski are 16 camere şi 16 băi de unde se vede în plina ei splendoare natura. Camerele dispun de un spaţiu generos, ba chiar şi de un mobilier multifuncţional, cu măsuță de machiaj în unele cazuri. Tot în incinta imobilului, poţi găsi şi o sală de mese, dar şi una de conferinţe.

De ce e o alegere potrivită pentru o aniversare în natură? Pentru că e aproape de Munţii Parâng, Munţii Latoritei, Cheile Oltetului, Barajul Vidra, Transalpina şi Cheile Băniţei.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 250 de lei pentru 2 persoane.

Pensiunea Mai Danube, Mehendinţi  

aniversare în natură - Mehedinti

Amenajată în stil rustic, Pensiunea Mai Danube include 19 camere şi 19 băi, toate decorate cu pături şi covoare cu motive tradiţionale, în culori vesele. La recepţie se vorbeşte maghiară, română, engleză şi germană. 

Cele mai apropiate atracţii sunt Cazanele Dunării, acolo unde poţi admira cioplit în stâncă celebrul chip al lui Decebal, Cheile Tasnei, dar şi Băile Herculane şi Ştrandul 7 izvoare Băile Herculane.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 320 de lei pentru 2 persoane.

Pensiunea Floarea Soarelui, Braşov

aniversare în natură - Brasov

Pensiunea Floarea Soarelui oferă 40 locuri împărţite în 14 camere twin şi matrimoniale, 2 garsoniere a maxim 4 persoane şi un apartament pregătit cu o cadă jacuzzi pentru răsfăţul suprem. Iar în incinta pensiunii, poţi servi mâncăruri tradiţionale.

Dacă vrei să-ţi o aniversare în natură de neuitat, ai de ales între o mulţime de atracţii: Cascada Tamina, Canionul Şapte Scări, Vârful Babele, Cascada Urlătoarea, Cheile Tătarului, dar şi lângă celebrul Sfinx din Bucegi. Dacă vrei să vizitezi câteva cetăţi cunoscute, Cetatea Râşnov se afla la 13 kilometri distanţă, Biserica Fortificată de la Prejmer la 15 kilometri distanţă, iar castelul Bran la 24 de kilometri de pensiune.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 190 de lei pentru 2 persoane.

Pensiunea Lotus, Tulcea

aniversare în natură - Tulcea

Aniversare aproape de Dunăre? Cere şi ţi se va da. Pensiunea Lotus se află în localitatea Ilganii de Jos, din comuna Nufăru, pe malul stâng al braţului Sfântul Gheorghe. Cu 10 camere spaţioase şi cu balcoane mari ce oferă vedere spre Dunăre sau spre câmpiile întinse din jurul acesteia, nu ai cum să nu te îndrăgosteşti de această unitate de cazare. Fiecare cameră are baia proprie, dar şi TV LCD, frigider şi aer condiţionat.

Pensiunea are restaurant de 40 locuri, cu meniu diversificat, bar, piscină, şezlonguri, umbrele, teren de tenis de câmp, teren de volei, barca cu motor, masa de biliard şi loc de joacă pentru copii. La 34 de kilometri de pensiune, se află Lacul Razim.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 300 de lei pentru 2 persoane.

Kormos Residence, Covasna

aniversare în natură - Covasna

Cabana cu 7 camere şi 5 băi se află în inima pădurii şi este visul oricărui călător ce-şi doreşte să se rupă de oraş şi să se izoleze în natură. Cabana de vânătoare Cormoș a fost construită în anul 1984 sub supravegherea cuplului Ceaușescu care a ales personal împrejurimile pitorești, iar casa nu a suferit nicio modificare de atunci.

Toate dormitoarele au mobilier și covoare originale. La parter există un living spațios cu șemineu special, dar şi o sală de mese de 24 de persoane, cu mobilier contemporan. Nu lipseşte parcarea gratuită și internetul Wi-Fi. Iar dacă aniversarea trebuie celebrată cu bucate alese, poţi folosi grătarul din curte. În plus, un faimos master-chéf transilvănean se ocupă de meniul restaurantului, cu preparate din bucătăria locală și internațională.

Preţul unei nopţi de cazare începe de la 354 de lei pentru 2 persoane.

Toate arată tentant pentru o aniversare în natură? Nu ne surprinde. Ba chiar îţi recomandăm să faci o tradiţie din a-ţi aniversa cele mai importante ocazii în cât mai multe dintre aceste unităţi de cazare, vecine cu cele mai frumoase peisaje din natură.

Articol sponsorizat