Black Friday la Travelminit.ro – reduceri de până la 49% la vacanțe în Romania

Luna noiembrie, poate cea mai așteptată perioadă din an pentru cumpărături, aduce și în 2020 oferte de nerefuzat la numeroase categorii de produse și servicii, chiar și în turism. 

Astfel, fie că vrei să te bucuri  de un sejur relaxant în Transilvania sau fie că vrei să descoperi tradițiile și obiceiurile din Maramureș, de Black Friday ți-am pregătit pachete și discount-uri de până la 49% la sejururile din toată țara rezervate pe platforma noastră.  Reducerile vor fi valabile pe 13 noiembrie 2020, pe https://promotii.travelminit.ro/, la pachete personalizate ce includ între 2 şi 3 nopţi de cazare.

Și, pentru că o veste bună nu vine niciodată singură, pe 14 noiembrie va începe și “Săptămâna Albă”, o campanie de 7 zile care va continua ziua de Black Friday cu pachete de vacanțe reduse la diferite hoteluri și pensiuni din România, cu mese incluse şi alte activităţi disponibile în cadrul hotelului respectiv: SPA, tururi gratuite, activități în natură şi multe altele.  

Află primul despre ofertele de Black Friday

Dacă ești „vânător de oferte” îți oferim posibilitatea de a afla printre primii de vacanțele reduse. Te înscrii pe pagina https://promotii.travelminit.ro/?tab=subscribe, iar de restul ne ocupăm noi.

Cum funcționează? Joi, 12 noiembrie 2020, începând cu ora 18:00, pe pagina noastră vor fi disponibile o parte din ofertele exclusive de Black Friday despre care îți vom da de veste, iar tu le poți rezerva până vineri, la ora 00:00.

Apoi, în ziua de Black Friday, pagina de rezervări online va fi completată cu mai multe oferte reduse până la 49%.

Printre ofertele noastre, spre exemplu, se numără și o vacanță de 2 nopți pentru două persoane în stațiunea Praid cu servicii de wellness, unde  beneficiezi de un discount de 49% și vei achita doar 300 lei.

O vacanță similară cu servicii de SPA nordic și demipensiune, costă doar 590 lei pentru două persoane, cu un discount de 38% față de prețul original. De asemenea, un pachet de vacanță în Sucevița costă 285 lei, în Timișoara 396 lei, iar în Brașov și Băile Felix ofertele pornesc de la 440 lei pentru două persoane.

Vacanțele reduse pot fi achitate și cu vouchere de vacanță

Pentru rezervarea pachetului de vacanță, îți oferim și posibilitatea de a folosi inclusiv cardurile și voucherele de vacanță și, de asemenea, data check-in-ului o poți specifica după momentul rezervării. Toate reducerile vor fi afişate începând cu 13 noiembrie pe pagina de promoții şi vor fi valabile până la ora 00:00 în aceeași zi. 

Fii pe fază și spor la rezervat!