Bucura-te de o sedere traditionala in apropiere de manastirea Putna la Hanul Voievozilor

Se zice ca acolo unde natura e stapana peste toate si vaile se odihnesc sub razele blande ale soarelui, oricine poate duce un trai fericit. Nu-i lucru usor sa gasesti un astfel de loc, insa noi am dat peste el la o aruncatura de bat de manastirea Putna, la marginea padurilor, in inima Bucovinei. Pensiunea Hanul Voievozilor este un loc de poveste situat intre doua sate bucovinene, inconjurat de peisaje desprinse din basmele cu domnite si haiduci, in imediata apropiere a manastirilor Putna si Sucevita.

Pensiunea Hanul Voievozilor este localizata pe drumul national DN2E intre localitatile Sucevita si Putna si datorita design-ului modern poate fi observata foarte usor. Arhitectura sa deosebita si culorile ce fac un contrast interesant cu cele ale naturii sunt doar cateva dintre atuurile unitatii de cazare. Interiorul este mobilat in stil traditional, iar la mesele restaurantului se serveste mancare delicioasa ca la mama acasa.

Cu o capacitate totala de 20 de locuri de cazare repartizate in 8 camere duble sau matrimoniale si 2 apartamente, pensiunea Hanul Voievozilor este una dintre locatiile ideale in care sa iti petreci un weekend departe de casa, alaturi de familie sau prieteni. Cadrul intim dat de locatie este sustinut si de numarul redus de locuri disponibile pentru cazare.

In cazul in care decideti sa organizati un eveniment important in inima naturii, Hanul Voievozilor va sta la dispozitie cu peste 200 de locuri disponibile in restaurantul si teresa ce se afla in incinta unitatii de cazare. Cu decor traditional si bucate care mai de care mai gustoase, spatiile de luat masa de la Hanul Voievozilor vor reprezenta cadrul ideal pentru evenimentele dvs.

Servicii disponibile

  • Organizarea de evenimente in spatiile din incinta pensiunii (botez, majorat, zile de nastere)
  • Seri traditionale cu port de costume populare pentru turisti
  • Parcare proprie
  • Posibilitatea de a organiza tabere de arta, cantonamente sportive, excursii pentru team-building
  • Plimbari cu trasura si sania trasa de cai /Targ-Expozitie cai semi-grei/Concursuri de anduranta
  • Echitatie/Tiroliana 500 m

Tarife

  • camera cu 2 paturi – 130 RON/noapte + mic dejun
  • camera cu pat dublu matrimonial – 150 RON/noapte + mic dejun
  • apartament – 250 RON/noapte + mic dejun

Rezerva acum!

Facilitati incluse in pretul camerelor

  • baie proprie
  • televizor cu ecran plat
  • conexiune la internet

Ce puteti sa vizitati in zona?

Datorita amplasarii privilegiate, pensiunea Hanul Voievozilor poate servi drept punct de pornire pentru multe trasee turistice in inima Bucovinei si pe teritoriul Moldovei. Printre cele mai cunoscute obiective turistice la care puteti sa popositi se afla manastirea Sucevita, manastirea Putna, chilia lui Daniil Sihastru, biserica din lemn ce dateaza din secolul al XVI-lea din Calugarita, manastirea Moldovita, manastirea Voronet, manastirea Humorului, salina de la Cacica, muzeul etnografic Radauti, cetatea de scaun din Suceava si biserica din Lemn din Toplita.

Cum ajungeti la Hanul Voievozilor?

Fiind situata pe drumul nationat DN2E, pensiunea Hanul Voievozilor este foarte usor de gasit. Daca porniti la drum dinspre sudul tarii, tot ce trebuie sa faceti este sa urmati drumul catre Gura Humorului si de aici veti merge drept pana dati de pensiunea cu pricina pe partea stanga.

Rezerva acum un loc la Hanul Voievozilor pe Travelminit