Bucuresti – 5 hoteluri cu servicii de wellness

WellnessTi se intampla cateodata sa vrei sa fii rasfatat, dar sa nu ai timpul necesar deplasarii in nu stiu ce statiune romantica sau intr-o destinatie exotica. Si atunci apelezi la serviiciile locale. Cand stai insa in Capitala, nu exista nicio problema in aceasta privinta: in ultimii ani s-au dezvoltat numeroase centre Spa & Wellness, amenajate in cele mai mici detalii, astfel incat sa te faca sa te simti in al noualea cer. Frumos si sanatos De aceea, am ales pentru tine sau pentru prietenii tai cinci hoteluri din Bucuresti specializate in servicii de wellness, pe care poti sa le vizitezi si sa le incerci produsele pe propria piele ori de cate ori vei simti nevoia unor momente pe care sa le petreci doar tu cu tine.

RIN Grand Hotel

Body Art Wellness Club este deschis non-stop in incinta RIN Grand Hotel din Bucuresti, asa ca nu mai ai niciun motiv sa spui ca nu ai timp pentru relaxare. Clubul dispune de sala de fitness (spinning, aerobic), piscina de 180 metri patrati, jacuzzi, masaj, sauna umeda si uscata. Programele de relaxare si tonifiere sunt selectate de profesionisti pe mai multe grade de dificultate, de la incepatori la avansati. In fond, si relaxarea este o arta! Daca esti in tranzit in Capitala si te cazezi la RIN Grand Hotel, vei avea acces gratuit la zona de fitness, piscina interioara si sauna din cadrul clubului.

Hotel Epoque

La centrul Spa din cadrul hotelului Epoque din Capitala vei fi rasfatata de catre specialisti si toate simturile iti vor fi relaxate complet prin masajele aromoterapeutice, impachetarile corporale si multe alte tipuri de tratamente care imbina masajele hawaiene, cele terapeutice si presopunctura aplicata. Pielea iti va fi improspatata cu ajutorul tehnicilor de exfoliere si curatare profunda, iar masajele faciale cu pietre chakra iti vor restabili stralucirea naturala. Vei putea alege, de asemenea, intre un masaj organic cu miere, unul cu roci vulcanice sau unul cu trandafiri si esenta de sampanie.

Ramada Majestic

Pe cel mai vechi bulevard din Bucuresti, Calea Victoriei, este Ramada Majestic, hotelul de patru stele din mijlocul Capitalei, care ofera si servicii de wellness. Majestic Wellness Club & Beauty Salon Relax & Enjoy are numeroase facilitati de relaxare pentru clientii sai. Pe langa salonul de infrumusetare, hotelul dispune si de un Wellness Club, care include piscina, jacuzzi, centru cardio & fitness, sauna. Spiritele mai active se pot intrece in sedinte de aerobic (dans – Zumba, cu mingi, cu bete, de forta sau step), tae-boo, stretching, pilates (dinamic, balet sau cu benzi elstice), ball-gym, fitness, aqua-gym, masaj. In plus, in cadrul centrului wellness se organizeaza frecvent cursuri de inot pentru copii, dar si pentru adulti.

Health Club 22nd Floor

La etajul 22 al hotelului Intercontinental din Bucuresti este un alt centru de relaxare si fitness. Deosebit fata de celelalte este amplasarea lui – la cea mai mare inaltime din oras; in plus, amplasarea ultracentrala il ofera multe avantaje. Asa ca poti sa-ti iei prietenele si sa va bucurati impreuna de momente minunate in cadrul acestui club, invaluite in arome imbietoare si relaxante. Va puteti umple timpul participand la cursuri de yoga, chi kung sau tai chi, sau la diferitele workshop-uri de detoxifiere mentala. Puteti sa inotati in piscina sau sa va relaxati in jacuzzi admirand privelistea minunata a orasului vazut de la etajul 22.

Sauna umeda si uscata purifica nu doar trupul, ci si sufletul si te face sa uiti de grijile zilnice, iar masajele de revitalizare sunt adevarate izvoare de energie pura. Poti sa incerci aromaterapia, masajele antistres sau holistice – cu ceai verde sau minerale de la Marea Moarta, ori cu bete de bambus. Si sa nu uitam de fitness: clubul de la etajul 22 al hotelului Intercontinental dispune de aparatura cardio si echipamente de ultima generatie, antrenor personal si vestiar privat. Iar daca vrei doar sa lenevesti la soare, e bine sa stii ca o poti face chiar pe terasa hotelului, la cel inalt loc din Bucuresti. Mai ai nevoie si de alte motive, ca sa ajungi la centrul wellness?

Bali Spa Radisson

Tot in buricul Bucurestiului, pe Calea Victoriei, a fost amenajat Bali Spa in incinta hotelului Radisson, inspirat dupa minunata insula exotica Bali. Prin urmare, nu este nevoie sa platesti un bilet de avion “piperat” ca sa te simti ca-n Paradis; o poti face in centrul wellness doar inchizand ochii si bucurandu-te de terapiile senzoriale complete de relaxare si frumusete.

Poti sa incerci masajul balinez, cel cu pietre vulcanice, aromaterapia sau masajul suedez, reflexoterapia sau – de ce nu – masajul in cuplu. Fii sigura ca dupa un ritual balinez, mainile, corpul si picioarele tale iti vor spune “multumesc!”.

Pentru alte optiuni de cazare, intra aici!