Rezervă vacanța de toamnă cu cardul Turist Sodexo și câștigă premii pe Travelminit.ro

Cauți prilejul potrivit pentru a plănui următoarea vacanță? Ei bine, iată că a sosit! Toamna este sezonul ideal în care să descoperi cele mai frumoase destinații din România, iar pentru a te bucura de peisajele de vis multă vreme de acum încolo, am pus la cale o campanie simpatică alături de Sodexo Benefits&Rewards.

Rezervă un sejur în perioada 03-16 octombrie pe travelminit.ro sau promoții.travelminit.ro, plătește cu cardul Turist Sodexo și ai șansa de a câștiga una dintre cele 3 camere de fotografiat Instax Mini 11: campanii.travelminit.ro/sodexo. Odată ce finalizezi rezervarea, ești înscris automat în concursul campaniei!

Iar asta nu e tot: aplică și tu codul 25SODEXO (în câmpul de  ”Aplicare cupon”) și beneficiezi de o reducere de 25 de lei la rezervări în valoare de minimum 500 de lei, achitate cu cardul TuristSodexo.

Și pentru ca planurile tale de călătorie să fie complete, am ales pentru tine 5 unități de cazare de la munte și din stațiuni balneare, care acceptă plata cu cardul Turist Sodexo, astfel încât să ai parte de sejurul perfect toamna aceasta!

Atrium Panoramic Hotel & Spa Predeal

Hotelul de 4 stele este situat în Predeal, una dintre cele mai îndrăgite stațiuni montane din țară și vine la pachet cu peisaje numai bune de imortalizat! Vei beneficia de mic dejun inclus în fiecare dimineață și de acces la zona de wellness, care cuprinde piscină interioară, jacuzzi și saună.

Hotel Carpathia Club Sinaia

Dacă vrei să ai parte de cele mai bune servicii hoteliere din stațiunea Sinaia, Hotelul Carpathia Club este cea mai bună alegere pentru tine. Acesta dispune de o zonă de SPA cu piscină interioară și saună, pentru a te relaxa așa cum se cuvine. De asemenea, sejurul include mic dejun gratuit!

Pensiunea Németh Sovata

Răsfață-te într-o stațiune balneoclimaterică toamna aceasta și descoperă orașul mureșan renumit pentru apele sale termale. Pensiunea Németh Sovata îți pune la dispoziție acces gratuit la zona de wellness și mic dejun inclus! În zilele răcoroase te vei putea relaxa într-un ciubăr cu apă sărată încălzită, la saună sau în jacuzzi.

Thermae D’Olimpia & SPA – Băile Herculane

Pensiunea Thermae D’Olimpia & SPA se află în cea mai veche stațiune termală din România, Băile Herculane, unde vei avea parte de o experiență de vacanță completă. Așadar, te vei putea bucura de zona de SPA, cu piscină interioară, jacuzzi și 3 tipuri de saună. Micul dejun este, de asemenea, inclus în pachet, astfel încât să începi ziua cu forțe noi.

Vila Mountain Paradise & Wellness Izvoare

Vila Mountain Paradise & Wellness este situată într-un cadru idilic, la 23 de kilometri distanță față de Ținutul Secuiesc, în localitatea Izvoare. O vei găsi la altitudinea de 1630 m, la poalele Muntelui Sfânt Harghita – Mădăraş. Unitatea de cazare dispune de zonă de wellness cu jacuzzi, piscină interioară și saună. 

Rezervă un sejur în perioada 03-16 octombrie pe travelminit.ro sau promoții.travelminit.ro cu cardul Turist Sodexo și bucură-te de cele mai cool premii.