Cazare inedită în România: 5 case ”altfel” de vacanță

Atunci când mergi într-o vacanță, pe lângă obiectivele turistice pe care vrei să le vizitezi, la fel de importante sunt și unitățile de cazare. Vrei să ai toate facilitățile incluse, iar decorul să te facă să te simți ca acasă. Patul să fie confortabil, iar elementele de mobilier să fie plăcute la privire. 

Știm importanța unei cazări superbe, tocmai de aceea am ales 5 unități de cazare care să bifeze toate criteriile unui turist exigent. Iată ce am ales: 

Cabana Paulownia, Budești

Cabana Paulownia este o cabană unică realizată manual și situată în pădurile Maramureșene. Este 100% privată și nu se împarte cu nimeni, complet echipată, are WiFi și parcare gratuită.

Există două dormitoare, fiecare având capacitatea de 4 persoane. Așternuturile sunt confecționate manual din bumbac organic, foarte plăcut la piele.

În sufragerie te poți relaxa pe canapea privind peisajul frumos. Există, de asemenea, o chitară, un stereo wireless, cărți și jocuri de masă.

Bucătăria are toate facilitățile și ustensilele de care ai nevoie: tigăi, vase, ceainic, filtru de cafea, tacâmuri, frigider, congelator, etc. Există, de asemenea, ierburi aromatice de înaltă calitate și cele mai fine condimente pentru a vă condimenta mâncarea favorită.

Vila Condor, Sinaia

Vila Condor este o pensiune situată în Sinaia, la 2,5 km de telecabina Cota 2000 și la 3 km de Castelul Peleș. Oferă acces gratuit la Wi-Fi, grădină cu facilități de grătar și parcare gratuită. Unitatea de cazare dispune de 7 camere cu băi proprii și are o capacitate totală de 16 persoane.

Toate camerele includ TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi baie privată cu duş şi articole de toaletă gratuite. Pensiunea are lounge comun, bucătărie comună bine echipată și zonă de luat masa, iar în incinta vilei poți juca biliard gratuit.

Cel mai apropiat restaurant este la aproximativ 400 metri de metri de Vila Condor Sinaia.

Conacul Molnoș, Corund

Pensiunea Conacul Molnos se află la 10 kilometri de Salina Praid, în localitatea Corund și oferă o ambianță spectaculoasă celor care vor să se bucure de aerul vechilor conace boierești. 

Decorate într-un stil rustic, tradițional, cele 6 camere au o capacitate de 12 persoane, iar unitatea de cazare oferă parcare păzită și acoperită, zonă de relaxare, grătare, ceaun, ciubăr, saună finlandeză și biliard. 

Vila Hillside Haven, Praid

O cabană rustică pentru o vacanță de neuitat, Hillside Haven te așteaptă cu mare drag! Situată în Praid, într-o zonă ferită de turiști și gălăgie, unitatea de cazare se află într-o zonă montană superbă, fiind înconjurată de o pădure deasă. 

Cabana este spațioasă, are 3 camere, 2 băi și poate găzdui până la 8 persoane. Cabana este ”îmbrăcată” în lemn, iar elementele de decor complimentează foarte bine spațiile interioare. Bucătăria este complet utilată, aviz celor care vor să-și arate talentele de bucătari, iar zona de living este perfectă pentru șuete până când se crapă de ziuă. 

În plus, la lăsarea serii te vei putea bucura de o priveliște magică asupra orașului.

Cabana 4KM, Gheorgheni

Cabana 4KM este situată la 4 kilometri de Gheorgheni, într-o zonă montană, având o arhitectură care îmbină elemente din lemn și piatră. Aerul curat de munte și împrejurimile fac din această casă de oaspeți o locație perfectă pentru odihnă în intimitate.

La Casa de oaspeţi 4KM ai la dispoziţie 12 locuri de cazare în 6 camere. Datorită stilului aparte al cabanei, dormitoarele sunt identice, cele 4 de la parter dispun de baie proprie cu cabină de duș și 2 paturi single. Intrarea este din livingul de 32 mp în care se află bucătăria echipată cu toate cele necesare pentru prepararea hranei, frigider, aragaz, cuptor cu microunde. Cele 2 camere de la etaj sunt amenajate cu paturi matrimoniale şi o baie comună.