Cazări pentru o escapadă de primăvară în România

Dacă vrei să evadezi din rutina cotidiană și să experimentezi noi aventuri, o călătorie de primăvară poate fi exact ceea ce ai nevoie. Fie că preferi un city-break sau vrei să te retragi în inima naturii, avem cele mai bune oferte de cazare pentru vacanța ta. Iată câteva dintre ele.

Hotel Relax *** Sovata

Sovata este o stațiune din județul Mureș, cunoscută pentru lacurile sale sărate cu proprietăți terapeutice. Amplasat la doar câțiva pași de lacurile sărate, Hotel Relax Sovata este locul ideal pentru cei care își doresc o vacanță liniștită și relaxantă. Hotelul oferă o varietate de camere spațioase și confortabile, dotate cu facilități moderne, precum internet Wi-Fi, TV și minibar. Oaspeții se pot relaxa în centrul SPA al hotelului, care dispune de piscină, jacuzzi și trei tipuri de saună.

Citește și: Cetăți pe care să le vizitezi pentru o lecție de istorie

Lebăda Luxury Resort and Spa ***** Crișan

Delta Dunării este un paradis al iubitorilor de natură, iar primăvara este anotimpul perfect să te bucuri de frumusețea florei și a faunei sale, într-o plimbare cu barca. Hotelul Lebăda Luxury Resort and Spa se află în satul Crișan din inima Deltei, și oferă oaspeților servicii de cea mai înaltă calitate. Hotelul dispune de camere cu design și dotări moderne și de o zonă de SPA, care cuprinde piscină exterioară, jacuzzi, saună și sală de fitness.

Hotel Mercure **** Timișoara

Dacă plănuiești un city-break prin țară, îți recomandăm să vizitezi Capitala Europeană Culturală. Timișoara găzduiește un număr mare de evenimente culturale pe tot parcursul anului, de la festivaluri de muzică și teatru, la expoziții de artă și târguri tradiționale. Hotel Mercure este primul hotel smart din țară în care poți folosi smartphone-ul pentru a regla temperatura, luminile, perdelele, pentru a solicita room service și pentru a realiza procesele de check-in și check-out. Este situat la doar 10 minute de centrul Timișoarei, astfel încât vei fi aproape de cele mai importante atracții. 

Portal Village – Adults Only **** Sibiel

Localitatea Sibiel este o oază de liniște și pace, care atrage turiștii de pretutindeni prin frumusețea sa naturală. Poți să te bucuri și tu de ea, în confort deplin, la Portal Village! Satul de vacanță cuprinde 8 bungalow-uri premium, cu vedere la pădure sau vedere panoramică, un restaurant, o zona de wellness, cu ciubăr și saună uscată, unde poți lua parte la ședințe de yoga. Mai mult decât atât, vei începe fiecare zi cu un mic dejun delicios, inclus în prețul rezervării.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.