Cele mai asteptate concerte din Bucuresti

Concerte in Bucuresti - Robbie WilliamsAnul 2015 este unul bogat in concerte pe care nu trebuie sa le ratati, muzica fiind de exceptie, variata si pe gustul fiecaruia. Am pus cap la cap cele mai importante concerte din perioada urmatoare si va invitam sa va planificati agenda! Majoritatea concertelor se vor tine la Sala Palatului sau in Piata Constitutiei.

Iata mai jos principalele concerte ale anului 2015:

Chambao
Formatia va ajunge in premiera in Romania si va concerta pe data de 8 mai, la Sala Palatului. Trupa a luat nastere in anul 2001 si, de atunci, artistii au reusit sa sustina concerte incendiare de fiecare data. Preturile pornesc de la 99 lei si pot ajunge pana la 300 lei, categoria VIP.

Yngwie Malmsteen
Artistul ce a revolutionat chitara electrica va concerta pe data de 13 mai, ora 20:00, la Sala Palatului. Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Malmsteen se numara: Heaven Tonight; You don’t remember, I’ll never forget; Perpetual; Forever one; Vengeance; Evil Eye sau Seventh Sign. Preturile pornesc de la 59 lei si pot ajunge pana la 359 lei.

Roxette
Pe data de 17 mai, la Arenele Romane, trupa Roxette va concerta pentru a treia oara in tara noastra, dupa o prima vizita la Bucuresti, in 2011 si una la Cluj, in 2012. Concertul face parte dintr-un turneu ce cuprinde 27 de spectacole programate in 18 tari, iar preturile pornesc de la 165 lei.

Jimmy Carr
Chiar daca nu face parte din categoria concertelor, acest eveniment este unul care nu trebuie ratat. Actorul englez este una dintre cele mai cunoscute figuri ale scenei de stand up comedy din lume. Show-ul se va tine exclusiv in limba engleza, pe data de 3 iunie, la Sala Palatului. Exista patru categorii de pret, intre 100 de lei si 250 de lei.

OneRepublic
Una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock ale momentului, va concerta pe data de 4 iunie pentru prima data in Romania. Spectacolul va avea loc la Arenele Romane si face parte din turneul de promovare a celui mai recent album, “Native”.

Robbie Williams
Concertul sustinut de Robbie Williams de la Bucuresti face parte din turneul “Let me entertain you”, artistul britanic fiind la primul spectacol din Romania. Acesta va avea loc in Piata Constitutiei si exista patru categorii de pret:

  • normal circle – 189 lei,
  • golden circle – 465 lei,
  • diamond circle – 573 lei,
  • VIP – 680 lei.

Andre Rieu
Datorita cererii extraordinare din partea publicului, violonistul Andre Rieu va sustine o serie de cinci concerte in Romania. Acestea vor avea loc in Piata Constitutiei in datele de 6, 11, 12, 13, 14 iunie. Bilete costa intre 172,8 lei si 864 lei, in functie de categorie. Exista si o limita maxima a numarului de bilete cumparate, in limita a 10 tichete per comanda.

Toto
Trupa Toto va concerta in premiera in Romania, la Sala Palatului, pe data de 27 iunie. Cu aceasta ocazie, fanii pot asculta piese celebre ale formatiei, precum “Hold the line” si “Africa”.

BZN
La Sala Palatului, trupa olandeza va sustine un concert pe data de 10 octombrie, organizatorii spunand ca acesta va fi ultimul show pe care formatia il va sustine in Romania.