Concediu in natura: 5 articole de pe blogul Travelminit despre zonele inca nealterate de turism

Plaja Corbu, foto Gaman Mihai-Radu

Gaman Mihai-Radu / Shutterstock.com

Daca visezi la un concediu in care sa fii departe de agitatia orasului, muzica prea tare sau aglomeratia din statiuni, inseamna ca acest articol iti este destinat. Am selectat special pentru tine un numar de 5 articole despre natura postate de-a lungul timpului pe blogul Travelminit. Mai multe articole din categoria Natura poti gasi aici. De asemenea, iti reamintim ca pe site-ul Travelminit poti rezerva cazare oriunde in Romania.

5 articole de pe blogul Travelminit despre natura:

  1. Plaja Corbu, un adevarat colt de Rai –> Link: http://bit.ly/29f7r3S

Litoralul romanesc s-a dezvoltat foarte mult, mai ales dupa 1989, iar acum mai gasesti foarte putine zone frumoase si virgine. O astfel de zona este plaja Corbu, aflata la numai 10km de Navodari. Este un adevarat colt de Rai, fiind declarata cea mai frumoasa plaja salbatica din Romania, intrand chiar intr-un top 5 al celor mai frumoase plaje din lume, top realizat de site-ul gipsy.ninja.

  1. 5 zone unde poti face ecoturism in Romania –> Link: http://bit.ly/29itQ1x

Ecoturismul inseamna sa stai in mijlocul naturii, sa te bucuri de ciripitul pasarilor sau sa mergi cu bicicleta pe trasee pe munte. In Romania exista pana la aceasta ora doar doua destinatii ecoturistice omologate de Comisia Europeana (Zarnesti-Piatra Craiului si Mara-Cosau-Creasta Cocosului), insa in acest articol te invitam sa descoperi alte cinci zone in care poti face ecoturism.

  1. 5 excursii pe care sa le faci in Delta Dunarii –> Link: http://bit.ly/29lOCcY

Delta Dunarii este atat de frumoasa incat nu te saturi niciodata sa o admiri. Chiar daca tot mai multi turisti ii trec “pragul”, Delta a ramas la fel de autentica, inca nu si-a pierdut din farmec. De aceea, credem ca este un must-see pentru iubitorii de natura.

  1. Parcul Natural Portile de Fier – a doua rezervatie a biosferei din Romania –> Link: http://bit.ly/29mVuYM

Parcul National Portile de Fier este la un pas de a fi declarat rezervatie a biosferei in Romania, statut pe care in prezent il detine doar Delta Dunarii. Din acest articol vei afla cum poti ajunge, putina istorie si care vor fi efectele obtinerii statutului de rezervatie a biosferei.

  1. Topul parcurilor nationale din Romania –> Link: http://bit.ly/29qrw6x

In acest articol gasesti informatii despre cinci din cele mai frumoase parcuri nationale din Romania, cum poti ajunge la ele sau cand au fost infiintate. Topul cuprinde Parcul National Muntii Rodnei, Parcul National Retezat, Parcul National Cheile Nerei, Parcul National Cheile Bicazului si Parcul National Calimani