Concurs de 1 iunie: câștigă o vacanță cu familia la un hotel SPA în Brașov

Care a fost ultima vacanță petrecută împreună cu familia în România? Pentru că se apropie 1 iunie, vrem să îi sărbătorim pe cei mici (dar și pe cei mari) cum se cuvine: cu o escapadă la munte, la un hotel ecologic situat într-o zonă izolată, înconjurat de natură. E timpul să vă creați noi amintiri împreună și să vă relaxați într-o vacanță dedicată întregii familii.

Cum participi?

Fă o activitate distractivă cu cel mic și povestiți despre cea mai frumoasă vacanță petrecută în România, din punctul lui de vedere. Oferă-i creioanele de colorat și roagă-l să deseneze cum a văzut el vacanța. Apoi, e foarte simplu:

  • Ne trimiți desenul printr-un comentariu la postarea concursului de pe Facebook -> travelminit.ro/concurs1iunie
  • Dai like paginii de Facebook Travelminit.ro
  • Dai tag în comentarii altor părinți, ca să oferim șansa cât mai multor copii să deseneze un loc frumos din România

E important să ne mai spui numele prichindelului, vârsta lui și destinația desenată. Noi am făcut un album pe Facebook dedicat concursului și vom încărca acolo toate desenele primite. Desenul cel mai apreciat din concurs va câștiga voucherul Travelminit.ro.

Desenul trebuie să fie realizat de copii cu vârsta până în 12 ani. Pentru copiii cu dizabilități nu există limită de vârstă.

Care este premiul?

Premiul include 2 nopți cazare pentru 4 persoane (2 adulți și 2 copii) la Wolkendorf Bio Hotel & Spa Vulcan, cu access gratuit la SPA și mic dejun inclus. Valabilitatea voucherului este de 1 an și poate fi folosit și în weekend-uri. Wolkendorf Bio Hotel & Spa Vulcan este un complex situat în mijlocul naturii, în Vulcan, la 11 km de Brașov. Te vei afla în preajma multor atracții turistice, pe o rază de 20 km: Dino Parc, Cetatea Râșnov, Wolf Park Adventure, Castelul Bran, Brașov Adventure Park.

Complexul este potrivit pentru întreaga familie, cu o mini-fermă de iepurași și un loc de joacă pentru copii și facilități de spa, cum ar fi piscină interioară, saună, cadă cu apă termală și cadă cu hidromasaj pentru adulți. Hotelul este situat pe un domeniu generos, unde vă puteți plimba în voie fără să vă faceți griji de aglomerații, în aerul curat de la marginea pădurii. 

Wolkendorf Bio Hotel & Spa Vulcan are 45 de camere duble, spațioase, luminoase și frumos decorate, cu mobilier din lemn masiv pictat manual. Camerele oferă birou și baie privată, mare, decorată cu piatră naturală, TV cu ecran plat, wi-fi gratuit, seif, fier de calcat și masă de călcat (la cerere), parcare gratuită. 

Desemnarea câștigătorului

Concursul se va desfăsura până pe 31 mai, iar pe 1 iunie vom anunța câștigătorul pe pagina de Facebook Travelminit.ro. Câștigătorul trebuie să conctacteze Travelminit.ro printr-un mesaj privat până pe 3 iunie 2020, pentru a confirma primirea premiului, dar și pentru a oferi datele de contact (nume complet, adresa de e-mail, număr de telefon și alte date necesare).

Dacă persoana declarată câștigătoare nu contactează organizatorul până pe 3 iunie 2020, premiul va deveni nul și va fi acordat primei persoane de pe lista de rezerve. Procedura va fi repetată până la stabilirea câștigătorului final și/sau epuizarea numărului de rezerve.

Succes!