CONCURS: Spune-ne unde vei calatori in 2016, iar noi iti oferim cazare in valoare de 200 Euro!

Concurs HotelGuru.ro

UPDATE 18.03.2016: Cu ajutorul site-ului random.org am selectat castigatorul care va primi drept premiu un voucher de cazare in valoare de 200 euro, pe care il puteti folosi la orice unitate de cazare de pe site-ul Travelminit. Fericitul castigator se numeste Mihai Dorin.

Ce planuri de calatorie aveti pentru anul acesta? Veti merge in Delta, la mare, la munte sau poate chiar intr-o tara straina? Indiferent unde v-ati planificat vacanta, Travelminit v-a pregatit un concurs care va poate aduce (inca) un sejur de vis, intr-o destinatie la alegere din Romania!

Cum se desfasoara concursul?

Pentru a participa la concurs, trebuie doar sa completati un scurt chestionar si intrati automat in cursa pentru un voucher de cazare in valoare de 200 Euro, pe care il puteti folosi la orice unitate de cazare de pe site-ul Travelminit.

Regulamentul concursului este disponibil aici, iar chestionarul il gasiti la finalul acestui articol. Intrebarile sunt cu variante de raspuns, facand referire la locul unde vreti sa calatoriti in 2016 si la motivele pentru care ati ales destinatia respectiva.

Dureaza cateva minute sa il completati, asa ca nu mai asteptati: se anunta un an cu experiente frumoase si calatorii de neuitat!

Concursul se desfasoara in perioada 29 Februarie – 14 Martie 2016.

Castigatorul va fi ales si anuntat pana Vineri, 18 Martie 2016.