CONCURS: Voteaza unitatea de cazare a anului in Romania!

Voteaza-unitatea-de-cazare-a-anului-in-Romania1UPDATE 25.01.2016: Cu ajutorul site-ului random.org am selectat castigatorul care va primi drept premiu cazare in valoare de 200 euro, oriunde in Romania, folosind portalul de rezervari Travelminit. Fericita castigatoare se numeste Monica Obretin.

Daca anul acesta ai calatorit in Romania, la munte, la mare sau in orice alta regiune a tarii, acum ai ocazia sa impartasesti cea mai frumoasa experienta de vacanta si sa castigi un weekend de vis!

Tot ce trebuie sa faci este sa votezi unitatea de cazare in care te-ai simtit cel mai bine, acordand 2 minute completarii chestionarului de mai jos. In felul acesta, intri automat in concurs si poti castiga cazare in valoare de 200 euro, oferita de Travelminit intr-o locatie aleasa de tine, din Romania, disponibila pe HotelGuru.ro, oricand va dori castigatorul.

Regulamentul concursului este disponibil aici.

Nu in ultimul rand, ai ocazia sa rasplatesti hotelul, pensiunea, hostelul, vila, campingul etc. pentru conditiile deosebite de cazare pe care ti le-a oferit si sa ii cresti sansele de a obtine titlul de „Unitatea de cazare a anului in Romania”.

Concursul se desfasoara in perioada 23 noiembrie 2015 – 22 ianuarie 2016.

Pentru a intra in concurs completeaza chestionarul de mai jos: