Sărbătorește Crăciunul la Pensiunea Dealul Verde – Dealul lui Crăciun

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar acum este momentul cel mai bun în care să îți faci planuri. Și cum știm că nimic nu se compară cu peisajele superbe de iarnă, îți propunem o escapadă în mijlocul naturii, la Pensiunea Dealul Verde din Porumbacu de Sus!

Iar pentru că miracolele se întâmplă de sărbători, pensiunea se transformă, ca prin magie, în Dealul lui Crăciun! De cum ajungi în zona fermecată a Castelului de Lut, ești întâmpinat de un elf, care te va purta pe tărâmurile unde locuiesc Moș Crăciun și marea lui familie. Cu toate acestea, nu toată lumea apreciază spiritul sărbătorilor, iar Cișmilache, antagonistul acestei povești, încearcă să ruineze Crăciunul, răpindu-l pe Vifor, vântul rece care aduce iarna.

Citește și: Reducerile continuă în Săptămâna Albă a sejururilor!

Vrei să afli restul poveștii? Profită de oferta noastră specială la Pensiunea Dealul Verde, care include bilete la Satul lui Moș Crăciun! Ia parte la aventura de pe deal și ai ocazia să admiri lacul înghețat, totemul magic, macheta unui castel de gheață și, desigur, să îl întâlnești pe Moș în carne și oase!

Cei mici îi vor putea lăsa scrisorile cu dorințe la Poșta Magică, pe care le vei primi, mai apoi, pe WhatsApp! La final de călătorie, vei fi răsplătit cu plăcinte, ciocolată caldă și… un cadou surpriză!

Mai mult decât atât, te vei bucura de bucate alese, căci pachetul nostru include mic dejun, cină și băuturile tradiționale ale casei. Cei care vor să uite de grijile cotidiene se vor relaxa din plin în zona de wellness a pensiunii, care dispune de ciubăr și saună! 

Profită de prețul nostru special și și rezervă o vacanță pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, în perioada 18.11.2022 – 22.12.2022, inclusiv în weekend!

Te-am făcut curios? Află mai multe detalii pe: https://travelminit.ro/oferta-cazare-pensiunea-dealul-verde-dealul-lui-craciun


Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe promotii.travelminit.ro  și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.