De acest Black Friday cumpără vacanțe! Reduceri de până la 50%, vezi ofertele

Iată că a sosit și ziua mult așteptată: Black Friday! Astăzi ți-am pregătit reduceri de până la 50% la unități de cazare din întreaga țară! Cum funcționează? Intri aici, pe pagina de promoții, îți alegi pachetul și-ți faci rezervarea online. Grăbește-te, ofertele sunt valabile doar până la 00:00!

Iată câteva dintre ofertele noastre: 

Pensiunea Patakparti, Praid – reducere de 50%

Odihnește-te în Praid, într-o pensiune confortabilă, decorată rustic. Oferta include cazare pentru 2 adulți + 1 copil, 3 zile/2 nopți în cameră dublă, saună și ciubăr cu acces nelimitat, la 290 lei/ pachet.

Pensiunea Patakparti Praid oferă 20 de camere mobilate cu gust pentru cei care caută cazare în Praid. Pensiunea acceptă animale de companie, așa că îți poate găzdui și animalul de companie. Există un loc de parcare disponibil la fața locului, așa că, în cazul în care ajungi cu mașina, ai unde parca. De asemenea, există conexiune la internet wireless (WiFi) disponibilă la pensiune.

Hotel Szeifert, Sovata – reducere de 41%

Te așteaptă o vacanță relaxantă la Sovata! Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți, 3 zile/ 2 nopți în cameră dublă cu pat matrimonial, cu demipensiune.

De asemenea, te poți relaxa timp de 90 de minute în ciubărul cu apă sărată. Atunci când ajungi la unitatea de cazare, vei primi și băutură de bun venit, iar pachetul costă doar 460 de lei.

Harmonia Mundi, Vlaha – reducere de 38%

Ți-ai dori să fii răsfățat de un confort deosebit și condiții de maximă siguranță? Alege pachetul care oferă cazare pentru 2 adulți/2 nopți cu demipensiune și SPA nordic cu saună, ciubăr în pădure de pin, cu doar 590 lei/pachet.

În plus, beneficiezi de parcare și Wi-Fi.

Hotel Relax, Sovata – reducere de 34%

Ce spui de câteva zile de odihnă și recreere în Sovata? Hotelul Relax este situat în stațiunea balneară Sovata, într-un peisaj montan cu o panoramă de neuitat, la doar 5 minute de Lacul Ursului, cel mai renumit lac sărat helioterm din România.

Oferta include cazare pentru 2 adulți, 3 zile / 2 nopți în cameră dublă, cu demipensiune, wellness, spa și room service, la 599 lei / pachet.

Hotel Premier, Sibiu – reducere de 33%

Clasic și modern, Hotel Premier din Sibiu îți oferă cazare pentru 2 adulți, 3 zile / 2 nopți în cameră matrimonială, cu mic dejun inclus, la 399 lei/pachet.

Relaxează-te în camera ta de lux decorată cu căldură, cu o atmosferă intimă și confortabilă și mobilier ultramodern cu materiale de înaltă calitate.

Iată și alte oferte de Black Friday:

Atenție! Datele șederii pot fi alese din perioadele de valabilitate stabilite pentru Promoțiile Travelminit, în limita disponibilității. Perioada șederii se stabilește între Unitate de cazare și Turist, înainte de călătorie, dar exclusiv după efectuarea plății!

După achiziționarea Promoțiilor Travelminit, ai la dispoziție 3 zile lucrătoare pentru a iniția plata contravalorii acestora către Travelminit, prin oricare dintre modalitățile menționate în anunțul Promoției Travelminit. În cazul în care plata nu se încasează în 6 zile lucrătoare, rezervarea inițiată se anulează.

Spor la călătorit!