Descoperă beneficiile Travelminit VIP toamna aceasta și bucură-te de premii săptămânal

Vara s-a încheiat, iar noi începem toamna cu forțe proaspete și cu noi premii pentru călătorii noștri dedicați. Devino membru Travelminit VIP, în mod gratuit, și ai șansa de a câștiga, săptămânal, un voucher  de călătorie în valoare de 300 de lei, pe care îl poți folosi pentru a rezerva următorul tău sejur în țară! Află mai multe despre regulamentul campaniei aici

Programul de loialitate Travelminit VIP a fost creat pentru a răsplăti pasiunea pentru călătorii și funcționează simplu: cu cât călătorești mai mult, cu atât mai multe beneficii primești. Pe măsură ce călătorești, nivelul tău VIP crește, oferindu-ți și mai multe reduceri și avantaje.

Nivelul VIP 1: Prin înregistrare, ai acces la reduceri exclusive de 10% la unitățile de cazare partenere.

Nivelul VIP 2: După cel puțin 2 rezervări cu Travelminit, primești reduceri de 10% sau 15%, plus posibilitatea de a beneficia de mic dejun și alte servicii gratuite la anumite camere.

Nivelul VIP 3: Cu cel puțin 5 rezervări efectuate, ai avantajul reducerilor între 10%, 15% și 20%, mic dejun gratuit și acces gratuit la servicii plătite la unitățile de cazare partenere.

Creează-ți cont VIP, în doar câțiva pași, aici și profită de reduceri la peste o mie de unități de cazare, din toată România. În continuare, îți prezentăm câteva dintre acestea.

Villa Galleria ****, Colibița

Satul Colibița este situat în nordul țării, pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani. Această zonă este celebră pentru peisajele sale naturale uimitoare, în mod special datorită lacului artificial Colibița, care este adesea numit „marea de la munte”. Resortul Villa Galleria este situat chiar pe malul lacului, într-un cadru superb, oferind oaspeților săi refugiul perfect pentru momente de relaxare. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de: mic dejun și acces gratuit la zona de wellness, care dispune de piscină, jacuzzi, saună și sală de fitness.

Citește și: Cetatea Râșnov: care este povestea sa și ce poți explora în zonă

Pensiunea Flora ***, Băile Tușnad

 Stațiunea Băile Tușnad este situată pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, la o distanță scurtă de lacul Sfânta Ana, singurul lac de origine vulcanică de la noi din țară.

Datorită peisajului său natural impresionant, a aerului bogat în ozon și a izvoarelor cu proprietăți terapeutice, stațiunea este cunoscută sub numele de “mica Elveție” a României. Pensiunea Flora este situată chiar în inima stațiunii și dispune de 6 camere elegante, un restaurant și o zonă de relaxare, cu piscină, saună și jacuzzi.

Hotel Piatra Mare ****, Poiana Brașov

Dacă plănuiești să te retragi la munte toamna aceasta, Hotel Piatra Mare este locul perfect pentru sejurul tău. Unitatea de cazare de patru stele dispune de 184 de camere spațioase, dotate cu televizor și internet Wi-Fi. Un sejur include mic dejun gratuit în fiecare dimineață și acces gratuit la zona de wellness, cu piscină, jacuzzi și sală de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.