Descoperă noua platformă Travelminit de rezervare a vacanțelor

Ți-ai făcut rezoluțiile de călătorie pentru 2024? În acest an ne-am propus să îți oferim cea mai bună experiență de planificare și rezervare a vacanțelor tale de până acum, într-o nouă formă, mai atractivă, mai eficientă și mai captivantă. Așadar, suntem bucuroși să te anunțăm că în ianuarie 2024 facem trecerea către un an plin de entuziasm și către o nouă platformă Travelminit! Pregătește-te să descoperi o interfață nouă, gândită în cel mai mic detaliu pentru a facilita căutarea și pentru a transforma planificarea vacanțelor tale într-o experiență plăcută și simplă.

Ce te așteaptă?

Un nou design

Noul Travelminit vine cu un design modern și o interfață intuitivă astfel încât să ai parte de un proces ușor și eficient de rezervare.

Opțiunea „Favorite”

Opțiunea de favorite îți oferă posibilitatea de a salva unitățile de cazare preferate dintre cele 7500 disponibile în România.

Echipă locală

Echipa noastră locală este pregătită să îți ofere suport ori de câte ori ai nevoie, pe parcursul întregii tale călătorii. Fie că ești în procesul de planificare, rezervare sau chiar în timpul șederii tale, suntem aici pentru a răspunde la întrebări, a oferi sfaturi sau a rezolva orice solicitare. 

Aplicație mobilă

În vara anului 2024 va avea loc lansarea mult-așteptatei aplicații mobile Travelminit. Astfel, vei avea acces la o platformă mobilă intuitivă și eficientă, care îți va permite să explorezi și să rezervi unități de cazare într-un mod comod și rapid, direct de pe dispozitivul tău mobil.

Mai multe țări

Travelminit își extinde orizonturile și îți oferă posibilitatea să explorezi alte 6 destinații din Europa Centrală și de Est. Acum poți rezerva unități de cazare din Ungaria, Croația, Austria, Cehia, Polonia și Slovacia.

Ce rămâne la fel?

Pentru rezervările din România, acceptăm plata cu orice tip de card de vacanță!

Programul de loialitate Travelminit VIP îți oferă reduceri suplimentare de până la 10-20% pentru cazările în România.

Achită anticipat pentru un sejur viitor și decide ulterior data și destinația! 

Voucherul de cazare rămâne cadoul perfect pentru oricine, pentru că pasiunea pentru călătorii este universală.

Rămâi alături de noi și descoperă avantajele noii platforme Travelminit. Explorează unități de cazare din întreaga țară, din Europa Centrală și de Est, într-un mod mai simplu, mai atractiv și mai eficient.