Descoperă România și câștigă cu Up și Travelminit

Ce poate fi mai plăcut decât să începi să îți faci planurile pentru o nouă escapadă, cu atât mai mult când acest lucru te poate face câștigător? Up și Travelminit îți oferă șansa de a intra în posesia un voucher de călătorie de 1000 lei, pe care îl poți folosi în următoarea ta aventură în România!

Cum poți participa? Este foarte simplu! Rezervă un sejur prin platforma Travelminit, folosind cardul tău Up, între 18 aprilie și 30 iunie 2024, și vei fi înscris automat la extragerea noastră săptămânală.

În plus, dacă folosești codul 35UP la următoarea ta rezervare, vei primi o reducere specială de 25 de lei pentru sejururi de minim 500 de lei, plătite cu cardul UP! https://travelminit.ro/romania/card-de-vacanta

Pentru mai multe detalii despre concurs, vizitează: https://www.campanii.travelminit.ro/card-up-vacanta

Regulamentul campaniei: https://i.szalas.hu/static/regulament-travelminit-18042024.pdf

Sună bine? Am pregătit pentru tine o selecție de unități de cazare din portofoliul nostru, perfecte pentru vacanța ta. Să începem!

Hotel Carpat Inn Azuga ****

Simți nevoia să îți încarci bateriile într-un sejur relaxant? Ce spui de o vacanță de patru stele la SPA? Hotel Carpat Inn Azuga este situat la poalele munților Bucegi, într-un cadru natural de poveste și este o adevărată oază de relaxare pentru toți cei care au nevoie de o evadare de la agitația cotidiană. Cât timp ești aici, te poți bucura din plin de facilitățile SPA ale complexului, și poți savura priveliștea magnifică.

Citește și: 3 locuri din România perfecte pentru fotografiile de vacanță

Kronwell Braşov Hotel Brașov ****

Plănuiești un city-break în orașul de la poalele muntelui Tâmpa? Kronwell Braşov este locul perfect pentru sejurul tău. Hotelul oferă 81 de camere moderne, echipate cu baie privată, aer condiționat, televizor și conexiune wireless. În plus, centrul SPA te va răsfăța cum se cuvine, asigurându-ți o experiență de vacanță desăvârșită.

Hotel Novotheos Oradea ***

Dacă îți propui o escapadă în capitala Art Nouveau, îți recomandăm un sejur plin de confort la Hotel Novotheos Oradea. Acesta dispune de 7 camere spațioase, dotate cu internet wi-fi și aer condiționat, și de o parcare, la care oaspeții au acces în mod gratuit. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.