Descoperă România vara aceasta și câștigă premii cu Travelminit și Edenred!

Ți-ai făcut planurile pentru vara aceasta? Ei bine, acesta este semnul pe care îl așteptai, căci Travelminit și Edenred îți răsplătesc pasiunea pentru călătorii cu premii de neratat. Cum? Este foarte simplu.  

Efectuează o rezervare pe travelminit.ro între 15 și 30 iunie 2023, achită utilizând tichetele electronice de vacanță Edenred și ai oportunitatea de a câștiga un telefon Samsung S23 sau unul dintre cele 3 tichete de călătorie Travelminit în valoare de 500 de lei!  Află mai multe detalii aici.

Mai mult decât atât, folosind codul 25RONED la orice rezervare efectuată cu cardul de vacanță Edenred în valoare de minim 500 de lei, vei avea parte de o reducere!

Sună bine? Tot ce îți mai rămâne de făcut e să alegi o destinație pentru următoarea ta vacanță! Așadar, ți-am pregătit o listă cu locurile în care poți călători utilizând cardul Edenred. Spoiler alert: în toată România! Să începem.

Litoral

Litoralul românesc rămâne într-o poziție fruntașă în topul preferințelor de călătorie pe timp de vară. Indiferent că îți dorești să te răsfeți bronzându-te la  plajă, să te bucuri de distracție pe timp de seară, sau să petreci momente prețioase alături de familia ta, litoralul Mării Negre este locul ideal pentru o escapadă estivală,  oferind o varietate de stațiuni care merită vizitate, precum Mamaia, Eforie Nord, Costinești, Vama Veche sau Neptun-Olimp.

Munte

Muntele este o destinație favorită a călătorilor români care doresc să scape de căldura verii, bucurându-se de aer răcoros și peisaje captivante. Munții Făgăraș, Retezat, Apuseni, stațiunile Poiana Brașov și Sinaia sunt doar câteva dintre destinațiile pe care le poți explora pe timp de vară.

Stațiuni balneare  

Cu toții avem nevoie de momente de relaxare din când în când, iar o vacanță într-una dintre stațiunile balneare din România reprezintă antidotul perfect pentru tumultul vieții cotidiene, la care adăugăm numeroase beneficii asupra sănătății. Băile Felix, Herculane, Tușnad, stațiunile Sovata și Călimănești-Căciulata se numără printre destinațiile preferate ale turiștilor români.

City-break

Descoperă orașele fascinante de la noi din țară care îți oferă combinația perfectă de istorie, cultură și experiențe urbane memorabile. București, Cluj-Napoca, Timișoara, Sibiu și Brașov sunt câteva dintre orașele pe care le poți include în lista ta de călătorie.

Delta Dunării

Lasă-te vrăjit de frumusețea unică a Deltei Dunării și bucură-te de peisaje incredibile și biodiversitatea bogată, într-o călătorie captivantă pe canalele ei încântătoare. Sulina, Crișan, Sfântu Gheorghe și Periprava sunt doar o parte din obiectivele pe care nu trebuie să le ratezi.

Maramureș

Maramureș este una dintre acele destinații care te fac să simți că ai pășit într-o călătorie în timp, într-o lume autentică și încântătoare. Descoperă peisaje de basm, tradiții păstrate cu grijă și ospitalitatea caldă a localnicilor în destinații precum Sighetu Marmației, Bârsana, și Cimitirul Vesel.

Bucovina

Bucovina, denumită și „perlă a Moldovei” este un loc de care te vei îndrăgosti iremediabil, unde te așteaptă mănăstiri pictate cu migală și peisaje pitorești ce îți taie răsuflarea. Explorează destinații fantastice precum Mănăstirea Voroneț, Mănăstirea Sucevița și Cetatea de Scaun a Sucevei, locuri încărcate de istorie și spiritualitate, ce impresionează orice călător român.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.