E Black Friday la Travelminit

Black Friday este un moment de bucurie pentru toată lumea, dar mai ales pentru iubitorii de călătorii. Travelminit a pregătit câteva super oferte, cu reduceri de până la 50% la pachetele de cazare în România începând cu data de 12 noiembrie.

Ca în fiecare an, cele mai căutate destinații de toamnă sunt stațiunile montane și balneoclimaterice, dar și orașele mari. În plus, cine nu își dorește să înfrunte frigul și să fie cazat într-un hotel sau pensiune care să aibă piscină încălzită, SPA, restaurant, loc de joacă pentru copii și, în plus, să se bucure de o astfel de experiență la un preț accesibil?

Iar asta nu e tot. Dacă vrei să ai acces la ofertele Travelminit de Black Friday, abonează-te cât mai repede la newsletter-ul nostru. Iată câteva opțiuni de cazare pe care Travelminit ți le oferă pentru Black Friday.  

Wolkendorf Bio Hotel & Spa**** din Vulcan

Pachetul de Black Friday conține: cazare + mic dejun, 2 adulți, 3 nopți, la prețul de 829 lei

Ideal pentru un weekend cu familia, Wolkendorf Bio Hotel & Spa pune la dispoziția ta tot ceea ce ai nevoie pentru a te relaxa și a te răsfăța: spa cu saună, piscină interioară și piscină cu apă sărată, masaje terapeutice, biciclete, ping-pong etc. Avantajul este că poți avea parte de toate acestea într-un cadru natural superb și izolat de zgomotele orașului.

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA**** din Odorheiu Secuiesc

Pachetul de Black Friday conține: cazare + demipensiune, 2 adulți, 3 nopți la prețul de 990 lei

Situat în Odorheiu Secuiesc, la poalele Munților Harghita, Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA este locul ideal pentru tine și persoana iubită. Aici vă puteți răsfăța împreună la jacuzzi, puteți merge la saună sau vă puteți distra la bowling. Dacă ai copil de vârstă relativ mică, personalul acestui hotel va avea grijă de el. De asemenea, hotelul pune la dispoziția copiilor cursuri de înot sau lecții de sport, activități menite să-i anime pe cei mici, cât părinții se relaxează. 

Hotel Majestic*** din Olimp

Pachetul de Black Friday conține: cazare + all inclusive, 2 adulți + 1 copil de maximum 8 ani, 3 nopți, la prețul de 840 lei

Pregătește-te de acum pentru vacanța de vară. Poate că ți se pare devreme, dar Travelminit te încurajează cu niște super oferte de Black Friday la Hotel Majestic din Olimp. Dotată cu 2 piscine exterioare, una pentru copiii și alta pentru adulți, această destinație este ideală pentru toată familia. În plus, aici vei avea parte seara și de concerte live sau de diverse spectacole pentru cei mici. Stay close, ofertele sunt limitate. 

Harmonia Mundi****, Vlaha

Pachetul de Black Friday conține: 2 persoane, 2 nopți, mic dejun și acces la SPA, cu 50% reducere, la 450 lei

Harmonia Mundi imită arhitectura unui conac ce îmbină tradiția și confortul. Un plus al acestui hotel este reprezentat de terasa privată care oferă priveliște asupra unei zone de deal, ruptă parcă din povești. Meniul este bogat, poți alege atât preparate tradiționale, cât și internaționale, iar cuptorul din lut îți va garanta cea mai delicioasă pizza.     

Pensiunea Tarabostes Ranch***, Coronini

Pachetul de Black Friday conține: cazare + demipensiune + traseu off road + cină gastronimică din pește, 2 adulți, 2 nopți cu 50% reducere, la 585 lei

Ca să-ți petreci sărbătorile de iarnă cât mai fain și autentic, intră pe ofertele Travelminit de Black Friday și descoperă cât de frumos este Crăciunul la Pensiunea Tarabostes Ranch. Aici ai o mulțime de facilități pentru ca nici tu și nici familia să nu stați doar la masă, ci să aveți parte de un Crăciun activ plin de jocuri și puzzle-uri, badminton, tururi de off-road și chiar spectacole live.

Mandachi Hotel&Spa****, Suceava

Pachetul conține: cazare + cină romantică + mic dejun, 1 noapte de cazare pt 2 persoane în Dream Room, iglu de pe acoperiș sau cameră de hotel

Dacă îți dorești o seară superbă, doar pentru voi 2, atunci Mandachi Hotel&Spa din Suceava este locul pe care îl cauți. În plus, dacă vrei să-i oferi partenerului de viață un sejur inedit, cazați-vă în igluul de pe acoperișul hotelului. Cel mai probabil veți avea parte de o experiență memorabilă, pe care să o povestiți și copiilor.

Travelminit.ro pregătește pentru toamna aceasta cele mai bune oferte de Black Friday de până acum, cu reduceri de până la 50% la cazări din toată România. Black Friday debutează oficial pe promotii.travelminit.ro pe 12 noiembrie, însă cei care se abonează de-acum sau care sunt deja abonați la newsletter-ul Travelminit vor putea avea acces la promoțiile avantajoase cu o zi înainte, pe 11 noiembrie și asta nu este tot.

Vestea cea mai bună este că multe dintre pachetele disponibile în cadrul campaniei Black Friday vor fi valabile chiar și în 2022, astfel că îți poți achiziționa deja cea mai tare ofertă pentru vara viitoare. Intră pe www.travelminit.ro și redescoperă bucuria de a călători.