Early Booking la Promoții Travelminit: 5 cazări unice pentru o vacanță perfectă în România

Dacă încă nu ți-ai făcut planuri de vacanță pentru următoarea perioadă, a venit momentul să te organizezi la acest capitol, mai ales că Promoții Travelminit îți pregătește în perioada 23-26 martie super pachete reduse de Early Booking, peste tot în România. Fie că iubești marea sau muntele, că vrei să explorezi un loc nou într-un city break sau să te relaxezi într-o stațiune balneoclimaterică, Promoții Travelminit te așteaptă cu oferte Early Booking de neratat. 

Iar asta nu e tot: fă-ți acum cont travelminit VIP și poți câștiga un voucher de călătorie în valoare de 500 de lei! Nu uita să te abonezi și la newsletterul Travelminit: te ținem la curent cu cele mai bune oferte din cadrul campaniei Early Booking, dar și cu toate promoțiile sezonului. 

Și pentru că vrem să rămânem partenerul tău de nădejde atunci când vine vorba de călătorii și experiențe memorabile în România, ți-am pregătit mai jos o selecție de pachete speciale de Early Booking 2023, care vor fi disponibile începând de joi, 23 martie. Fii pe fază și… spor la rezervări!

Hotel Rabbit Bran, Moieciu de Jos

Dacă visezi la o escapadă într-o zonă extrem de frumoasă și de ofertantă pentru turiști, prima noastră propunere este Hotelul Rabbit Bran din Moieciu de Jos, situat la scurtă distanță de celebrul Castel Bran. Acesta dispune de zece camere  camere duble, o cameră triplă, o cameră cvadruplă și un apartament cu două camere, toate dotate cu televizor, Wi-Fi, minibar, uscător de păr și articole de toaletă. La restaurantul cu terasă din cadrul hotelului te poți bucura de preparate tipice atât bucătăriei italienești, cât și celei românești. Profită acum de pachetul promoțional Early Booking la Hotel Rabbit Bran cu 25% reducere. 

Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14, Băile Herculane

Îți dorești un sejur de relaxare la SPA? Ce ai spune de o vacanță la Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14 din Băile Herculane? Complexul dispune de toate facilitățile necesare unui sejur în care să te deconectezi complet: camere confortabile, piscină încălzită, saună finlandeză, saună uscată, jacuzzi, terapii, tratamente și masaje (la cerere). Profită acum de pachetul promoțional Early Booking la Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14 cu 25% reducere. 

Pensiunea Sasha, Eforie Nord

Ai în plan o vacanță de neuitat la mare? Noi îți recomandăm Pensiunea Sasha din Eforie Nord, locul unde te vei bucura de tot confortul necesar într-o vacanță pe litoral. Construită în 2020, unitatea de cazare se află la numai 200 de metri de plajă, având toate camerele dotate cu balcon, aer condiționat, TV, Wi-Fi, minifrigider. De asemenea, pensiunea oferă acces la bucătărie și foișor (inclusiv la grătar), iar locurile de parcare sunt gratuite. Profită acum de pachetul promoțional Early Booking la Pensiunea Sasha cu 25% reducere. 

Sophia Residence – Casa del Mar, Mamaia Nord

Dor de o vacanță de relaxare pe litoral? Sophia Residence – Casa del Mar din Mamaia Nord este un apartament Deluxe cu vedere la mare, care dispune de un dormitor și un living generos, de o terasă mare, de două grupuri sanitare și de o chicinetă cu zonă de luat masa. Mai mult decât atât, Casa del Mar beneficiază de o poziționare excelentă, la 2 minute de plajă și 5 minute de zona teraselor și a cluburilor din stațiune. Profită acum de pachetul promoțional Early Booking la Sophia Residence – Casa del Mar cu reducere de 25%. 

Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA, Odorheiu Secuiesc

Un loc ideal pentru relaxare, Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA este un complex situat la poalele Munților Harghita, dotat cu toate elementele necesare unui concediu perfect. Acesta dispune de un centru SPA (cu bazine de înot, jacuzzi, ciubăr cu apă sărată, saună, baie de aburi, cameră haleoterapeutică), bază de tratamente medicale, terenuri de sport exterioare (fotbal, tenis, volei), terenuri de sport interioare (tenis de masă, squash) și bowling. Profită acum de pachetul promoțional Early Booking la Septimia Resort – Hotel, Wellness & SPA cu reducere de 25%. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.