Explorează cele mai frumoase locuri din țară și profită de prețuri speciale cu travelminit VIP Weekend!

Cauți un motiv să pui la cale următoarea călătorie prin țară? Am dat startul promoțiilor de travelminit VIP Weekend! Rezervă un sejur în perioada 26 – 29 ianuarie cu contul tău travelminit VIP și te vei bucura de până la 200 de lei extra reducere, la pachetele promoționale deja reduse! Încă nu ai cont? Creează-ți gratuit unul aici: https://promotii.travelminit.ro/vip-weekend.

Gata de o nouă vacanță? Descoperă ofertele noastre de pe https://travelminit.ro/promotii-travelminit-vipweekend-2023 și rezervă chiar acum sejurul perfect pentru tine! 

Buchenland Hotel***, Câmpulung Moldovenesc

Descoperă frumusețea Bucovinei și rezervă o vacanță la Buchenland Hotel din Câmpulung Moldovenesc. Unitatea de cazare este amplasată într-o clădire-monument, care datează din 1896, și este situată chiar în inima orașului de la poalele masivului Rarăul. Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți în suită deluxe, cu acces la zona de SPA, care cuprinde saună uscată și jacuzzi! Poți rezerva un sejur în perioada 01.04.2023 – 30.09.2023 (inclusiv în weekend).

Citește și: România pe timp de iarnă: cele mai frumoase locuri de vizitat în acest sezon

Razelm Luxury Resort****, Jurilovca

Bucură-te de răsfăț și relaxare în Deltă, la Razelm Luxury Resort, Jurilovca! Resortul este situat într-un cadrul natural de vis, ideal pentru escapade de neuitat. Profită de oferta noastră și rezervă o vacanță pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun și acces la sala de fitness, în perioada 29.01.2023 – 31.03.2023 (inclusiv în weekend).

Dimineți în Cerdac***, Piatra-Neamț

Dacă vrei să ai parte de liniște și pace în natură, în timp ce admiri peisaje pitorești de basm, avem cea mai bună propunere pentru tine: un sejur rustic la casa Dimineți în Cerdac! Pachetul nostru include cazare pentru 2 adulți, timp de 3 nopți, în studio privat, cu bucătărie proprie, în perioada 30.01.2023 – 15.06.2023 (inclusiv în weekend).

Pensiunea Bodrogeni**, Poiana Aiudului

Aerul curat, vinurile alese și priveliștea fermecătoare asupra Munților Trascăului sunt doar câteva motive pentru care trebuie să incluzi în planurile tale o vacanță la Pensiunea Bodrogeni din Poiana Aiudului. Mai mult decât atât, cu Travelminit VIP vei avea parte de un sejur pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu acces la ciubăr, demipensiune și degustare de vin la un preț special!

Lebăda Luxury Resort and Spa*****, Crișan

Cauți refugiul perfect unde să te deconectezi de la cotidian? Îți propunem o vacanță de 5 stele în Delta Dunării, la Lebăda Luxury Resort and Spa din Crișan! Oferta noastră include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, acces la zona de SPA (care cuprinde două tipuri de saună și piscină interioară încălzită) și la sala de fitness. De asemenea, vei începe fiecare dimineață cu un mic dejun gustos, gratuit. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe https://travelminit.ro/promotii-travelminit-vipweekend-2023  și descoperă ce alte oferte am pregătit pentru tine!