Hai la Targul de Turism al Romaniei de la Bucuresti!

Narcis Parfenti/Shutterstock.com

Editia a doua a Targului de Turism al Romaniei din 2017 are loc anul acesta intre 16 si 19 noiembrie, la Centrul Expozitional Romexpo, in Bucuresti.

Ajuns la cea de-a XXXVIII-a editie, Targul de Turism al Romaniei este locul ideal pentru gasirea celor mai noi oferte, descoperirea unor noi destinatii si socializarea cu reprezentantii din domeniu. La Centrul Expozitional Romexpo vor fi pregatite standuri din mai multe tari, inclusiv Romania si mai multe activitati conexe.

Afla care sunt cele mai noi tendinte in domeniu de la Targul de Turism al Romaniei

Targul de Turism al Romaniei isi propune sa promoveze valorile nationale si sa aduca laolalta mai multi comercianti din domeniu. La Targul de Turism al Romaniei din luna noiembrie te asteapta peste 100 de expozanti veniti din toata tara si din strainatate. La aceasta editie a Targului de Turism al Romaniei si-au confirmat deja prezenta expozanti atat din Romani, cat si din Italia, Polonia, Israel, Spania, Emiratele Arabe Unite, Bulgaria, Austria, Ungaria si Moldova.

Acestia iti vor prezenta cele mai bune oferte in domeniul turismului cultural, turismului rural, turismului de tratament, dar nu vor omite nici destinatiile exotice si croazierele, asadar daca ai drum prin Bucuresti in perioada mentionata ar fi pacat sa nu arunci o privire.

De asemenea, pe langa comerciantii straini se vor afla si cei responsabili cu promovarea turismului local. Aceasta este asigurara de catre consiliile judetene si asociatiile din Prahova, Alba, Neamt, Arges, Dambovita, Gorj, Ialomita, Suceava, Valcea, Maramures, Mures, reprezentantii mai multor institutii publice si ONG-uri dedicate.

In perioada mentionata vor avea loc si cateva activitati conexe reprezentate de conferinte si sesiuni de dezbateri in care sunt abordate mai multe aspecte al industriei. Activitatile sunt organizate de Romexpo si partenerii acestui targ: Camerele de Comert si Industrie din Romania, OPTBR – Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania FPTR – Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC – Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural.

Program de vizitare 

Programul de vizitare este, in perioada 16 -18 noiembrie, intre orele 10:00 – 18:00, iar pe 19 noiembrie, intre orele 10:00 – 16:00. Standurile pot fi gasite la pavilioanele C1 – C3, iar pretul biletului de intrare pentru un adult este de 10 lei. Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita.

De asemenea, daca te gandeai sa vii cu masina personala, e bine de stiut ca taxa pentru parcare este de 3 lei pe ora.


Nu uita de partenerul tau de nadejde in orice calatorie – Travelminit. Cauta unitatile de cazare pe Travelminit si pregateste-te de o noua aventura.