Hai pe Pârtia Reducerilor la Travelminit: oferte de neratat pe 10 și 11 februarie!

Luna februarie debutează cu vești bune pentru iubitorii de călătorii. Travelminit te așteaptă pe 10 și 11 februarie la Pârtia Reducerilor, două zile cu reduceri și oferte speciale la cazări din toată România. Abonează-te acum la newsletterul Travelminit și te ținem la curent cu toate surprizele pe care ți le pregătim: https://travelminit.ro/partiareducerilor

Dacă îți place să călătorești în România și ești genul de turist care vrea să descopere fiecare colțișor al acestei țări, acum este momentul în care poți să-ți planifici cele mai frumoase sejururi alături de cei dragi, profitând de cele mai bune prețuri. 

Pârtia Reducerilor: oferte în toată România, inclusiv pe durata sezonului estival

În perioada 10 – 11 februarie 2022, spargem prețurile și te așteptăm cu pachete accesibile peste tot în România. Travelminit.ro a pregătit discounturi de până la 43% la cazări și servicii din întreaga țară, dar și oferte disponibile inclusiv în sezonul estival. Pentru a le descoperi, tot ce trebuie să faci este să te abonezi la newsletterul Travelminit AICI.

Concurs pentru iubitorii de călătorii în România

Pe lângă ofertele de neratat pe care le-am pregătit pentru tine, abonarea la newsletterul Travelminit îți oferă șansa de a câștiga un voucher de cazare pentru un sejur de 2 nopți, pentru 2 adulți, cu mic dejun inclus și acces la SPA, la Casa Octavian din Sucevița. Voucherul de cazare poate fi folosit o singură dată și va fi valabil în perioada 10.02.2022 – 15.04.2022, inclusiv în weekend. Pentru mai multe șanse de câștig, urmărește și pagina de Facebook Travelminit – Îți rezervăm cazarea, unde concursul este în plină desfășurare până pe 9 februarie. 

Travelminit.ro îți aduce cele mai bune oferte și promoții. Răsfață-te pe deplin și rezervă-ți următoarea vacanță la cele mai bune prețuri. Intră pe Travelminit.ro, abonează-te la newsletterul Travelminit și descoperă-le pe toate.