Idei de călătorii pentru luna ianuarie

Care este cel mai bun mod de a păși în noul an? Pune la cale o aventură prin țară și bucură-te de frumusețea ei. Dacă ți-ai creat o listă de rezoluții pentru 2023, nu mai sta pe gânduri și îndeplinește ceea ce ți-ai propus. La capitolul călătorii, avem, ca de fiecare dată, cele mai bune propuneri pentru tine.

Poiana Brașov, județul Brașov

Dacă ești împătimit al sporturilor de iarnă sau iubitor al muntelui, Poiana Brașov este una dintre cele mai populare destinații pe care trebuie să le vizitezi iarna aceasta. Situată la poalele muntelui Postăvaru, la o altitudine de 1030 m, este una dintre cele mai moderne stațiuni din România. Acolo vei găsi 9 pârtii de schi, potrivite atât pentru începători, cât și pentru cei mai experimentați. De asemenea, te vei putea bucura de efectele terapeutice ale aerului din stațiune puternic ionizat, recomandat în cazul afecțiunilor precum nevroza astenică, anemii și boli endocrine.

Citește și: Preparate tradiționale de Crăciun în funcție de zonele țării

Azuga, județul Prahova

Orașul Azuga se află în Valea Prahovei, la poalele munților Bucegi și Baiului, la altitudinea de 920 metri. Această destinație este perfectă atât pentru cei mai activi dintre noi, cât și pentru cei care își doresc momente de relaxare la munte. Cât timp ești acolo, poți practica diferite sporturi de iarnă precum schi, snowboard, randonee și săniuș, căci vei avea la dispoziție mai multe pârtii, printre care și renumitele Cazacu și Sorica. Îți recomandăm să vizitezi Căsăria Ghimbășanu, Cimitirul Eroilor din Primul Război Mondial și capela de pe muntele Sorica. 

Casele Micești, județul Cluj

Dacă ai plănuit un city break în Cluj-Napoca și vrei să te relaxezi în timp ce descoperi împrejurimile, îți recomandăm un sejur în localitatea Casele Micești, care se află la doar cateva minute distanță de oraș. Mai mult decât atât, vei avea ocazia să explorezi unități de cazare mai puțin convenționale, proiectate astfel încât să fii cât mai aproape de natură, fără a renunța la confort. Sună bine? Verifică ofertele noastre de cazare la Casele Micești!

Târgu Mureș, județul Mureș

Ți-ai propus să vizitezi Transilvania în 2023? Îți propunem un sejur în orașul Târgu-Mureș, renumit pentru arhitectura lui superbă și istoria bogată pe care o poartă. În timpul sejurul tău poți vizita Palatul Culturii, Cetatea Medievală Târgu Mureș și Platoul Cornești, de unde vei avea parte de o priveliște spectaculoasă asupra întregului oraș și a văii Mureșului.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.