Idei de vacanță în Maramureș sub 100 euro (3 nopți)

Sursa foto: Pecold/Shutterstock.com

Situată în partea de nord-vest a țării, superba regiune Maramureș este cunoscută pentru dealurile sale verzi, satele autentice și pline de tradiție, pentru Mocănița de pe Valea Vaserului și localnicii prietenoși. Peisajul său unic și moștenirea arhitecturală oferă o perspectivă autentică asupra vieții rurale românești, cu datini din tată-n fiu.

Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, poți planifica o vizită de un weekend prelungit și să nu te plictisești nicio clipă. Iată 5 unități de cazare care te vor ajunge sub 100 de euro într-un weekend prelungit în Maramureș:

Pensiunea Bocrită, Ieud

A bed or beds in a room at Pensiunea Bocrita

Ieud este o comună aflată în vecinătatea râului Iza și este locul ideal pentru a poposi câteva zile în drumul tău de descoperire a Maramureșului, a tradițiilor și culturii locale.

Ajuns în Ieud, te poți caza la Pensiunea Bocrită, situată la aproximativ 150 de metri de la șoseaua principală din Ieud, în capătul unei ulițe, într-o adevărată oază de liniște, unde te poți bucura de o priveliște încântătoare: păduri și dealuri înverzite presărate cu căsuțe pitorești.

Pensiunea Bocrită are 9 camere și 8 băi, spațiu verde pentru grătar și relaxare, loc de joacă pentru copii și internet Wi-fi.

Pentru rezervare fără avans și anulare gratuită, intră aici!

Pensiunea Spune-mi o poveste, Lazuri

Dacă ești în căutarea unui loc de poveste, despre care să povestești prietenilor când ajungi acasă, atunci trebuie să alegi Pensiunea Spune-mi o Poveste din Lazuri, o comună liniștită de lângă Satu Mare. 

Aici vei găsi tot confortul de acasă, relaxare și momente întregi de repaus. Pensiunea are 4 camere și 6 băi, fiind perfectă pentru o escapadă de weekend alături de prieteni. Camerele au mobilă modernă din lemn masiv, iar paturile îți asigură un somn cât mai liniștit. 

Pentru rezervare fără avans și anulare gratuită, intră aici! 

Casa Mara, Ocna Șugatag

The building in which the guest house is located

Casa Mara te întâmpină cu 12 locuri de cazare în patru camere cu pat dublu și baie proprie și un apartament cu 2 paturi și baie proprie. Casa este situată la ieșirea din Ocna Șugatag spre Sighetu Marmației, lângă stațiunea balneară și la doar 15 kilometri de pârtiile de ski din Cavnic.

Aflată în inima Maramureșului, Casa Mara este punctul de plecare ideal către cunoscutele obiective turistice maramureșene. De aici poți ajunge cu ușurință la bazinele balneoclimaterice, pentru o zi cât mai relaxantă alături de cei dragi.

Pentru rezervare fără avans și anulare gratuită, intră aici!

Pensiunea Cris-Mona, Săpânța

Pensiunea Cris-Mona este situată lângă șoseaua principală din Săpânța și oferă cazare în 13 camere matrimoniale cu baie proprie, terasă, parcare, curte, loc de joacă pentru copii, dar și o grădină cu livadă, unde poți citi cartea preferată întins pe iarbă. 

Dacă vrei să ai o seară de jocuri cu prietenii, pensiunea are și un foișor acoperit, iar jocurile sunt din partea casei. Nici muzica nu va prezenta o problemă, deoarece proprietarii îți pun la dispoziție și sistemul audio. 

În plus, dacă ai un prieten patruped și nu ai cu cine să îl lași acasă, află că animalele de companie sunt acceptate aici.

Pentru rezervare fără avans și anulare gratuită, intră aici!

Pensiunea Laleaua Pestriță, Fersig

Pensiunea “Laleaua Pestriță” se află în mijlocul naturii, la o distanță de aproximativ 2 kilometri de localitatea Fersig, înconjurată de dealuri, fiind o oază de liniște, departe de agitația urbană. 

Ici-colo liniștea e întreruptă de către un fazan, care poate fi admirat în toată splendoarea sa atunci când vizitează curtea. Liniștea și aerul curat la care se adaugă și mâncarea din produse naturale, în mare parte cultivate în grădina unității de cazare, te vor face să descoperi autenticitatea locului.

Fiind situată la mai puțin de 20 kilometri de orașul Baia Mare, ai posibilitatea de a îți petrece timpul liber vizitând muzee precum Muzeul Satului, Muzeul de Mineralogie, de Istorie, Colonia Pictorilor, Centrul vechi al orașului, dar și Piața Cetății cu Turnul lui Ștefan, care îți oferă o priveliște minunată asupra vechiului oraș. În cazul în care preferi o vacanță care să nu implice și o vizită în oraș, află că se pot face diverse activități in aer liber, precum pescuit sportiv, drumeții, jocuri cu mingea sau sesiuni de gătit.

Unitatea de cazare dispune de 5 camere duble, fiecare cu baie proprie.
Pentru rezervare fără avans și anulare gratuită, intră aici!