Oferă în dar o vacanță cu Travelminit în 2023

Te-ai pregătit pentru 2023? Nu rata ofertele noastre și pune la cale o călătorie pentru tine și cei dragi! Dacă încă nu ai ales cadourile de sărbători, Travelminit îți sare în ajutor. Le poți dărui apropiaților un sejur de care să se bucure de noul an. Descoperă ofertele noastre pe promotii.travelminit.ro/sarbatori-magice-2022, până în 31 decembrie. Iată câteva propuneri!

Hotel Diana Resort ***, Băile Herculane

Relaxează-te în cea mai veche stațiune balneară din țară, într-un sejur la Hotel Diana Resort, Băile Herculane. Oferta noastră include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu acces la zona de SPA, dotată cu piscină interioară, jacuzzi și saună, în perioada 04.01.2023 – 23.04.2023 (doar în weekend). Cât timp ești acolo, te poți bucura de beneficiile aerului puternic ionizat din stațiune, recomandat în cazul afecțiunilor respiratorii, reumatice și nutriționale.

Citește și: Preparate tradiționale de Crăciun în funcție de zonele țării

Complex Mediteranean Mamaia***

Ești cu gândul la vară? Acum este cel mai bun moment să plănuiești următorul sejur la plajă. Complex Mediteranean este situat chiar în inima celei mai populare stațiuni de pe litoralul românesc. Rezervă o vacanță cu Travelminit în perioada 01.06.2023 – 30.06.2023 (inclusiv în weekend și de Rusalii) și vei avea parte de un sejur pentru 2 persoane, timp de 4 nopți, cu acces la SPA, care include piscină exterioară și piscină pentru copii.

Pensiunea Lac Colibița, Colibița

Pensiunea Lac Colibița este plasată în imediata apropiere a lacului, într-un cadru natural superb. Această destinație este recomandată celor care vor să se retragă într-o oază de liniște și pace, dar și celor care vor să profite de beneficiile aerului curat, bogat în ozon și ioni de iod. Cu Travelminit ai parte de un sejur pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, într-o cameră cu vedere la munte, acces la spa, mic dejun și welcome drink!

Hotel The Old Border***, Vama Veche

Dacă ești un suflet boem, care vrea să se bucure de frumusețea Mării Negre, Hotel The Old Brother este cea mai bună alegere pentru tine, căci este situat la doar 250 m distanță de malul mării. Cu Travelminit ai parte de un sejur pentru doi adulți, timp de 2 nopții, la un preț special. Mai mult decât atât, îți vei începe fiecare dimineață cu ceai, cafea și fructe din partea casei. 

GooApartments Three***, Mamaia Nord

Profită de oferta noastră și rezervă o vacanță la mare pentru tine și familia ta, la GooApartments Three, în perioadele 02.05.2023 – 15.06.2023 și 04.09.2023 – 30.09.2023 (inclusiv în weekend). Te vei află într-o zonă liniștită a stațiunii Mamaia Nord, la o distanță scurtă față de plajă, unde te vei relaxa la soare.

Pensiunea Buon Gusto, Sibiu

Explorează unul dintre cele mai frumoase orașe ale României într-un sejur de 2 nopți, pentru 2 persoane. Te vei afla chiar în inima Sibiului și vei avea parte de acces către cele mai importante obiective turistice, precum Podul Minciunilor și Piața Mare. 

Vila Green House 1**, Eforie Nord

Eforie Nord este una dintre cele mai apreciate stațiuni de pe litoralul românesc și a doua ca mărime. Vila Green House se află într-o zonă liniștită, la doar câteva minute distanță de plajele Acapulco și Debarcader. Oferta noastră cuprinde cazare pentru 2 persoane, timp de 3 nopți, cu parcare gratuită, cafea inclusă și echipament de joacă pentru cei mici, în perioadele 28.04.2023 – 30.06.2023 și 03.09.2023 – 30.09.2023 (inclusiv în weekend).

Casa de oaspeți Lilibet***, Ciumani

Casa de oaspeți Lilibet din Ciumani, județul Harghita este o oază de liniște și pace, unde poți redescoperi frumusețea lucrurilor simple, alături de cei mici. Cu Travelminit beneficiezi de un sejur de 2 nopți, pentru 2 adulți și 2 copii, cu băutură de bun venit, gustări sănătoase și apă minerală direct din fântână. 

Hotel IRI***, Bușteni

Ești iubitor al muntelui? Ce spui de o vacanță în Bușteni? Hotelul IRI este locul perfect pentru relaxare, într-un peisaj de vis. Profită de oferta noastră și vei avea parte de cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe promotii.travelminit.ro/sarbatori-magice-2022 și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.