La Travelminit reducerile continuă! Profită de Promoții Outlet și rezervă următoarea ta vacanță în România!

Dacă ai ratat ofertele noastre de Early Booking, dar ești pregătit pentru următoarea călătorie prin țară, nu îți face probleme, căci reducerile continuă! În perioada 27-31 martie ai ocazia să rezervi sejurul mult visat la un preț special, fie că alegi să te retragi la munte sau să te relaxezi pe litoral. Am selectat câteva oferte din portofoliul nostru care s-ar putea să fie pe placul tău, astfel încât să faci cea mai bună alegere. Descoperă mai multe unități de cazare la prețuri avantajoase aici!

Pensiunea Ohana****, Viștișoara

Pensiunea Ohana din Viștișoara este locul perfect în care să îți reîncarci bateriile, în timp ce te bucuri din plin de momente de relaxare la SPA și de priveliștea inedită a munților Făgăraș. Rezervă o vacanță în perioada 05.05.2023- 05.06.2023 (inclusiv în weekend) și vei avea parte de cazare pentru 2 persoane, timp de 4 nopți, cu acces la zona de wellness, care include piscină exterioară și o ședință de masaj terapeutic sau relaxant!

Citește și: Valea Oltului: 3 atracții pe care nu ai voie să le ratezi aici

Harmonia Mundi****, Vlaha:

Desprinde-te de grijile cotidiene și retrage-te în inima naturii la Harmonia Mundi din Vlaha. Pensiunea se află la doar 17 kilometri depărtare de Cluj-Napoca, într-un cadru de poveste, acompaniat de o vedere panoramică spectaculoasă asupra munților Apuseni. Oferta noastră include cazare pentru 2 adulți, timp de 2 nopți, cu acces la zona SPA, prevăzută cu ciubăr și saună uscată. Mai mult decât atât, vei fi întâmpinat în mod călduros cu o băutură de bun-venit și vei începe fiecare zi cu un mic dejun delicios, inclus în prețul cazării!

Hotel Bacolux Koralio****, Eforie Nord

Ți-e dor de sunetul valurilor, de plimbări lungi pe plajă și de relaxare la soare? Este un semn clar că trebuie să pui la cale următoarea vacanță pe litoral. Hotelul Bacolux Koralio din stațiunea Eforie Nord se află la 600 metri distanță de plaja Belona și dispune de 212 camere cu design modern, care îți vor asigura tot confortul de care ai nevoie pentru o ședere reușită. Profită de prețul nostru special și rezervă o vacanță în perioadele 22- 31.05.2023 și 11-18.09.2023 (inclusiv în weekend). Vei avea parte de cazare pentru 2 adulți, timp de minimum 3 nopți cu acces la piscina exterioară și mic dejun în regim suedez.

Hotel Diana Resort***, Băile Herculane

Băile Herculane este cea mai veche stațiune de la noi din țară și este la mare căutare în rândul turiștilor de pretutindeni, datorită aerului său puternic ionizat și a apelor bogate în minerale, folosite în tratamentul diferitelor afecțiuni. Hotel Diana Resort îți oferă cadrul perfect de recuperare, în care să te bucuri de un weekend marcat de liniște și relaxare. Oferta noastră include cazare pentru 2 persoane, timp de 2 nopți, cu acces gratuit la centru de wellness Diviana Spa, în perioada 23.03.2023 – 31.05.2023 (doar în weekend).

Hotel Complex Panoramic***, Slănic Moldova:

Stațiunea de pe valea pârâului Slănic este o altă destinație care nu trebuie să lipsească de pe lista amatorilor de turism balnear, grație izvoarelor sale minerale ale căror proprietăți sunt recunoscute chiar și peste granițe. Hotel Complex Panoramic este amplasat într-o construcție elegantă, înconjurată de păduri de foioase și conifere, oferindu-le oaspeților o priveliște fabuloasă. Nu rata oferta noastră și rezervă un sejur pentru 2 adulți, timp de 5 nopți, în regim de pensiune completă și acces la SPA, în perioada 26.03.2023 – 16.06.2023. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, găsești cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine aici.