Rezervă vacanța în România prin Travelminit și poți câștiga 10.000 de lei

Plănuiești să pleci în vacanță în următoarea perioadă? Travelminit, cea mai variată ofertă de cazare (inclusiv cu vouchere de vacanță) în toată România, îți oferă șansa de a câștiga 10.000 de lei la final de sezon estival: https://www.campanii.travelminit.ro/. Cum?

Rezervă un sejur între 1 iulie și 31 august pe una dintre platformele travelminit.ro sau promotii.travelminit.ro și ai o șansă de câștig. Cu fiecare rezervare ești mai aproape de marele premiu și de surprizele pregătite: 10.000 de lei la sfârșitul acestei veri + alte premii cool pe care le vom anunța curând pe pagina noastră de Facebook.

Iar dacă propunerea noastră îți sună bine și deja ești cu gândul la următoarea vacanță, îți propunem top 3 cele mai frumoase destinații din țară de care să te bucuri vara aceasta.

Litoral Marea Neagră

Destinația favorită a românilor în sezonul estival  nu are cum să lipsească din planurile tale. Fie că preferi Mamaia, Costinești sau Vama Veche, litoralul românesc are de toate pentru toți, iar noi îți punem la dispoziție o ofertă bogată de cazări pe toate gusturile, astfel încât să fii sigur că ai făcut alegerea ideală. Dacă dorești să faci un tur al litoralului sau ești pur și simplu în căutare de noi activități îți recomandăm să vizitezi următoarele obiective: parcul acvatic Aqua Magic Mamaia, Insula Ovidiu, epava Evanghelia Costinești, Edificiul Bizantin Mangalia și acvariul Constanța.

Delta Dunării

Iubitorii de natură și peisaje memorabile de toate vârstele vor fi cu siguranță încântați să descopere frumusețile Deltei. Numită sit natural în patrimoniul mondial UNESCO în 1991, Delta Dunării este renumită pentru bogăția impresionantă a florei și faunei. Printre obiectivele cele mai iubite de vizitatori se numără pădurea Letea, satul Mila 23, Satul Sfântu Gheorghe, Insula Sacalin și plaja sălbatică Perișor.

Citește și: Lacul Bolboci: de ce merită cel puțin o vizită vara aceasta

Satele săsești

Dacă vrei să scapi de agitația orașului, îți recomandăm o vacanță într-unul din satele săsești de lângă Sibiu și Brașov, unde timpul pare că stă în loc. Poți să o iei la pas pe străzile de poveste și să descoperi numeroase construcții tradiționale realizate cu multă grijă și suflet, sau să te relaxezi la iarbă verde, într-o curte rustică. Suntem siguri că ți-ar plăcea să vizitezi Viscri, Biertan, Meșendorf.

Te-am convins să îți faci bagajele? Nu uita de șansa unică de a câștiga 10.000 de lei în momentul în care faci o rezervare prin travelminit.ro sau promotii.travelminit.ro