Sejur de toamna in delta? Iata unde poti sa te cazezi!

Delta Dunarii isi arata splendoarea unica in fiecare anotimp intr-un mod diferit. Astfel ca n-o sa intalnesti aceleasi peisaje ca toamna, primavara, tocmai de aceea te invitam sa iei parte la unul dintre cele mai spectaculoase jocuri de culori de la noi din tara. Descopera Delta Dunarii in aceasta toamna si afla-i toate secretele!

Poate esti tentat sa dai fuga la teritorii mai exotice in taramuri indepartate, insa pana n-ai sa-ti cunosti tara in amanunt nu vei stii niciodata cat de norocos esti. Zvonurile despre frumusetea locurilor romanesti a depasit de mult granitele tarii si au ajuns departe, in locuri nebanuite. Alaturi de acei turisti care vin de la mii te kilometri sa descopere ce avem noi, romanii, mai frumos, te invitam si pe tine sa deslusesti tainele gliei romanesti.

Studio 37/Shutterstock.com

Despre delta localnicii spun ca ar fi cel mai frumos loc de pe pamant si e greu sa le dai dreptate pana nu ajungi aici. Linistea caracteristica, sentimentul de libertate, frumusetea naturala nealterata si spectacolul culorilor pe care le vei descoperi in delta, nu le vei mai gasi niciunde. Se spune ca toamna ar fi sezonul in care vacantele iau sfarsit si toata lumea se intoarce la munca, insa oamenii deltei tin sa contrazica acest lucru.

Victor Maschek/Shutterstock.com

An de an gazduiesc din ce in ce mai multi turisti dornici sa descopere frumusetile deltei in lunile septembrie si octombrie, iar cu siguranta asta nu e vreo intamplare sau o coincidenta fericita. Acest fenomen intareste spusele localnicilor conform carora toamna este momentul cel mai potrivit pentru a cunoaste delta. Chiar daca e mai saracacioasa-n vietati si flori, in timpul toamnei delta isi rasplateste pescarii cu peste la fiecare aruncare de undita si cu peisaje splendide pe orice privitor. Pe langa asta, temperaturile placute sunt numai bune pentru o plimbare in apele involburate ale Dunarii, iar preturile pentru unitatile de cazare si serviciile oferite sunt cu 20-30% mai mici decat in sezonul cald.

Daca ti-a zburat deja un gand calator catre o aventura in delta, echipa Travelminit iti prezinta recomandarile noastre pentru acesta toamna:

Hotel Esplanada Tulcea **** este un hotel construit recent in Tulcea, la poarta de intrare in spre Delta Dunarii. Echipat cu tot ceea ce este necesar unui turist pentru a avea parte de un sejur relaxant, Hotel Esplanada dispune de aproximativ 100 de camere de cazare, un centru spa si restaurant propriu. Camere sunt dotate cu grup sanitar propriu cu cada, aparat de aer conditionat, televizor, minibar, seif si acces gratuit la internet.

  • Tarif: 317 RON/o noapte/2 persoane + mic dejun
  • Rezerva acum!

Pensiunea Fortuna Gorgova este situata in inima deltei, in satul Gorgova, la numai 30 de kilometri de Tulcea. Cele 6 camere disponibile sunt mobilate complet si sunt dotate (majoritatea) cu grup sanitar propriu. Pentru cei care vor sa se aventureze pe apele Dunarii pot apela la serviciile proprietarului care le va oferi o excursie superba pe canalele Dunarii. 

  • Tarif: 175 RON/o noapte/2 persoane 
  • Rezerva acum!

Pensiunea Big-Fish Mila 23 dispune de 22 de camere mobilate dupa cele mai inalte standarde de calitate, dotate cu grup sanitar propriu, balcon, televizor, aparat de aer conditionat, telefon si acces gratuit la internet. Zona in care poate fi gasita Pensiunea Big-Fish este una extrem de pitoreasca ce surprinde adevarata splendoare a deltei. 

Vezi lista intreaga a unitatilor de cazare din Delta Dunarii pe Travelminit!

*Preturile prezentate in acest articol corespund unei nopti de cazare din perioada 30-31 octombrie 2017 si sunt valabile astazi, 16 octombrie 2017.