Sibiu: 10 unități de cazare sub 200 lei/cameră dublă/noapte

Sursă foto: John_Walker/ Shutterstock.com

Orașul Sibiu este unul dintre cele mai frumoase și bine păstrate orașe istorice din România și Europa, cu un patrimoniu architectural și cultural deosebit.

Dacă ești în căutarea unui city break sau vrei să faci o escapadă cu familia departe de agitația litoralului, iți oferim câteva propuneri de cazări sub 100 lei/persoană/noapte.

Pensiunea Da Vinci Residence

Pensiunea Da Vinci Residence se află într-o clădire modernă de designer, situată la aproximativ 1 km de centrul istoric al orasului și 3 km de gara Sibiu. Proprietatea dispune de 10 camere cu vedere la munte sau la oraș, dotate cu baie proprie, TV cu ecran plat, minibar si cutie de valori. Prețul de persoană pentru o cameră dublă pornește de la 85 de lei pe noapte.

Pensiunea oferă access gratuit la WiFi în zonele publice și parcare privată de asemenea gratuită.

Dacă te tentează o plimbare cu bicicleta, află că poți închiria chiar de la proprietate.

Pensiunea Amso

Situată într-o zonă rezidențială din Sibiu, Pensiunea Amso se află la 3 km de centrul orașului și pune la dispoziție Wi-Fi gratuit, o grădină cu facilități de grătar, balansoare și o terasă de vară.

Îndeplinind condițiile unui sejur relaxant, proprietatea este potrivită atât pentru o vacanță cu familia cât și pentru un city break cu prietenii. Pensiunea dispune de camere si apartamente recent renovate, mobilate și utilate.

Structura unității este de 20 de locuri standard. Capacitatea standard a unei camere duble/twin este de 2 locuri. Fiecare apartament include: dormitor cu pat matrimonial/twin, living cu canapea extensibila, baie, balcon, bucatarie utilata, centrală termică proprie.

Prețul pentru o persoană în cameră dublă pornește de la 100 lei pe noapte.

Gothic House

Gothic House este situată în plin centru istoric al Sibiului.Accept vouchere de vacanta prin rezervare direct la proprietate.

Gothic House, se afla in interiorul cetetii medievale a Sibiului, la aproximativ 350 de metri de Piaţa Mare şi la 450 de metri de Turnul Sfatului.

Casa dispune de 3 apartamente, unul la parterul casei și celelalte două la etaj, având intrare separată. Primul și cel mai mare apartament (45mp), include o baie, bucatarie si zona de living, dormitor în timp ce cele de la etaj sunt camere duble matrimoniale cu baie proprie, aer conditionat și bucatarie la comun. Unităţile de cazare includ bucătărie complet utilată, cu frigider şi cuptor cu microunde. Baia privată are duş, uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Prețul de persoană pornește de la 96 lei pe noapte. Proprietatea acceptă și vouchere de vacanță prin rezervare direct la proprietate.

Apartament Antonia

Apartament Antonia se află la aproximativ 2 km de numeroase atracții turistice precum Piața Mare, Turnul Sfatului, Piața Albert Huet.

Poziționat într-o zonă liniștită, apartamentul este la parter și acomodează 6 persoane în 3 camere. Camerele sunt decomandate, fiecare cu TV și mobilier modern.

Oaspeții beneficiază de bucătărie utilată cu aragaz și frigider, o mașină de spălat și o baie cu duș, acces la un balcon, acces gratuit la internet WiFi și parcare privată gratuită.

Prețul pentru apartament cu 3 camere (6 persoane) pe noapte pornește de la 250 lei.

Pensiunea Casa Micu

Dacă îți planifici un sejur departe de oraș împreună cu familia, Pensiunea Casa Micu este locul ideal pentru tine.

Pensiunea este situată la ieșirea din Sibiu, la liziera Pădurii Dumbrava într-un decor superb și o liniște deplină. Vis-a-vis se află Gradina Zoologică și Muzeul Civilizației Populare Astra iar în doar 10 minute cu autobuzul poți ajunge în centrul istoric al orașului.  

Pensiunea acomodează 36 de persoane iar structura de cazare cuprinde 6 camere duble (matrimoniale sau twin), 2 camere triple, 2 camere single, o cameră de 4 persoane și 2 suite pentru 4 persoane, dotate cu baie proprie, aer conditionat, încalzire centrală, TV, internet de mare viteza, frigider.

Proprietatea oferă și o grădină cu facilități de grătar și o terasă precum și locuri de parcare gratuite pentru oaspeți.

Prețul de persoană pornește de la 78 lei pe noapte.

Casa Salzburg

Aflată în inima orașului Sibiu, Casa Salzburg este îmbinarea perfectă între stil, cultură și frumusețe arhitecturală. Proprietatea cuprinde camere elegante și o zonă de relaxare cu canapea și TV cu ecran plat. Spațiile de cazare au baie privată și sunt dotate cu uscător de păr şi articole de toaletă gratuite.

Turnul Olarilor și Piaţa Mare sunt chiar la 400m de cazare.

Structura de cazare cuprinde 6 camere cu aer condiţionat şi acces gratuit la internet WiFi. și poate acomoda până la 11 persoane.

Prețul pentru o persoană cu loc în cameră dublă pornește de la 95 lei pe noapte.

Apartament Feel Like Home

Apartamentul Feel like Home este localizat la doar 5 minute de centrul orașului și este format din 2 studiouri concepute in stil modern și traditional.

Studiourile sunt separate și complet echipate, fiecare cu propria bucătărie și baie.

Locul perfect pentru 4 persoane, oferă WiFi gratuit, vedere la oraș și acces zonă comună de relaxare (grădină).

Proprietatea dispune de TV cu ecran plat cu canale prin satelit, chicinetă bine utilată, zonă de luat masa și baie privată cu uscător de păr iar dotările includ frigider, plită și aparat de cafea.

Prețul de persoană pe noapte pornește de la 75 lei iar dacă vrei să închiriezi toată proprietatea vei achita de la 300 lei pe noapte.

Pensiunea Magnolia

Pensiunea Magnolia se află la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului și la 5 minute de aeroportul din Sibiu.

Aceasta acomodează până la 17 persoane iar structura de cazare cuprinde 6 camere double și 1 apartament cu 2 camere dotate cu baie proprie ce conține cu uscător de păr și articole de toaletă.

WiFi gratuit este disponibil în întreaga proprietate și parcare privată gratuită.

Alte facilități includ o cramă în stil rustic și o grădină cu facilități de grătar și o terasă acoperită, oferind spații numai bune de relaxare.

Prețul de persoană pentru o noapte pornește de la 95 de lei, camera dublă având costuri ce pornesc de la 190 lei pe noapte.

Apartament Quarisma

Unul dintre locurile preferate de turiști, Apartamentul Quarisma se bucură de o poziționare ideală, chiar în centrul vechi al orașului Sibiu, la aproximativ 1 – 2 km de toate atracțiile turistice de interes.

Oaspeții au la dispoziție acces gratuit la internet WiFi în întreaga proprietate, precum și o bucătărie comună.

Cele 2 camere duble sunt dotate cu aer condiţionat şi includ o zonă de relaxare, un TV cu ecran plat, o zonă de luat masa şi o baie privată cu uscător de păr, duş şi articole de toaletă.

Punctele de interes din apropiere includ Marea Sinagogă din Sibiu, Podul Minciunilor și Facultatea de Medicină – Universitatea Lucian Blaga.

Prețul pe noapte pentru o cameră dublă (2 persoane) pornește de la 183 lei.

Pensiunea Family Fewo