Sibiu – 5 sugestii de cazare in perioada Targului de Craciun

SibiuStii ca s-a deschis Targul de Craciun de la Sibiu? Iar editia aceasta (a zecea) promite sa fie una speciala: sunt peste 80 de expozanti romani si straini, 28 de proiectoare arhitecturale care vor fi aprinse in fiecare seara si multe atractii pentru cei mici. Fa-ti timp pentru o excursie la Sibiu si rezerva cel putin o noapte de cazare in oras, ca sa te poti bucura de toate acestea asa cum iti doresti. Noi iti venim in ajutor cu 5 sugestii de cazare in perioada Targului de Craciun.

Townhouse 36***

Pensiunea este situata la 5 minute de mers cu masina de centrul Sibiului, intr-o zona rezidentiala linistita. Oaspetii pot inchiria integral casa de vacanta, care dispune de un studio spatios cu pat matrimonial, o camera dubla, living si bucatarie comuna complet utilata, baie, 2 balcoane si o gradina fermecatoare. De asemenea, exista uscator de par la baie, fier si masa de calcat, masina de spalat, internet WiFi gratuit, TV LCD in living cu Smart TV si pachet standard cu programe.

In imediata apropiere a casei de vacanta exista un supermarket si un restaurant, la fel si o parte din cele mai importante atractii turistice ale orasului Sibiu: Podul Minciunilor (1,4 km), Muzeul National Brukenthal (1,5 km), Turnul orasului (1,5 km) si Catedrala Sfanta Treime (1,6 km). Aeroportul Sibiu este la 3 km.
Tarif: 360 de lei/noapte (fara mic dejun)

Ramada****

Amplasat in centrul istoric al Sibiului, hotelul Ramada este in acelasi timp aproape de centrul financiar al orasului, oferind servicii de calitate celor care doresc sa calatoreasca de placere sau in interes de afaceri. Catedrala Sfanta Treime se afla la 500 m distanta de hotel, Muzeul National Brukenthal la 800 m, Turnul orasului la 900 m, iar Podul Minciunilor la 1 km.

Oaspetii au la dispozitie camere cu baie proprie cu dus, uscator de par, birou, seif, telefon, televizor LCD cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit si acces la centrul de fitness Gym Tonic.
Tarif: 360 de lei camera dubla/noapte (cu mic dejun)

Casa Frieda***

Beneficiind de o locatie privilegiata din zona pietonala a orasului Sibiu, Pensiunea Frieda ofera oaspetilor spatii de cazare deosebite amenajate intr-o cladire istorica ce dateaza din secolul XVIII si care a fost renovata in 2010. Casa Frieda este o alegere potrivita pentru cei care doresc sa viziteze atractiile orasului: Catedrala Sfanta Treime se afla la 300 m distanta, Muzeul National Brukenthal la 500 m, Turnul orasului la 600 m, iar Podul Minciunilor la 700 m.
Pensiunea dispune de 7 camere mobilate cu gust si dotate cu baie proprie cu dus si uscator de par, frigider, birou, TV LCD cu programe prin cablu, internet WiFi gratuit.
Tarif: 200 de lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Hotel Premier***

Amplasat aproape de centrul orasului si la 2km de Catedrala Sfanta Treime, Hotel Premier din Sibiu isi intampina oaspetii cu 12 camere amenajate cu stil si 2 apartamente, care ofera un confort unic prin designul si accesoriile alese, prin culorile calde si atmosfera sa intima si placuta, mobilierul modern si serviciile de calitate. In incinta locatiei exista un restaurant, business lounge, internet wireless gratuit. Camerele au baie proprie cu dus si uscator de par, halate de baie, minibar, aparat de ceai si cafea, internet WiFi gratuit, seif, birou.
Tarif: 203 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun)

Pensiunea Cocosul Rosu

Vrei sa te relaxezi intr-un cadru plin de rafinament si intr-o ambianta ospitaliera aflata la doi pasi de centrul Sibiului? Atunci trebuie sa stii ca pensiunea Cocosul Rosu este cea mai buna locatie. Pensiunea dispune de 7 camere duble (dotate cu pat dublu, baie proprie cu dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, internet WiFi gratuit si TV LCD cu programe prin cablu. Este foarte adevarat ca pensiunea nu dispune de locuri de parcare in curte, dar oaspetii au la dispozitie cateva locuri de parcare gratuite, amenajate in apropierea pensiunii.

O parte din cele mai frumoase obiective turistice, precum si Targul de Craciun, se afla in imediata apropiere a locatiei: Podul Minciunilor este la doar 300 m de pensiune, Turnul orasului – la 400 m distanta, Muzeul National Brukenthal se afla la 500 m, iar Catedrala Sfanta Treime la 800 m.
Tarif: 150 lei camera dubla/noapte (fara mic dejun).

Sursa foto: Bogdan Brylynski / Focus Sibiu