Targu – Mures: 7 idei de cazare sub 200 lei/noapte

Cazare in orasul Targu - Mures Hotelul Black LordNovum Forum Siculorum. Nu este vreo formula magica, asa cum ati putea crede, ci denumirea latina sub care apare mentionat pentru prima data orasul Targu – Mures, era anul 1332. Orasul din centrul Transilvaniei se remarca astazi prin prezenta unor cladiri superbe – Palatul Culturii, Prefectura, Universitatea Petru Maior si Universitatea de Medicina sunt doar cateva dintre ele, fara sa amintim aici bisericile de lemn din localitate. In ciuda faptului ca orasul a fost lovit de mai multe incendii de-a lungul vremii, aerul de targ medieval se simte chiar si astazi, datorita restaurarilor si constructiilor care au pastrat in mare parte arhitectura acelor vremuri. Orasul Targu – Mures merita din plin macar o vizita de week-end, iar noi va oferim sapte idei de cazare sub 200 de lei pe noapte.

Hotel Everest***

Amplasat intr-o zona linistita si plina de verdeata, la cateva minute de mers pe jos de centrul orasului si de Parcul Trandafirilor, hotelul dispune de 20 de camere duble si doua apartamente, restaurant, sala de fitness si sauna. In plus, camerele au internet Wi-Fi gratuit.
Tarif: 178 lei/noapte camera twin, cu mic dejun

Hotel Arena****

Intim si cochet, hotelul Arena din Targu Mures se afla la 1,5 kilometri de centrul orasului, in zona bazelor sportive si la doi pasi de complexul de agrement Weekend. Daca nu ai gustat pana acum mancarurile ardelenesti, o poti face la restaurantul acestui hotel; meniul este unic, iar aromele, extrem de imbietoare.
Tarif: 188 lei/noapte camera twin business, cu mic dejun

Vila Monica****

O locatie ultracentrala, cu noua camere dotate cu aer conditionat, minibar si televizor. Pe langa acestea, vila dispune si de un apartament de trei camere (ultracentral, in Piata Trandafirilor), dotat cu aparatura electrocasnica, iar daca veti alege sa luati masa la restaurantul hotelului, veti avea parte de intimitate, pentru ca restaurantul functioneaza cu circuit inchis, doar pentru clientii hotelului.
Tarif: 191 lei/noapte camera dubla confort, cu mic dejun

Hotel Black Lord***

Indiferent daca ajungeti la Targu – Mures pentru o intalnire de afaceri sau pentru un week-end relaxant, hotelul Black Lord va va satisface pe deplin asteptarile. Este amplasat la 1, 5 kilometri de centrul orasului (deci nu veti fi deranjat de forfota orasului) si la 1,2 kilometri distanta de Mures Mall, dar asta nu va poate impiedica sa faceti o sesiune de shopping. Relaxarea va fi insa la ea acasa, in camerele acestui hotel, de la ferestrele caruia veti putea admira imprejurimile raului Mures.
Tarif: 140 lei/noapte camera twin, cu mic dejun

Pensiunea Full***

O adevarata oaza de verdeata si de liniste, Platoul Cornesti – in incinta caruia este amplasata aceasta pensiune – se afla la cea mai inalta cota a orasului, astfel ca panorama pe care o veti avea asupra orasului, dar si a vaii Muresului, va face toti banii. Unde mai pui ca veti fi chiar langa Gradina Zoologica a orasului, a carei fauna este impartita in cinci sectoare: primate, tropicale, carnivore, erbivore si pasari. Nici nu-i de mirare ca este principalul punct de atractie al complexului Cornesti. Gradina pensiunii are piscina, terasa, loc de joaca pentru copii; in plus, fumatorii nu vor fi obligati sa iasa „la aer”. Pot fuma la o cafea, in spatiul special amenajat.
Tarif: 140 lei/noapte camera dubla, cu mic dejun

Hotel Ciao***

Daca va propuneti sa zburati la Targu – Mures cu avionul, atunci aceasta locatie va fi pe placul dumneavoastra, pentru ca se afla la doar zece kilometri distanta de Aeroportul International Targu – Mures. In acelasi timp, distanta fata de centrul orasului este de doar doi kilometri. Camerele hotelului sunt confortabile, dotate cu Wi-Fi gratuit si aer conditionat. Bucataria restaurantului Ciao este traditional romaneasca, dar printre preparate veti gasi si mancaruri din bucataria internationala.
Tarif: 147 lei/noapte camera dubla, cu mic dejun

Pensiunea Kenza***

Pensiunea este amplasata intr-o zona linistita, la zece minute distanta de padure – cel mai potrivit loc pentru cei care isi doresc o escapada intr-o zona ferita de agitatia cotidiana. Locatia este foarte aproape de Casa de Cultura Mihai Eminescu, Cetatea Medievala, Biblioteca Teleki, Gradina Zoologica sau Gradina Botanica – adica foarte aproape de cele mai importante obiective turistice ale orasului.
Tarif: 111 lei/noapte camera dubla, fara mic dejun.

*Tarifele au fost calculate pentru data de 24 – 25 ianuarie 2015.