Târgul Promoțiilor de toamnă- vezi ce oferte am pregătit pentru tine

Toamna aceasta vine la pachet cu surprize și oferte de neratat de la Travelminit. Joi, 15 septembrie, dăm startul Târgului Promoțiilor de toamnă, astfel că ți-am pregătit pachete atractive, cu reducere de până la 41%, în toate destinațiile-hit ale sezonului, inclusiv la munte și la băi. 

Plănuiește o călătorie alături de Travelminit în perioada 15-18 septembrie și bucură-te de cea mai frumoasă experiență de vacanță, în cele mai bune unități de cazare, la cele mai bune prețuri. Am pregătit pentru tine 6 pachete de cazare, astfel încât să ai parte de un sejur de neuitat.

Hotel Maxim Oradea

Dacă vrei sa pui la cale un city-break, trebuie să incluzi în planurile tale Oradea, cunoscută pentru străzile ei de poveste, cu arhitectură în stil Art Nouveau. Hotelul Maxim este situat chiar în inima orașului bihorean, astfel încât vei fi aproape de toate atracțiile importante. Pachetul promoțional pe care ți-l punem la dispoziție include cazare pentru doi adulți, mic dejun, acces la centrul SPA și sala de fitness. Te vei putea bucura de oferta noastră în intervalul 30.09.2022-30.12.2022, de duminică până joi.

Citește și: 5 stațiuni montane unde poți să te relaxezi toamna aceasta

Hotel Piatra Mare Poiana Brașov

Ai nevoie de liniște și pace? Retrage-te la munte, într-una dintre cele mai apreciate stațiuni montane din țară. Hotelul de patru stele din Poiana Brașov este locul ideal pentru cei care doresc să aibă parte de confort din plin. Astfel, dacă îți faci o rezervare de duminică până joi, între 1.10.2022 – 23.11.2022, vei putea beneficia de cazare pentru doi adulți, pentru 3 nopți, cu mic dejun și acces la SPA gratuit! 

Hotel Szeifert Sovata

Descoperă frumusețile Transilvaniei și vizitează localitatea mureșeană Sovata, cunoscută pentru faptul că găzduiește Lacul Ursu, cel mai mare lac helioterm din lume. Pentru un sejur de neuitat cu priveliște către Lacul Negru, o altă atracție a zonei, îți propunem un pachet de cazare la Hotel Szeifert. Acesta include cazare pentru două nopți, cu mic dejun inclus și o băutură gratuită. Oferta este valabilă în perioada 15.09.2022 – 20.12.2022, inclusiv în weekend!

Lebăda Luxury Resort and Spa Crișan

Delta Dunării este una dintre destinațiile cele mai iubite de către turiștii de pretutindeni. Dacă vrei să descoperi și tu frumusețea Deltei, avem pentru tine cea mai bună ofertă de cazare din zonă. Hotelul de cinci stele este situat în localitatea Crișan, unde vei putea avea parte de un sejur de vis, pentru două persoane, timp de 2 nopți, cu mic dejun inclus și acces gratuit la zona de SPA. Tot ce trebuie să faci să rezervi între 01.11.2022 – 22.12.2022 și vei fi întâmpinat cu o gustare și o băutură savuroasă. Se pot face rezervări și în perioada 01.10.2022 – 31.10.2022, pentru care se percepe extra taxă.

Hotel Complex Panoramic Slănic Moldova

Stațiunea Slănic Moldova este renumită pentru centrele de SPA de înaltă calitate, datorate izvoarelor de apă cu proprietăți terapeutice. La Hotelul Complex Panoramic, vei avea parte de cele mai bune servicii, iar dacă vei rezerva prin Travelminit, în perioada 19.09.2022 – 23.12.2022, beneficiezi de cazare pentru 2 adulți, timp de 5 nopți, și mic dejun, prânz și cină incluse. În plus, vei avea acces gratuit la centrul SPA al complexului.

Thermae D’Olimpia & SPA – Adults Only +14 Băile Herculane

Răsfață-te așa cum se cuvine toamna aceasta și pune la cale o călătorie la Băile Herculane. Hotelul Thermae D’Olimpia este ideal pentru cei care își doresc o cazare la standarde înalte, alături de diverse opțiuni de tratament. Astfel, îți oferim varianta unui sejur pentru doi adulți, timp de 5 zile, cu mic dejun inclus, și 4 tipuri de tratamente pe zi, în baza unei trimiteri de la medicul specialist. Poți beneficia de oferta noastră în perioada 01.10.2022 – 31.10.2022, inclusiv în weekend.

Dacă plănuiești un sejur în România toamna aceasta, intră pe promotii.travelminit.ro în perioada 15-18 septembrie și vei găsi cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.