Top 5 cazări de poveste, cu piscină exterioară încălzită

Un sejur în sezonul rece este ideal dacă vrei să te relaxezi și să te bucuri de peisajele spectaculoase înzăpezite. Indiferent de activitățile tale preferate de sezon,  fie că vrei să stai pe pârtia de schi toată ziua sau preferi drumețiile ușoare, odată întors la cazare, relaxarea este prioritară. 

Și, pentru un sejur cu adevărat relaxant, noi îți recomandăm unitățile de cazare cu piscină exterioară încălzită. Pe lângă efectele benefice asupra corpului după o zi răcoroasă, piscinele exterioare încălzite sunt perfecte și pentru fotografii de iarnă inedite. 

Am pregătit mai jos câteva astfel de fotografii spectaculoase, care să te inspire în planificarea următoarei vacanțe.

Hotel Poienița, Băile Felix

Situat la 300 de metri de centrul comercial al stațiunii, de parc și de lacul cu nuferim Hotelul Poienița este ideal pentru un sejur relaxant în sezonul rece. 

Pe lângă piscina exterioară încălzită și facilitățile de bază, hotelul pune la dispoziție  și servicii de masaj, saună uscată, sală de fitness, terasă în aer liber, biliard și tenis de masa. 

Hotel Internațional, Băile Felix

Hotel Internațional este situat în zona centrală a stațiunii Băile Felix și dispune de 110 camere duble (dintre care 3 sunt amenajate special pentru persoane cu dizabilități), 80 de camere single și 20 de apartamente. 

Pe lângă piscina exterioară încălzită și facilitățile de bază, hotelul pune la dispoziție  și 2 piscine acoperite, servicii SPA, sală de fitness, servicii de masaj și hidromasaj, jacuzzi, saună, solar, bar, teren de mini-golf, divertisment, parcare exterioară, biliard și tenis de masă.

Silver Mountain Resort SPA, Poiana Brașov 

Silver Mountain Resort este un complex de apartamente din Poiana Brașov și răspunde perfect nevoilor celor care vor să se bucure de răsfăț și confort în mijlocul naturii, înconjurat de priveliști spectaculoase.

Complexul este format din patru clădiri de apartamente și o clădire multifuncțională care, pe lângă piscina exterioară încălzită, cuprinde și un spa (sală de fitness, jacuzzi, piscină interioară, saună umedă și uscată), un restaurant și locuri  de parcare în parcarea subterană a complexului.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort, Băile Felix

Lotus Therm SPA & Luxury Resort este situat în Băile Felix, în apropierea unei păduri și a lacurilor cu nuferi termali. 

Unitatea de cazare dispune de 180 de camere de cazare, dintre care: camere duble, single, camere de tip suite, apartamente standard și apartamente speciale. Pe lângă piscina exterioară încălzită și facilitățile și serviciile de bază, resortul oferă și piscine interioare, Aqua Park, saună uscată, sală de fitness, servicii de masaj și tratament balnear.

Hotel Mara, Sinaia

Hotelul Mara este situat la intrarea în stațiune dinspre București, într-o zonă liniștită, la 4 km de centrul stațiunii.

Facilități hotel: 140 de camere standard și executive dispuse pe 8 etaje, 3 restaurante, piano-bar, 10 săli de conferințe, piscină semi-acoperită, saună, jacuzzi, centru de tratament.

Facilități camere: Wi-Fi, TV, telefon cu acces direct internațional, minibar, baie dotată cu cadă, balcon, instalație de climatizare, fierbător de apa.