Unde ne cazam la mare de 1 Mai? 5 optiuni sub 50 de lei / noapte

vila-la-merObiceiul de a petrece weekend-ul de 1 mai pe litoral se loveste adesea de probleme legate de buget. Multi hotelieri profita de numarul mare de tineri care au facut din minivacanta de 1 mai la mare o traditie si ridica preturile pana la sume aproape absurde. Cu toate acestea, pentru cei rabdatori si dispusi sa caute, litoralul este plin de oferte convenabile pentru orice buget, sub 50 de lei pe noapte de persoana, fara a face compromisuri in ceea ce priveste confortul.

Optiuni de cazare la mare de 1 mai

Vila La Mer 3*

Locatie: Eforie Nord.

Vila La Mer din Eforie Nord este o cladire cu aspect modern. Asezata in mijlocul unei gradini verzi, este o unitate ce intra in categoria de trei stele, insa functioneaza dupa o filozofie mai aparte care pune in primul rand accentul pe calitatea serviciilor oferite la pretul corect. Astfel, pentru minivacanta de 1 mai, vila La Mer vine cu o propunere de pachet pentru 2 persoane, cu 4 nopti de cazare la doar 380 lei pentru intreg sejurul. Asta inseamna 47,50 lei de persoana pe noapte pentru o vacanta pe litoral si intampinarea sezonului estival cum se cuvine.

Facilitati: Cele 16 camere disponibile pentru oferta de 1 mai ale pensiunii sunt mobilate modern si dotate la standardele impuse de categoria in care aceasta se incadreaza, cu aer conditionat, WiFi, baie in camera, balcoane ce dau spre gradina, parcare asigurata gratuit pentru clienti, loc de joaca special amenajat pentru copii si sezlonguri gratuite pe plaja din dreptul unitatii de cazare.

Briza Marii 4*

Locatie: Mamaia

Mamaia ar putea parea statiunea in care este cel mai putin probabil sa fie disponibila o oferta de cazare sub 50 de lei pentru minivacanta de 1 mai. Pensiunea Briza Marii din Mamaia infirma aceasta preconceptie cu o oferta pentru 2 persoane, 4 nopti in camera dubla la doar 320 lei, adica 40 de lei de persoana. Amplasata la doar 20 de metri de plaja, aceasta unitate de 4 stele este singura din categoria sa cu o asemenea oferta, astfel ca se recomanda rezervarea din timp, locurile fiind posibil sa fie ocupate cu mult inainte de data de 1 mai. Pentru cei care nu isi pot imagina vacanta pe litoralul romanesc intr-o alta statiune decat Mamaia, aceasta fiind centrul distractiei din zona, pensiunea Briza Marii are cea mai buna oferta de inceput de sezon, avand inclusiv o oferta de 507 lei pentru 4 persoane pe 4 nopti.

Facilitati: Camerele de 2 si de 4 persoane ale pensiunii sunt mobilate ultra modern in nuante de bleumarin ce se armonizeaza perfect cu locatia si atmosfera de vacanta. In camera, turistii au acces la aer conditionat, WiFi, TV, minibar, baie in camera, patut pentru copii acolo unde este nevoie, fiind permis inclusiv accesul cu animale mici de companie. Parcarea privata a pensiunii este gratuita, exista o sala de fitness utilata cu echipamente moderne si o terasa la ultimul etaj al cladirii cu vedere direct la mare pe care se poate savura o cafea dimineata sau se poate admira apusul ori rasaritul.

Complex Marinn 3*

Locatie: Costinesti

Complexul Marinn din Costinesti primeste in fiecare sezon estival turisti de toate nationalitatile, personalul vorbind inclusiv limbile franceza si engleza. Pentru categoriile de 3 stele, cele doua vile ce compun complexul Marinn sunt situate la doar 5 minute de plaja pe o strada linistita din partea de nord a statiunii Costinesti. Construite in anul 2008, cele doua vile sunt o optiune de cazare perfecta atat pentru cupluri cat si pentru familiile care prefera Costinestiul in schimbul statiunilor mult mai agitate precum Mamaia. Oferta complexului pentru mini vacanta de 1 mai este una dintre putinele care se incadreaza intr-un buget restrans si include in acelasi timp si micul dejun. Astfel, cei care doresc sa petreaca 4 nopti in Costinesti la inceput de sezon estival vor plati 400 de lei pentru o camera dubla, deci 50 de lei de persoana pe noapte sau 520 de lei pentru 3 persoane, deci 43 lei de persoana pe noapte. Pentru ofertele fara mic dejun, acesta costa 15 lei de persoana.

Facilitati: Spatiile de cazare disponibile in cele doua vile sunt mobilate modern si cu bun gust, in ton cu atmosfera de vacanta si dispun de televizor cu cablu, frigider, balcon si baie proprie. In cadrul complexului, turistii au de asemenea acces la internet wireless, terasa, parcare privata gratuita, gradina cu toate dotarile necesare pentru a face gratar si loc de joaca pentru copii. Alaturi de restaurantul ce deserveste intregul complex, vilele dispun si de bucatarie la care clientii pot avea acces.

Pensiunea Paradox

Locatie: Eforie Sud

Eforie Nord si Eforie Sud sunt recunoscute drept unele dintre statiunile cu cele mai avantajoase oferte de cazare de pe litoral. Pensiunea Paradox din Eforie Sud este situata pe faleza, langa Casino si vis-a-vis de centrul de tratament, fiind optiunea ideala pentru turistii care vor sa combine vacanta pe litoral cu o sedinta de tratament, odihna si relaxare. Pensiunea se afla intr-o zona linistita in care daca nu se poate face baie in mare datorita temperaturii scazute, turistii pot profita in schimb de efectele terapeutice ale bailor galvanice si impachetarilor cu namol. Pensiunea Paradox ofera un pachet de minivacanta de inceput de sezon estival la 280 de lei pentru 2 persoane, pentru 4 nopti cu masa inclusa, insumand un total de 35 lei de persoana pe noapte.

Facilitati: Cele 6 camere ale pensiunii sunt mobilate cu bun gust dupa standardele categoriei de 2 stele, cu baie proprie, tv prin cablu, aer conditionat si mini frigider. In incinta pensiunii, turistii au acces la living, bar si sala de mese, iar parcarea este asigurata gratuit.

Pensiunea Tourist Paradis

Locatie: Costinesti

De pe lista nu putea lipsi cea mai ieftina optiune de cazare pentru acest inceput de sezon estival. Despre pensiunea Tourist Paradis din Costinesti nu se pot spune extraordinar de multe prin comparatie cu alte optiuni de cazare, dar aceasta este cu siguranta un exemplu in care raportul pret calitate este in avantajul si nu in dezavantajul turistilor. Pentru minivacanta de 1 mai, pensiunea Tourist Paradis propune o oferta pentru 2 persoane, 4 nopti, fara mic dejun, la doar 180 de lei, deci 22.50 lei de persoana pe noapte.

Facilitati: Pensiunea cu 20 de camere de 3 sau 4 persoane este situata intr-o zona linistita, aproape de centrul statiunii si la doar 150 de metri de plaja. Camerele sunt simple, mobilate practic si dotate cu tv si frigider. Pensiunea dispune de o gradina mare, cu pomi fructiferi si gazon, in care sunt amenajate bancute pentru dimineti si seri relaxante. Clientilor le este asigurata de asemenea parcarea.