Vacanță cu prietenii: 10 unități de cazare cu boardgames

Un sejur de primăvară alături de prieteni este întotdeauna o idee bună, așa că ne-am gândit să selectăm pentru tine 10 unități de cazare ce dispun, pe lângă facilitățile de bază, și de jocuri de societate. Pentru că după o zi petrecută în natură, prin drumeții, la cules de flori sau la picnic, odată întorși la cazare, distracția continuă.

Jocurile de societate s-au dovedit a fi de fiecare dată un prilej de bucurie și distracție pentru întregul grup, astfel că vei avea parte de o vacanță relaxantă, plină de râsete și „competitivitate” menită să creeze amintiri și mai frumoase pentru tine și cei dragi ție.

Cele 10 cazări de mai jos îți pun, astfel, la dispoziție și tot felul de board games care să transforme sejurul tău într-unul complet. 

Casa din Plai, Provița de Sus

Situată în Provița de Sus, Casa din Plai este o pensiune agroturistică, în zona de deal a Prahovei, aproximativ la 10 kilometri de Municipiul Câmpina și la o oră și jumătate de București.

Unitatea de cazare îți pune la dispoziție și jocuri de societate, biliard, ping pong, coș de baschet si, pe lângă facilitățile de bază, ai posibilitatea de a vizita zona și pe bicicletă.

Pensiunea dispune de 4 camere, 5 băi și are, în total, o capacitate  de 12 persoane. De asemenea, există și loc de luat masa în grădină, grătar, zonă de relaxare, parcare și zonă de picnic.

Casa Medievala, Curtea de Argeș

Situată în zona de nord a Municipiului Curtea de Argeș, chiar pe Transfăgărășan, Pensiunea Casa Medievală îmbină designul modern cu cel medieval, pentru un sejur deosebit alături de cei dragi. Iar pe lângă jocuri de societate, pensiunea oferă oferă și grădină, grătar, teren de joacă, trambulină, tururi de mers pe jos sau cu bicicleta și parcare păzită.

Unitatea de cazare dispune de 9 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 22 de persoane.

Pensiunea Muntele Verde, Slănic

Situată în Slănic, la câteva minute de salină, Pensiunea Muntele Verde este o opțiune ideală dacă vrei un sejur rapid, la munte, înconjurat de natură, alături de prieteni și familie.

Pe lângă board games, în timpul sejurului ai la dispoziție și echipament de joacă pentru exterior, zonă de picnic, teren de fotbal și parcare.

Unitatea de cazare dispune de 12 camere, 13 băi și are, în total, o capacitate de 36 de camere.

Casa de oaspeți Kiraly, Rimetea

Printre cele mai apreciate unitati de cazare din Rimetea, Casa de oaspeți Kiraly dispune de 7 camere cu băi proprii și poate găzdui până la 18 turiști.  Dacă nu ești în drumeție sau nu admiri peisajele spectaculoase din zonă, atunci câteva partide de jocuri de societate pot fi ce ai nevoie pentru relaxare. Pe lângă board games, prorprietatea oferă zonă pentru luat masa în aer liber, echipament de joacă pentru exterior, tenis de masă, jacuzzi, ciubăr și parcare păzită.

Casa oferă și priveliști spectaculoase către Piatra Secuiului, aflată la o distanță de doar 1,8 kilometri. Pe lângă decorul tradițional și mobila pictată, proprietarii casei de oaspeți Kiraly vă întâmpină și cu rețete delicioase ale locurilor.

Grand Hotel, Brașov

Grand Hotel este situat într-o zonă liniștită, în depresiunea Brașovului, în orașul de la poalele Tampei. Fie că te bucuri de o vacanță sau pur și simplu călătorești în interes de serviciu, Grand Hotel îți oferă camere cu un design unic și un confort sporit, create pentru a satisface și cele mai exigente cerințe.

Câteva dintre facilitățile de care te poți bucura, pe lângă jocuri de societate, sunt: acces cu cartela magnetică, televizor LCD cu cablu TV, birou de lucru, telefon în cameră și în baie, acces gratuit la internet de mare viteză, seif în cameră, ceai și cafea, jacuzzi, saună, piscină exterioara, masaj, fitness, biliard, room-service, parcare păzită și grădină interioară.

Pensiunea Margareta, Alba Iulia

Pensiunea Margareta se află la 3 km de Cetatea Alba Iulia și dispune de 7 camere dotate modern, TV, Wifi gratuit, Aer Condiționat și baie utilată complet. Pensiunea oferă și parcare păzită gratuită, iar la dispoziția ta se află, bineînțeles, și jocuri de societate, de cărți, de table și o bibliotecă despre istoria orașului Alba Iulia.

Micul dejun în restaurant nu este disponibil momentan, însă se poate servi contra cost la 10 m de locație la Restaurantul Hanul cu Berze.

Pensiunea Mușatinii, Putna

Pentru un weekend prelungit în Bucovina, Pensiunea Mușatinii este potrivită dacă vrei să te relaxezi într-un cadru intim, relaxant.

Pensiunea dispune de 27 de camere, avand o capacitate de 68 de persoane și este deschisă tot timpul anului. Pe lângă facilitățile de bază și jocuri de societate, unitatea de cazare oferă piscină interioară, tururi gratuite cu bicicleta sau despre cultura locală, zonă verde și de relaxare, grătar etc.

Casa Nobilium, Turda

Casa Nobilium se află la câteva minute distanță de Salina Turda, iar centrul oraşului este la 20 de minute de plimbare. Acolo poți găsi cafenele, terase și restaurante și poți vizita obiective turistice din centrul oraşului, precum Muzeul de Istorie sau bisericile medievale din zonă.

Unitatea dispune de o capacitate de 9 persoane, împărțită în 2 apartamente, și oferă grădină cu grătar, zonă de relaxare și parcare păzită. De asemenea, există jocuri de societate și poți opta pentru cursuri de gătit (gratuit) sau tururi despre cultura locală (100 lei/persoană).

Wooden Attic Suite, Brașov

Apartamentul este o mansardă open-space pe o suprafață de 80 m2, realizată în întregime din lemn, situată la 5 minute cu mașina de centrul orașului.

Locația este compusă din doua secțiuni: în partea inferioară este un pat dublu din paleți, o canapea extensibilă, o masă de 4-6 persoane, un televizor LED de 32″ și o toaletă. De asemenea, ai la dispoziție câteva echipamente de bază pentru pregătirea mesei: cuptor cu microunde, toaster, încălzitor de apă și filtru de cafea.

Vei avea la dispoziție tot ce este nevoie pentru o vacanță reușită: prosoape curate, lenjerie de pat, șampon, gel de duș, cafea, ceai, tacâmuri și veselă, și, bineînțeles, jocuri de societate.

Pensiunea Casa Mădălina, Corbeni

Situată în Corbeni, la 2 ore de București, Pensiunea Casa Mădălina dispune de 5 camere cu băi proprii și are, în total, o capacitate de 10 persoane.

Pe lângă facilitățile de bază și board games, unitatea de cazare dispune de parcare păzită, grădină, loc de relaxare și odihnă, zonă pentru luat masa în aer liber, grătar și mobilier de grădină.