Ziua femeii: cazări din România pentru o vacanță cu fetele

Sărbătorește venirea primăverii alături de cele mai dragi persoane din viața ta și pune la cale o vacanță prin țară cu fetele. Fie că vreți să vă relaxați, să vă distrați sau pur și simplu să uitați de orice griji, avem cele mai bune idei pentru tine, pe care le poți include în planurile tale de călătorie de ziua femeii!

Lebăda Luxury Resort and Spa ***** Crișan

Ce spui de un sejur de 5 stele la SPA? Dar de o escapadă în cele mai frumoase zone din Deltă? La Lebădă Luxury Resort and Spa din Crișan vei avea parte de toate acestea și mai mult. Hotelul este situat chiar pe malul Dunării, oferindu-ți cadrul perfect pentru a imortaliza amintirile prețioase. Complexul dispune de un club de noapte, piscină exterioară cu bar, jacuzzi, saună uscată, saună cu sare și o sală de fitness. 

Citește și: Turist în Timișoara: ce să vizitezi dacă ajungi prima dată aici

Portal Village – Adults Only **** Sibiel

Relaxează-te într-o unitate de cazare inedită din inima naturii, la Portal Village Sibel. Satul de vacanță este compus din 8 bungalouri și încorporează un restaurant, o zonă de wellness și o sală de training, unde au loc mai multe ședințe recreaționale. Totodată, cazarea dispune de ciubăr, saună uscată, camere de relaxare, sesiuni de yoga, masaj terapeutic cu uleiuri esențiale, masaj de relaxare și masaj decontracturant pentru spate.

Ursa Mica Glamping Resort Ciocanu

Dacă ai un spirit aventurier și vrei să te bucuri de o experiență în natură cu totul și cu totul specială, îți propunem un sejur la Ursa Mică Glamping Resort din Ciocanu de ziua femeii! Conceptul de glamping este unic la noi în țară, așadar vei avea ocazia rară să te apropi de natură și să admiri cerul înstelat, fără să renunți la confortul de care ai nevoie, căci corturile sunt dotate cu mobilier confortabil, încălzire și acces la internet. Resortul dispune de ciubăr și saună uscată, pentru clipe de relaxare binemeritate. Cazarea se face în regim de pensiune completă și include acces gratuit la zona de wellness. 

Hotel Lido by Phoenicia **** București

Pune la cale un city-break în capitală într-unul dintre locurile emblematice din București. Hotel Lido se află pe bulevardul Magheru, într-o clădire istorică, ridicată în 1930 de către celebrul arhitect Ernest Doneaud, în stil modernist cu elemente art deco, specifice micului Paris interbelic. Aspectul interiorului este la fel de impresionant, cu elemente care îmbină modernul cu eleganța interbelică. Un sejur include mic dejun gratuit în fiecare dimineață și acces la sala de fitness.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.