Zona Bran – Moeciu: 7 sugestii de cazare

Cazare in zona Bran - MoeciuZona turistica Bran – Moeciu se afla in judetul Brasov, intre muntii Bucegi si Piatra Craiului. Zona Bran – Moeciu este o destinatie ideala pentru o vacanta linistita la munte, datorita peisajelor montane si a locurilor de cazare primitoare si pline de verdeata de la poalele muntilor.

In zona Bran – Moeciu se poate vizita Cetatea Rasnov, Castelul Bran, schitul Bran, Pestera Dambovicioara, Muzeul Satului, Cheile Gradistei, Pestera Valea Cetatii si iarna se poate practica ski-ul pe partii amenajate.

Aceasta zona este foarte ofertanta in materie de locatii de cazare cu servicii impecabile si preturi accesibile. Mai jos, cateva locatii de cazare din zona Bran – Moeciu:

  1. Complex Turistic Casa Wiarusti

Moeciul de Sus se afla la doar 30 de kilometri de Brasov, la 24 de kilometri de Predeal si la 8 kilometri de castelul Bran.

Cu 12 camere si o capacitate de cazare de 27 de persoane, Complexul Turistic Casa Wiarusti este o locatie primitoare si relaxanta. Decorata cu lemn in stil rustic, complexul turistic are si un restaurant cu preparate delicioase, oferind mic – dejun sau cazare in sistem de demipensiune.

Complexul ofera acces gratuit la Wi-Fi, parcare si la o gradina exterioara perfecta pentru dupa – amieze linistite in balansoar.

La Casa Wiarusti sunt binevenite familiile cu copii, fiind creat un loc de joaca pentru acestia. Pentru doritori, complexul este dotat cu sauna, sala de fitness, room-service si servicii de masaj la cerere.

  1. Pensiunea Vlahia Inn

Pitoreasca si confortabila, pensiunea Vlahia Inn are o capacitate de cazare pentru 40 de persoane in 18 camere mari si primitoare. Pensiunea este dotata cu parcare proprie, acces gratuit la Wi-Fi si spatiu amenajat pentru copii.

Toate camerele sunt dotate cu TV, minibar, seif si baie complet utilata. Turistii au acces gratuit la tenis de masa si teren de sport sau pot alege sa faca drumetii cu bicicleta, sa mearga la patinoar sau sa faca o cursa de echitatie.

La cerere, exista servicii de masaj si room-service, iar camerele Deluxe si VIP ofera conditii de vis pentru cei mai pretentiosi dintre turisti. Vlahia Inn este dotat cu bar si restaurant propriu.

  1. Pensiunea Brancoveanu

Pensiunea Brancoveanu este situata la numai 2 kilometri de castelul Bran si la un kilometru de Moeciu. Este cunoscuta drept “Castelul Contelui Dracula”. Are o capacitate de cazare de 38 de persoane si 16 camere.

Pensiunea are Wi-Fi gratuit si parcare proprie. Toate camerele au TV si baie proprie, iar unele camere au cada cu hidromasaj, balcon si minibar. Pensiunea Brancoveanu este o alegere perfecta pentru turistii care isi doresc confort, intimitate si servicii premium.

De la pensiunea Brancoveanu, se poate inchiria un ATV pentru a explora intr-un mod inedit imprejurimile frumoase. Pensiunea are un restaurant propriu si poate functiona, la cerere, in regim de pensiune, cu toate mesele incluse.

  1. Pensiunea Intim

Pensiunea Intim din Moeciu de Jos ofera cazare in doua vile identice, situate in acelasi loc. Are o capacitate de cazare de 12 camere, pentru 24 de persoane. Vila se poate inchiria si la cheie, pentru o petrecere cu prietenii sau ca locatie pentru team-building. Pensiunea Intim este racordata la apa din puturile proprii de la mare adancime, pentru a oferi turistilor apa curata si sanatoasa, din inima muntilor. Pensiunea este dotata cu living, sala de mese, bucatarie, foisor, parcare in curte si incalzire centrala. Peisajul deosebit si linistea imprejurimilor sunt cu siguranta un plus pentru turistii care aleg pensiunea Intim pentru o escapada la munte.

  1. Marmot Residence Predelut Bran

Cu doar 8 camere si o capacitate de cazare de 20 de persoane, Marmot Residence este o locatie linistita si cocheta, perfecta pentru o escapada din haosul de zi cu zi. Toate camerele sunt dotate cu TV, internet wireless, baie proprie cu dus si uscator de par, iesire la o terasa spatioasa si, cel mai important, o vedere superba catre muntii Bucegi. Vila Marmot Residence este singura unitate din zona, garantand astfel liniste deplina intr-un peisaj natural. Marmot Residence este dotata cu restaurant propriu si bar intr-o atmosfera prietenoasa, unde se poate servi specialitatea casei, palinca preparata conform traditiilor zonei.

  1. Pensiunea Trattoria al Gallo

Pensiunea este localizata chiar in centrul statiunii Bran, la doar 300 de metri de castel. Pensiunea are 17 camere pentru o capacitate de cazare de 34 de persoane, cu acces la restaurant, bar, loc de joaca pentru copii si parcare proprie.

Cu mancare delicioasa si camere luxoase spatioase, la pensiunea Trattoria al Gallo turistii pot gasi locul de relaxare ideal dupa o perioada incarcata.

Pensiunea este situata mai departe de soseaua principala, oferind accesul la toate obiectivele turistice din Bran, dar pastrand totusi atmosfera de liniste si de intimitate ce fiecare turist o urmareste intr-o escapada la munte.

  1. Casa Enescu

Casa Enescu este amplasata intr-o zona deschisa a Vaii Portii, oferind o priveliste superba catre muntii din zona, Bucegi si Piatra Craiului. Casa Enescu este un popas excelent pentru turistii care vor sa faca drumetii in muntii Bucegi, dar si pentru cei care cauta o pensiune confortabila si ospitaliera.

Casa Enescu are 8 camere si o capacitate de cazare de 16 persoane. Toate camerele sunt dotate cu baie proprie, TV si incalzire centrala si restaurant propriu, unde se poate servi toate mesele zilei (cana Enescu ofera pensiune completa la cerere). Este situata la 10 minute de partia de ski si, in functie de sezon, turisii pot cere o plimbare cu sania sau cu caruta. Pensiunea are un loc amenajat de joaca pentru copii si accepta si animale de companie.