10 case de vacanță la munte pe care le poți închiria integral

Dacă plănuiești să mergi cu familia sau cu gașca de prieteni în concediul anul acesta, dar vreți să aveți intimitate, ți-am pregătit o listă cu 10 unități de cazare pe care le poți închiria integral pentru a te bucura de un sejur de neuitat.

Shard Boutique Hotel, Brașov

Situat la 1,6 kilometri de strada Sforii, Hotelul Shard Boutique te așteaptă să-i calci pragul împreună cu gașca. Dispune de 6 camere duble cu vedere la grădină și băi proprii, un lounge unde vă puteți întâlni să depănați amintiri, o terasă, grădină și parcare privată. Hotelul se află într-o zonă foarte frumoasă a Brașovului și are în apropiere Muzeul Prima Școală Românească la 1,2 kilometri, Poarta Ecaterinei la 1,4 kilometri și Sinagoga Neologă Brașov la 1,5 kilometri, dar și atracțiile populare precum Turnul Negru, Piața Sfatului și Biserica Sfântul Nicolae.

Achită cu tichete de vacanță și poți anula cu până la 2 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/shard-boutique

Cabana Farkashars, Borzont

Dacă îți doreai o cabană în mijlocul naturii, unde să te distrezi cu prietenii fără să deranjezi vecinii, Cabana Farkashars este proprietatea potrivită care poate împăca toate gusturile. Cabana poate acomoda până la 12 persoane în 5 camere și îți pune la dispoziție o bucătărie complet utilată, un living, zonă de luat masa în aer liber și o zonă de picnic, dar și grătar și ceaun. Pentru extra distracție, ai la dispoziție jocuri și puzzle-uri, închirieri barcă gratuit sau ture off-road contra cost.

Rezervă fără avans și anulare gratuit oricând: https://travelminit.ro/cabana/farkashars

Casa de oaspeți Bartalis, Lăzarea

În Harghita te așteaptă una dintre casele de oaspeți tradiționale, Casa Bartalis, într-un mediu rural, pe ulițele satului Lăzarea. Casa are 3 camere și poate acomoda până la maximum 7 oameni, cu o bucătărie complet echipată și un living spațios. Proprietatea are un aer primitor și te vei simți ca acasă din prima clipă când vei păși, iar gazdele prietenoase te vor primi cu brațele deschise, pregătite să-ți arate tradițiile locului.

Rezervă fără avans și poți anula gratuit oricând: https://travelminit.ro/casa-de-oaspeti-bartalis 

Casa de vacanță Családbarát, Vărșag

Dacă aveți o gașcă mai mare și e greu să găsiți o casă care să satisfacă pretențiile tuturor, îți propunem această casă de vacanță din inima Harghitei, la poalele munților, înconjurată de pădure. Casa poate găzdui până la 21 de persoane, dispune de o grădină generoasă, grătar, ceaun, iar gazdele oferă și trasee montane sau ședințe de călărie. Casa se poate închiria începând de la 812 lei pe noapte

Rezervă fără avans și poți anula oricând, dacă planurile voastre se schimbă: https://travelminit.ro/casa-de-vacanta-csaladbarat  

Casa de vacanță Roland, Gheorgheni

Situată între pădurile de brazi la doar 4 kilometri de orașul Gheorgheni, la o distanță de 25 kilometri de Lacul Roșu și Cheile Bicazului, Casa de vacanță Roland dispune de 4 camere cu băi proprii ce pot acomoda 12 persoane, o bucătărie complet echipată și un living de 50 metri pătrați. Gazdele oferă contra cost și plimbpri în aer liber cu căruța, observator în pădure pentru urși, parc de aventură pentru copii și închirieri de ATV-uri. În zonă puteți vizita Lacul Roșu, Cheile Bicazului, Castelul Lazăr din Lăzarea, Peștera Sugo din Voslobeni, Biserica din Șumuleu Ciuc, salina din Praid, Lacul Ursu din Sovata, Corund sau Lacul Sfânta Ana.

Rezervă fără avans și poți anula oricând: https://travelminit.ro/casa-de-vacanta-roland

Casa Georgea, Săcele

Este situată într-o poeniță înconjurată de pădure cu un peisaj ce te invită la relaxare și drumeții deopotrivă. Casa Georgea din Săcele, județul Brașov, are 3 camere duble, o bucătărie complet echipată, un living cu canapea extensibilă și șemineu pentru iernile geroase sau pentru verile mai friguroase la munte. Curtea casei te învită într-un spațiu idilic de când pășești prima dată printre hamacele răsfirate. Proprietatea acceptă animale de companie gratuit.

Rezervă cu 30% avans: https://travelminit.ro/casa-georgea

Casa Gyulak, Izvoare

La 22 de kilometri de Odorheiu Secuiesc, la poalele Munților Harghita, se află Casa Gyulak în comuna Izvoare, care oferă 4 camere cu o capacitate totală de 8 persoane. Zona este una ce merită descoperită la pas, prin plimbări pe potecile bătătorite de aventurieri, dar și prin vizite la izvoarele de apă minerală. Curtea oferă un loc generos pentru activități de exterior, având și un teren de joacă, dar și o zonă de luat masa în aer liber.  

Pentru rezervare se achită 30% avans și se poate anula gratuit cu până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/casa-gyulak

Casa Gyöngy, Borzont

La poalele Muntelui Bucin se găsește Casa Gyöngy, împrejmuită de brazi înalți ce îți oferă conectarea cu natura chiar din fața casei, fără să fii nevoit să te deplasezi. Zona este potrivită pentru cei care își doresc să aibă parte de aventură, distracție, dar și relaxare. Cu 97 de lei te poți bucura de o tură off-road sau dacă nu  ești fanul aventurilor, te poți bucura de tururi de mers pe jos gratuite sau jocuri și puzzle-uri la cabană. Casa oferă 14 locuri în 6 camere, o bucătărie comună, grătar și ceaun la dispoziția musafirilor.

Rezervă cu 30% avans: https://travelminit.ro/cabana-gyongy

Cabana 4KM, Gheorgheni

Situată într-un sat liniștit, înconjurată de păduri de pini, într-un mediu natural și rural, Cabana 4KM își așteaptă oaspeții cu 6 camere duble, care au intrări separate. Arhitectura cabanei este specific montană, care îmbină elemente din lemn și piatră, fiind perfectă pentru odihnă și intimitate. Cabana oferă o bucătărie comună complet echipată și un living spațios de 32 de metri pătrați, 2 foișoare și un loc de joacă pentru copii. Împrejurimile pot fi explorate în cadrul unor excursii de o jumătate de zi sau de o zi întreagă la Lacul Roșu, Peștera Sugau, Georgheni sau Praid.

Rezervă fără avans și cu anulare oricând: https://travelminit.ro/cabana-4km

Cabana Lotus, Borzont

Pe malul unui pârâu, înconjurată de pădure, Cabana Lotus din Borzont oferă spre închiriere 3 camere triple care pot acomoda 9 persoane. La distanță mică față de stațiunea Praid, Cabana Lotus se află într-o zonă retrasă, departe de agitația stațiunilor de munte. De la cabană poți ajunge ușor la Sovata, Lacul Roșu sau Cheile Bicazului, iar stațiunile de schi se află la 10 minute distanță. Pentru serile pline de distracție, gazdele pun gratuit la dispoziția musafirilor jocuri de darts, echipamente de badminton și tururi de mers pe jos.

Rezervă cu 50% avans: https://travelminit.ro/cabana-lotus