10 cazari din nordul litoralului

Nordul litoralului românesc rămâne în topul preferințelor românilor pe timp de vară, atrăgând turiștii de pretutindeni datorită frumuseții sale naturale, a plajelor cu nisip fin, și a atmosferei sale efervescente. Dacă plănuiești un sejur aici, ți-am pregătit o selecție de cazări perfecte pentru următoarea ta escapadă.

Sun of a Beach Apartments***, Mamaia Nord

Sun of a Beach Apartments oferă oaspeților săi o varietate de opțiuni de cazare, precum apartamente de 2 sau 4 persoane, family, deluxe, confort, premier și queen, cu vedere spre mare și design modern. Oaspeții beneficiază de parcare gratuită.

Anto’s Apartment ***, Mamaia Nord

Fie că alegi o vacanță în cuplu, sau alături de cei mici, Anto’s Apartament este locul potrivit în care să uiți de griji și să te bucuri din plin de zilele însorite de vară. Apartamentul de la malul mării este compus din dormitor cu pat matrimonial și un living generos, cu bucătărie open space complet utilată.

Citește și: 5 cazări pentru un city-break vara aceasta

Alex Sofi Studio ***, Năvodari

Ești în căutarea unui loc primitor în care să petreci momente de neuitat? La Alex Sofi Studio te vei simți ca acasă, pe toată perioada șederii tale. Apartamentul de tip studio poate acomoda până la 4 oaspeți, și este complet utilat cu tot ce ai nevoie. Dispune de un pat king-size, o canapea extensibilă și terasă generoasă. De asemenea, oaspeții beneficiază de loc de parcare gratuit. 

Body Hotel ***, Năvodari

Body Hotel este situat la câțiva kilometri distanță de lacul Siutghiol, într-o zonă liniștită, plină de verdeață. Dispune de o piscină în aer liber la care oaspeții au acces în mod gratuit și de camere spațioase, dotate cu climă, internet și mobilier confortabil. Mai mult decât atât, vei începe fiecare zi cu forțe proaspete, căci beneficiezi de mic dejun gratuit.

Complex Mediteranean ***, Mamaia

Dacă plănuiești o vacanță alături de familia ta, Complex Mediteranean Mamaia este cu siguranță alegerea potrivită. Rezervă un sejur cu Travelminit și vei beneficia de cazare în regim all inclusive și acces gratuit la zona de wellness, cu piscine pentru adulți și copii.

Goo Apartments ***, Mamaia Nord

Apartamentul este situat într-o zonă liniștită din apropierea plajei Mackerel și este echipat cu toate cele necesare unei vacanțe confortabile, începând de la o bucătărie complet utilată, până la mașină de spălat, aspirator, espressor de cafea, aer condiționat și balcon cu priveliște la mare.  

Little Loft Apartments ***, Mamaia Nord

Ce spui de un sejur cu vedere la mare? Apartamentele Little Loft sunt situate în imediata apropiere a plajei și pot acomoda până la 2 oaspeți, fiind compuse din dormitor, living și corp sanitar. Cu un design modern și luminos, îți vor oferi tot confortul necesar pentru o vacanță reușită.

Zeița din Bell Air ***,  Mamaia Nord

Apartamentele Zeița din Bell Air îți oferă o experiență de vacanță unică, la pachet cu priveliște directă spre mare sau spre lacul Siutghiol. Te vei afla la câteva minute apropiere de plajele Ammos, Oha și H2O și de localurile Nuba, Breeze, Loft și Fratelli.

Sophia Residence – Casa del Mar ***, Mamaia Nord

Sophia Residence – Casa del Mar este un apartament deluxe, situat la doar câteva pași de plajă și de zona restaurantelor și teraselor din stațiune. Cuprinde un dormitor și un living generos, o terasă spațioasă, două grupuri sanitare și o chicinetă cu o zonă de luat masa. 

Hotel Almar Luxury ****, Mamaia Nord

Visezi la un sejur marcat de lux și eleganță? La Hotel Almar Luxury te vei bucura de servicii și facilități la cele mai înalte standarde, astfel încât să ai parte de cea mai bună experiență. Hotelul dispune de o plajă privată și piscină exterioară, la care clienții au acces în mod gratuit. În plus, vei avea parte de mic dejun inclus în prețul unei cazări, în fiecare dimineață.

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.