5 cazări pentru un city-break vara aceasta

Descoperă cele mai frumoase orașe ale țării noastre vara aceasta și pornește într-o nouă aventură. Dacă ți-am stârnit pofta de explorare urbană, îți propunem câteva unități de cazare perfecte pentru următorul tău city-break.

Hotel Mercure **** Timișoara

Hotel Mercure este opțiunea perfectă pentru un sejur în Capitala Europeană Culturală. Arhitectura sa impresionantă adaugă o notă proaspătă și modernă peisajului urban, încorporând o fațadă cu elemente în stil baroc, specifice perioadei austro-ungare.

Fiind primul hotel inteligent din țară, îți oferă posibilitatea de a utiliza smartphone-ul pentru a efectua procesele de check-in și check-out, pentru a controla perdelele, temperatura, iluminatul și pentru a solicita room service.

Citește și: 3 locuri din apropierea capitalei unde te poți deconecta

Hotel Hermanns****, Sibiu

Hotelul Hermanns, este varianta ideală pentru următorul tău city-break în Sibiu! Te vei afla la doar 5 minute distanță de centrul istoric și de cele mai importante atracții ale orașului, precum Palatul Brukenthal și Casa Albastră! Hotelul dispune de 71 camere confortabile, cu băi individuale, și un centru SPA, cu piscină și 3 tipuri de saună.

Unirea Hotel & Spa ****, Iași

Unirea Hotel & SPA este o oază de relaxare amplasată chiar în inima centrului istoric din Iași, într-o clădire istorică impresionantă, oferindu-ți în același timp toate facilitățile și confortul modern necesare unei experiențe de lux. Rezervă un sejur cu Travelminit și ai parte de mic dejun gratuit și acces la zona de SPA, care dispune de piscină, jacuzzi, 2 tipuri de saună și sală de fitness!

Hotel Lido by Phoenicia ****, București

Dacă plănuiești să explorezi străzile pline de viață ale capitalei vara aceasta, Hotel Lido by Phoenicia îți oferă cadrul potrivit în care să te relaxezi și să te bucuri de un city-break de neuitat. Hotelul este amplasat pe bulevardul Magheru, într-o clădire istorică construită în 1930 de către faimosul arhitect Ernest Doneaud, în stil modernist cu accente art deco, specifice perioadei interbelice și micului Paris. Un sejur include mic dejun gratuit, astfel încât vei începe fiecare zi cu forțe proaspete.

Studio Quiboo ***, Brașov

Studio Quiboo este situat în zona istorică a orașului de la poalele muntelui Tâmpa, astfel încât vei putea descoperi frumusețea și istoria sa fără prea mult efort. Apartamentul poate acomoda până la 3 oaspeți și dispune de smart TV, mașină de spălat vase, o mini bucătărie complet echipată, pe scurt: tot ce ai nevoie pentru o ședere plăcută. 

Dacă plănuiești un sejur în România în următoarea perioadă, intră pe www.travelminit.ro și găsește cele mai bune opțiuni de cazare pentru tine.