15 idei de cazare din România cu grădini spațioase

A trecut deja o lună de când vara și-a intrat în drepturi și ne-a arătat frumusețea ei prin câmpuri de maci și de lavandă. Dacă anul acesta ți-ai propus să stai mai mult timp în natură și să te deconectezi de la viața cotidiană, îți propunem 15 unități de cazare care dețin o curte sau grădină spațioasă, cu mult spațiu verde unde te poți relaxa. Fie că vii cu prietenii sau cu cei mici, am ales câteva unități de cazare care să fie pe placul tuturor.

Casa Iuga, Săndulești

Casa Iuga este situată la 6 kilometri de Salina Turda, un adevărat muzeu de istorie al mineritului în sare și la aproximativ 5 kilometri de Cheile Turzii, un obiectiv turistic extrem de apreciat datorită cadrului natural pe care îl oferă. În zonă mai pot fi vizitate Castrul Roman Potaissa și Mormântul lui Mihai Viteazul. Casa Iuga dispune de 4 camere și poate găzdui 8 persoane, este așezată în mijlocul naturii, departe de aglomerație, are o curte spațioasă și destul spațiu pentru activități în aer liber.

Prețul unei camere de 2 persoane cu vedere panoramică pornește de la 130 de lei/noapte și poți achita cu tichete de vacanță.

Rezervarea poate fi făcută fără avans cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/casa-iuga

Pensiunea Anna, Borzont

Construită între brazi, în inima Ardealului și a ținutului secuiesc, Pensiunea Anna se află la marginea unui sat de munte, în Borzont. Într-un loc plăcut și liniștit, ca de poveste, la urcarea spre pasul Bucin, pensiunea îți oferă un peisaj pe care nu-l vei uita prea curând, iar prospețimea aerului de munte îți va crea mediul perfect pentru a te odihni și relaxa. Pe lângă relaxare, la Pesiunea Anna te poți bucura de mâncăruri tradiționale, specialități cu specific secuiesc pregătite cu ingrediente proaspete și naturale. 

O cameră pentru 2 persoane pornește de la 164 lei/noapte și poate fi achitată cu tichete de vacanță. Rezervarea se face cu 30% avans cu anulare gratuită cu până la 7 zile înainte de check-in: https://travelminit.ro/pensiunea-anna-borzont

Pensiunea Horia, Avrig

La poalele munților Făgăraș, pe malul râului Avrig, Pensiunea Horia îți oferă oaza de natură de care ai nevoie. Pensiunea este situată în inima pădurii, ferită de gălăgie și aglomerație, cu o curte generoasă și împrejurimi care să te relaxeze. Are o capacitate de 21 de persoane și loc destul pentru desfășurarea activităților în aer liber, cu locuri amenajate special pentru grătar, ceaun și șezlonguri, leagăn și hamac, dar și o terasă de unde poți asculta cursul râului.

Prețul unei camere cu balcon pentru 2 persoane  pornește de la 195 lei/noapte și ai posibilitatea de a achita cu tichete de vacanță.

Rezervă fără avans cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-horia

Pensiunea Foenix, Praid

Pe un teren de 2000 de metri pătrați, cu o grădină mare în spatele casei, găsești Pensiunea Foenix într-un peisaj minunat pe valea Târnavei Mici. Pensiunea dispune de 10 camere cu băi proprii, balcon, dar și o bucătărie bine utilată și un living spațios. Zona oferă multe posibilități de recreere, atât vara, cât și iarna, drumeții, băi termale sărate sau vizite la Salina Praid. Salina și ștrandul cu apa termală se află la o distanță de 1,8 kilometri de pensiune.

O cameră de 2 persoane are un preț de la 150 lei/noapte cu mic dejun inclus în preț și se poate achita cu tichete de vacanță.

Rezervarea poate fi făcută fără avans cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-foenix

Vila Honor, Izvoare

Situată în inima Transilvaniei, la poalele munților Harghitei, chiar sub vârful Harghita Mădăraș, Vila Honor reproduce atmosfera unei vile de vânătoare, într-un stil modern. Vila Honor pune la dispoziție ghizi și instructori pentru orice activitate: călărie, ciclism, drumeții pe poteci de munte sau vizite la Parcul de animale sălbatice. Curtea oferă spațiu generos pentru activități în aer liber.

Prețul unei camere standard de 2 persoane pornește de la 283 lei/noapte cu mic dejun inclus și poate fi achitată cu tichete de vacanță.

Rezervarea poate fi făcută fără avans cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/vila-honor

Casa Serena, Bran

Casa Serena pune la dispoziție 10 camere duble de aproximativ 15 metri pătrați cu băi proprii și balcon cu vedere spre Munții Bucegi și/sau Munții Piatra Craiului. Preparatele tradiționale românești ale restaurantului îți vor încânta papilele. Casa Serena pune la dispoziție și biciclete pentru închiriat, paintball, tir cu arcul, călărie, badminton sau DJ cu karaoke.

O cameră de 2 persoane cu pat matrimonial pornește de la 250 lei/noapte și poate fi achitată cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/casa-serena

Căsuța de sub Pădure, Ampoița

Dacă îți dorești o vacanță cu familia însă nu ai găsit locul potrivit, Căsuța de sub pădure din Ampoița s-ar putea să fie ceea ce ai nevoie. Cu o curte foarte mare și o livadă, locația este potrivită pentru familiile cu copii care își doresc să-și amintească de libertatea copilăriei la țară. Cei care vizitează Căsuța de sub pădure au acces la întreaga proprietate, la grădină și la livadă, de unde pot culege fructe. La doar 10 km de Alba Iulia, casa se afltă într-o zonă muntoasă, retrasă și sigură lângă Cheile Ampoiței. Zona este cunoscută pentru peisajele deosebite și pentru excursiile în natură, pe jos sau cu bicicleta.

Casa are 2 dormitoare duble, un living cu două canapele extensibile duble, mobilată complet, ce poate găzdui între 6 și 8 persoane. Copiii se pot juca în căsuța din copac, care are topogan exterior pentru distracția copiilor.

Rezervă fără avans cu anulare oricând aici: https://travelminit.ro/casuta-de-sub-padure

Casa de oaspeți Kiraly, Rimetea

Situată în Rimetea, județul Alba, cu o vedere spectaculoasă către Piatra Secuiului, Casa de oaspeți Kiraly este una dintre cele mai apreciate unități de cazare din zona Ardealului pentru cadrul natural în care este amplasată. Casa dispune de 7 camere frumos decorate cu motive tradiționale, ce pot adăposti maximum 18 musafiri.

Prețul unei camere de 2 persoane cu paturi twin și cu vedere la munte pornește de la 300 de lei/noapte, cu demipensiune inclusă.

Poți achita cu tichete de vacanță: https://travelminit.ro/casa-de-oaspeti-kiraly

Pensiunea Bellavista, Dubova

Cu o priveliște ce se aseamănă cu litoralul Muntenegrului, Pensiunea Bellavista din Dubova oferă un cadru spectaculos, demn de un tablou. Pentru a-ți începe diminețile înconjurat de natură și cu o cafea bună, Pensiunea Bellavista îți oferă o terasă cu vedere spre Dunăre, dar și o zonă de relaxare. Te poți plimba cu barca pe Dunăre la cele mai frumoase atracții turistice de pe Clisura Dunării.  

Prețul unei camere cu pat matrimonial pornește de la 230 lei/noapte și ai posibilitatea de a achita cu tichete de vacanță. Rezervarea se face cu 50% avans și ai anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-bellavista

Pensiunea Morii, Cristian

Cadrul intim și prietenos de la Pensiunea Morii din Cristian este perfect atât pentru o vacanță cu familia, cât și pentru o escapadă de weekend alături de gașca de prieteni. Unitatea de cazare beneficiază de 8 camere, cu o capacitate de 20 de persoane. Fiecare cameră are baie proprie și acces gratuit la internet. În plus, unitatea de cazare oferă boardgames și o zonă specială pentru fumători.

Prețul pentru cameră cu pat matrimonial pornește de la 250 lei/noapte și poți achita cu tichete de vacanță. Poți opta și pentru mic dejun, pentru 25 de lei în plus. Rezervă fără avans și cu anulare gratuită oricând: https://travelminit.ro/pensiunea-morii

Alte unități de cazare cu grădini spațioase și zone de relaxare:

  1. https://travelminit.ro/albinuta
  2. https://travelminit.ro/vilaghiocel
  3. https://travelminit.ro/casadalia
  4. https://travelminit.ro/vilanobila
  5. https://travelminit.ro/grandhotel